Reklama

Reklama

Cyborg

  • Česko Kyborg (více)
Trailer

Amerikou 21. století zmítají sociální nepokoje. Zuří smrtící epidemie a život se pro obyvatele stává děsivou a krutou noční můrou. Jen Pearl Prophet (Dayle Haddon) - kráska, která je napůl člověk a napůl robot - zná způsob, jak proti nákaze vyvinout účinnou vakcínu. Ale během její zoufalé cesty pro látky potřebné k výrobě léku je Pearl zajata kanibalským gangem Pirátů, který si chce protilátku nechat pro sebe a ovládnout s její svět! Jen schopnosti statečného bojovníka s mečem Gibsona Rickenbackera (Van Damme) mohou zachránit ji i zbytky civilizace! (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (285)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Bohužel tanhle serie mě nebaví, i když Van Damme nevypadá tak špatně tak prostě jsem sotva vydržel koukat na tohle, naneštěstí to není tak extra špatné jako ostatní dva díly, které byly katastrofa, co bych ale pochválil je taková ta pohodová atmosféra a pár scén(třeba hned začátek se sundáním hlavy) ale jnak je to prostě Pyun jak ho znám. Nudný, špatný a šílený. Ale Van Damme na kříži je boží. ()

matestlust 

všechny recenze uživatele

Pyunovo post-apokalyptická levná jednohubka, kterých natočil vážně hodně. Zde je ale mladý Van Damme, který filmu dodává patřičnou kvalitu svým vynikajícím uměním. Cyborga beru jako průměrnou béčkovou klasiku své doby, jeden z těch horších JCVD filmů z jeho první a zároveň nejlepší kariérní dekády, stále ale dobře koukatelný akční sci-fi brak, které mám osobně rád. ()

Reklama

pursulus 

všechny recenze uživatele

Cosi.¬         Mám rád tenhle snímek. Přes to jej neoceňuju čtyřmi nebo pěti hvězdami, poněvadž vím, že takovou hodnotu nemá. Nižší hodnocení mi ale nebrání v tom, mít jej rád.¬                 Je v něm cosi... nehotového a touženého, co se prolíná celým dějem a o čem nepřímo vypovídají jeho postavy. Mám pocit, že kdyby měl jeho režisér dostatek času a prostředků, vzniklo by něco... výjimečného. Něco lepšího než filmová trilogie Pán prstenů — něco opravdového.¬                 (Doporučuji patrně zasvěcený komentář uživatele JFL, zvláště tu první polovinu.) ()

PKD 

všechny recenze uživatele

Pro mě absolutní guilty pleasure,proto to brutální hodnocení. V opačném případě,bych dal 1 hvězdu. P.s. a pokud si nechcete zkazit zážitek,tak se vyhněte obloukem tomu d.c.úletu jménem Slinger,který je plný zcela zbytečných (pro tento druh filmu) monologů,přechodů z otřesného obrazu do hd a zpět (což nehorázně narušuje vnímání a soustředění se na film a spolehlivě tak ničí šanci na aspoň nějaký divácký zážitek) a kde vyměněná hudba (k horšímu),z toho udělala v podstatě 80min.rockový videoklip. No, ono by to stejně nebylo lepší, i v př., že by to celé bylo ve stejné obr./zvuk quallitě. Poprvé v životě se nedivím,že někdo sebral režisérovi film a přestříhal ho po svém. Páč tato Pyunova verze je romantický psychoblábol,který nemá s tou nekompromisní brutální řežbou v předchozí verzi skoro nic společného. Tolik smutných štěněcích pohledů vrhaných do kamery,málokdo vydrží. Snad jen fanatičtí přívrženci božského Van Damma. Nejlepší komentář...Superpero.:) ()

otík 

všechny recenze uživatele

V tomto postkatastrofickém snímku, kdy lidstvo je ohroženo morem a jakýmisi vojáky, uvidíme mladičkého Van Damma, pár otřesných akčních záběrů, hodně flashbacků, mnoho zbytečných a špatných záběrů, úsměvné (ale špatné) projevy herců neherců v čele s otřesným hlavním padouchem, absolutně žádné napětí nebo náznak děje. Je to slabota, ketrá se dá zapamatovat snad jen díky ukřižování Van Damma, které jakoby vypadlo ze scény Arnieho Barbara Conana. Hudba: Kevin Bassinson ()

Galerie (32)

Zajímavosti (17)

  • V úvodu filmu zazní píseň "World Damnation" skupiny Mortition. (Chatterer)
  • Aby snímek získal rating "R", musely být výrazně zredukovány násilné scény. Odstraněny byly tak například záběry s řezáním krků během masakru ve vesnici. Odebrána byla také scéna, ve které Gibson Rickenbacker (Van Damme) zabije jednoho z protivníků, který pak v sestříhané verzi náhle zmizí. (Eldrick)
  • Hned v úvodu, kdy je zabit ochránce Kyborga, mu krev po puse stéká až k uchu, následně jen ke kraji úst a nakonec má krvavý flek přes tvář. (nedvva)

Související novinky

Zemřel režisér Albert Pyun

Zemřel režisér Albert Pyun

27.11.2022

Z amerického Las Vegas přichází smutné zprávy pro fanoušky sci-fi a akčních filmů. V sobotu totiž po dlouhé nemoci ve věku devětašedesáti let zemřel americký režisér, scenárista a producent Albert… (více)

Reklama

Reklama