Reklama

Reklama

After: Přiznání

  • USA After We Collided (více)
Trailer 6

Hodná dívka Tessa a tajemný Hardin se propadli do vzájemné osudové lásky. Na ničem jiném nezáleží a ani jeden z nich nemá co ztratit. Až na to, že mohou ztratit jeden druhého, tedy vlastně úplně všechno. A právě takové nebezpečí hrozí ve chvíli, kdy se Tessa dozví o sázce, která jejich vášni předcházela, a jedno Hardinovo ošklivé tajemství z minulosti. Hardin býval krutý a nepoddajný, uměl dívky využít a odkopnout. Teď je to on, kdo by mohl skončit se zlomeným srdcem, kdo bez toho druhého nemůže žít. Udělal obrovskou chybu, díky níž může láska jeho života skončit. Dokáže překonat stíny minulosti a vybojovat svou lásku zpět? Nebude to snadné. Silná láska a divoký vztah totiž Tessu změnily, už není tou nevinnou dívenkou. Stále je zamilovaná, ale současně je silnější a dospělejší. Určitě nechce skončit v slzách. Nový kluk, který se v jejím životě objevil, je navíc pozorný a hodný. S ním by její srdce mohlo najít klid... je ale klid to, co opravdu chce? Nezvítězí nakonec elektrizující doteky, nenasytné polibky a žhavá touha, kterou umí vzbudit jenom zlobivý Hardin Scott? (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 6

Recenze (77)

mchnk 

všechny recenze uživatele

Prakticky to samé, jako loni, až na ten sex...tvůrci si zřejmě řekli, že toho musí být tentokrát víc a odvážnější, v některých momentech skutečně polemizujete nad věkovou přístupností filmu. Tentokrát se totiž v tom očekávávaném a také naplněném, trapném koloběhu lásky a nenávisti hlavní dvojice, což opět vyplňuje celý děj, objevuje opravdu dost odvážných scén, ve které možná to cílové publikum doufalo, nevím, ale pochybuji, že mi na to do kina přišlo sto patnáct puberťáků jen kvůli předpověditelné romanci. Hromada vulgarismů, k nímž jsou zde nuceni i děti předškolního věku, aby byla alespoň nějaká sranda, film totiž nedokáže pořádně pracovat s žádným žánrem, který se zde objevuje, stahování kalhotek i trenclí a pro to skutečně nejmladší publikum možná i jakýsi návod...snad nemusím psát na co. Výdělečný počin v podobě této filmové série pokračuje a dle závěru ještě neskončil. [Kino Citadela] ()

NerdLife2 

všechny recenze uživatele

Tento komentár píšem len z dôvodu, aby som niektorých vyviedol z omylu. Tento film je podľa môjho skromného názoru vyložene zlý, avšak rozporuplne so sebou bojujem, pretože mám plnú chuť napáliť After plný počet. Tento film je moje nové The Room od Tommyho Wisaua. Aby som to zhrnol, film je podľa mňa tak zlý, až je vlastne skvelý. Patrím k ľuďom čo pomaly nevedia nič iné ako len rozmýšlať nad filmom.. Moc si film vážim než aby to boli pre mňa len odreagovačky. Tento film je ale jeden z mála na ktorý pozerám s potrebným humorným nadhľadom. O tom či to bol prvoplánovaný oblbovák by sa dalo polemizovať... Faktom ale zostáva, že som si dlho tak ako tu film neužil. Tak so svojou blbosťou vedel film čarovať, že som reálne prial postavám ich úspechy, chuť na sex a podobne. U dramatu to zišlo predsa k humoru ale nevadí. Koniec je inak pomaly taký plot twist na ktorý ani Shyamalan nemá. Preto dávam polovičný počet. Je to zlatý stred, pretože hlava hovorí, aby som to zakopal pod zem a srdce aby som užíval brak. Alebo je to naopak? ()

Reklama

Sany33 

všechny recenze uživatele

Príbeh: Po prevalení stávky a strašného Hardinovho tajomstva sa mladý milenci odcudzia. Tess a Hardin si k sebe musia opäť nájsť cestu aby sa mohli opäť na nijakej sprostosti pohádať a rozísť... Herecké obsadenie: Toto je to jediné, čo to drží nad vodou. Herci sú sympatický a dobre sa na to celé pozerá. Prevedenie a pocity: Akurát je to hrozná nuda od začiatku až do konca. Ak si tvorcovia mysleli, že šteklivé scény tomu dodajú gradáciu tak sa splietli. Diváka už proste v dvoch filmoch nebaví rovnaká zápletka a to dnes už vieme že ďalšie tri celovečerné filmy sú ešte iba pred nami a ak sa to bude stále točiť okolo tohoto jedného motívu asi sa na to vyseriem. Pridaná hodnota: Romantická zlátanina so sympatickou ústrednou dvojicou. 30% ()

retrogirl2 

všechny recenze uživatele

Soft porno pro děti, bohužel. Úplně chápu jejich nadšení, to zase jo. Děj je neskutečně stupidní, vyhrocené situace nesmyslné, jen jako kdyby tam prostě musely být. Herecké výkony otřes. Co ten problém s alkoholem? Nějak vyšuměl či co. Snad se dozvíme v pokračovaní - to nevím, jestli už zvládnu. Přitom předchozí díl měl takový svůj zvláštní šmrnc, jiskru. To zde chybí. Hlavní dvojice se mi pořád líbí, ale už to není nějak ono. Mám totožný názor s uživatelem Vančura. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Celá série After dojede na nekonzistentnost příběhu. Polibek byl roztomile naivní pohádkou z vysoké školy a fungovalo to. Přiznání drhne nejen kvůli demenci hlavního dua a šaškování na stáži, ale hlavně nedává smysl křečovitá stylizace do Padesáti odstínů šedi pro náctileté. Ani častá hysterie plná fucků to nezachrání. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (10)

  • Ve filmu je část, kdy zůstane Hardin (Hero Fiennes Tiffin) se Smithem (Max Ragone) sám. Smith si hraje s vláčky, zatímco Hardin sprostě nadává a Smith po něm slova začne opakovat (konkrétně F**k a S**t). V jednom ze záběrů je ale zřetelně vidět, že Smith pusou nehýbe, přestože slova v pozadí můžeme stále slyšet. (pityty)
  • Filmovalo sa v americkom štáte Georgia, predovšetkým v hlavnom meste Atlanta. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama