Reklama

Reklama

Epizody(10)

Recenze (17)

dubinak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1. série Tenhle seriál vypadal zezačátku docela dost slibně, v podstatě jsem ani chvíli neváhala a vrhla se do něj, načež jsem každý týden poctivě čekala na další díl. Jako další lákadlo se u něj jevilo Shyamalanovo jméno. Každá epizoda budovala napětí i atmosféru docela úspěšně a diváka napínala jako kšandy. Herecké obsazení potěšilo, každá postava měla svá pro i proti a co je tady určitě na pochvalu tak určitě kamera a celkový vizuál s interiéry krásného městského bytu, Obecně celý námět se mi zdál originální a správně záhadný. Každým dílem stoupá mysteriózno, avšak nápověd k odhalení pointy přichází opravdu málo, a tak by divák očekával aspoň grandiózní a kulervoucí finále, protože Servant toho postupně rozkrývá opravdu jen pramálo. To je právě to, proč mě to postupem času už začalo štvát. Hrozně dlouho se tam jakoby nic neděje a twisty tam nejsou skoro žádné. Finálový díl vyšuměl šíleně rychle a proto je ten zážitek takový necelistvý a neintenzivní, takže škoda no. Jestli bude druhá série, nejspíš si jí ale seženu. ()

lineker 

všechny recenze uživatele

Není to samozřejmě žádná hrůzostrašná podívaná. Spíš takový sociální, tajemný průzkum do rodinky, která překonává post-traumatický stres z jedné nešťastné rodinné záležitosti. Pravdou je, že nadšení z prvních dílů, tím jak se na seriál nabalují další a další žánry trochu opadává, protože původní očekávání strašidelného, hrůzu nahánějícího seroše prostě postupně mizí. Objevují se sice nová témata, postavy, ale ty působí spíše rušivým dojmem. nezbývá než doufat, že ten poměrně slušný závěr nastartuje druhou sérii trochu jiným směrem. ()

Reklama

nylo 

všechny recenze uživatele

Au, tak tohle fakt nechceš. Opravdu nepříjemná dějová linka zabalená do drama,psycho, horor,msteriózního střívka. Každý díl narvaný nejednoznačnou gastro vizuální  orgií až do konce.  Herci mňamka. A jestli ty úhoře mlátil v dextrovkách, ale ne, za ten "užTiTořekli? konec, tomu prostě napálím plnou....UfUfUf ()

BoredSeal 

všechny recenze uživatele

Stylový seriál založený na nejasnostech a atmosféře s přiměřenou délkou epizod, kde po deseti dílech zjistíte, že se nic nevysvětlilo a že spousta vějiček hozených do kotle bylo jen tak pro efekt. Jestli neradi marníte čas seriály, které končí neuspokojivě a nevysvětleně, tak Servantem neztrácejte čas. Casting je fajn a zapamatujete si z něj zřejmě především nesnesitelnou vyšinutou matku nehodnou sympatií. Nejvíc se mi na seriálu vlastně líbilo, jak si dělá legraci z kontrastu jakési konzervativní dívky ze Středozápadu se znuděnými boháči z velkoměsta, kde se manžel věnuje až absurdní gastronomické úrovni a manželka věří v přirozený domácí porod a naslouchá klasické vypočítavé ezoterické léčitelce, aby pak totálně selhala jako matka a vše dobarvuje ironický Rupert Grint jako zhýralý bratr. ()

Makky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Veľmi atmosférická záležitosť, skvele vystavaná s mnohými nepríjemnými a nejednoznačnými okolnosťami. Herecké obsadenie výborne ťahá aj nudnejšie pasáže a stále sa je na čo pozerať. Je preto veľkou škodou, že fenomenálny pilot je tým najlepším, čo prvá séria tohto seriálu prináša. Postavy som si obľúbil a dusnú atmosféru užil, no ďalšiu sériu očakávam, že tvorcom narastú gule a pôjdu ešte ďalej... drsnejšie... intenzívnejšie. Finále slabé. ()

Galerie (61)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno