Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tato černá teenage komedie pojednává o třech spolužácích, kteří chtějí udělat ten nejlepší mejdan pod sluncem, aby zapůsobili na své vysněné dívky. Kdo zasune a kdo se stane obětí brutální šikany? (ZNK Productions)

Videa (1)

Trailer

Recenze (467)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Asi největší český úlet vůbec. Absolutní nápor gagů od začátku do konce, které na konci vyústí v absolutní hardcore párty, kde jsem až čuměl, jakou má tvůrce odvahu. Otec hlavního hrdiny válel ze všech nejvíc. Bavil jsem se, smál jsem se. Dobré to je.Příběh***, Akce>Ne, Humor*****, Násilí>Ne, Zábavnost****, Hudba***, Vizuál***, Atmosféra**, Napětí>Ne. 8/10. ()

Necrotongue odpad!

všechny recenze uživatele

Jestli mě chtěl Martin Pohl šokovat, šel na to úplně blbě. Hromada hoven, vulgarismů a pár deci hnisu mě v dnešní době fakt nešokuje. Exkrementům se vyhýbám (hlavně kvůli zápachu), ale nešokují mě, vzhledem k tomu, jak mluvím, když nemůžu projít autocenzurou (jakou na sebe používám, když píšu na čsfd), mě nemohl šokovat ani použitý slovník a otázka hnisu je úplně o ničem, vzhledem k mému zlatému stafylokokovi. Větší problém byl v tom, že mě nebavil použitý humor (kromě scény s přezůvkami), a celou dobu jsem se strašně nudil. Už by mě to sice nemělo překvapovat, ale zase jsem se nechal nachytat, takže jsem byl opět překvapen, že se dá natočit film, aniž by někdo ze zúčastněných podal herecký výkon. ()

Reklama

Satan 

všechny recenze uživatele

Žánrová škatulka teenage komedie naplněná k prasknutí Martyho trademarky a zvrhlým smyslem pro humor. Na poli nezávislé produkce malý zázrak, protože ten ukázal, jak to v českém rybníčku je. K smysluplnému a dramaturgicky funkčnímu filmu potřebujete totiž pouze mít dostatek nápadů a přemýšlet v intencích žánru. A to Marty Pohl měl a udělal. Párty Hárd je samozřejmě vzývané za svůj nekompromisní humor a smrtící hlášky, ale hlavně pracuje s pointou, má GENIÁLNĚ napsané a v rámci možností zahrané (především vedlejší) postavy a trvá příjemně plynoucí hodinku. Tahle bizarní komedie strká všechny ty prcající Langmajery, seladony Vašuty a pitvořící se ženské v péřovkách na zasněžených kopcích hravě do kapsy, a to dámy a pánové s nulovým rozpočtem a poloprofesionálním štábem. Dejte příště Martymu pár mega a oficiální distribuci a máme tady renesanci. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Jak kdybyste koukali na zfilmované Martyho frky. Ty jeho dvojsmysly, trojsmysly a více smysly prostě neměly chybu. Navíc v rámci prasáren je to poměrně na pohodu. Udeří to lehce na začátku a pak se to veze přesně v tom duchu klasické Řezničiny. Navíc klobouk dolů nejen před scénářem, ale i před technickým zpracováním. Tohle už je opravdu někde jinde a musím říct, že to v českých luzích a hájích příjemně rozvířilo rybníček. Konečně se tu také děje něco lehce nekorektního a lidi si toho začínají všímat...za mě super. ()

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

Martin Pohl alias Řezník zase jednou posunul hranice toho, co je zachytitelné na kameru a průchozí ve filmu. To, co mi u mainstreamové a profesionální produkce tolik vadí, totiž fekální a pubertální humor, působí daleko lépe v amatérské nebo nízkorozpočtové tvorbě. A tam přesně by všechny ty bizarní hnusárny a úchylárny měly zůstat – pro pár magorů, co si to pustí pro pobavení a odreagování. Je vidět, že práce s kamerou a střihem Pohlovi hodně jde a že umí překvapit i scenáristicky. (1 299.) ()

Galerie (25)

Zajímavosti (12)

  • Ve filmu se objeví postava Marka "Krysy" Neděli (Miroslav Čáslavka), který pronese hlášku: „Tak to není všechno.“ Tato hláška je odkaz na dokument Tělo bez duše (1996), který se zabývá zneužíváním chlapců v porno průmyslu a smutným životem mladých pražských prostitutů v 90. letech. Hláškou „Tak to není všechno“ se nechvalně proslavil výrobce českého gay-porna Pavel Rousek (s přezdívkou Krysa), známý svým brutálním a agresivním přístupem k natáčení. Na základě tohoto dokumentu byl později stejným režisérem natočen film Mandragora (1997), ve kterém si hlavní roli zahrál právě Miroslav Čáslavka, který se ve filmu s postavou Krysy setkává. (LucasAbelle)
  • Téměř celé natáčení probíhalo v severočeském Rumburku. (bianci)
  • Scenárista a režisér Martin Pohl v jednom rozhovoru uvedl, že několika protagonistům neplatili penězi ale pervitinem. (Nathaniell)

Související novinky

Reklama

Reklama