Reklama

Reklama

VOD (1)

Když začnou agenti Impéria představovat nové riziko, je Obi-Wan Kenobi nucen opustit svůj úkryt. (Disney+)

Recenze (103)

Hawaj 

všechny recenze uživatele

Trapný. Vodfláknutý. Zoufalej scénář, zoufalá režie, dialogy horší než Lukas. Celý je to statický a chce se po divákovi, aby věřil tomu že je zpátky v Jedi pohádce a že to má koule a atmoséru. Má to úplný prdlajz. Casting taky děs. Za tu těžce nezvládnutkou honičku s děckem bych režisérku vyhodil, ať si jde točit céčkový filmy i s tou Diznej produkcí, která tudle nepovedenost pustila na veřejnost. Navíc to děcko je nesympatický a šmajdá. To tam někdo protlačil svou dceru nebo co? Zbytek se utápěl v ochotnickým klišé nebo ve statickém nic nedělání. Uvedení do atmosféry nového příběhu se těžce nepovedlo. Na výpravě se dost šetřilo. Jedinej kdo mě trochu udělal radost byl Flea. | Teď koukám že ta režisérka natočila i ty ostatní epizody! No tak to je teda vopruz. ()

MiniMinion 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Klasicky úvodní epizoda, takže nic světoborného se tu nestane, ovšem na úvodní epizodu je to skvělé. V první řadě Ewan McGregor - je stále výborný, působí jako skvělá mezifáze mezi Obi-Wanem z prequelů a tím z původní trilogie. Grand Inquisitor mě příjemně překvapil, z trailerů a z toho co Rupert Friend říkal jsem měl trochu strach, ale výsledek je uspokojivý. Jen mám trochu problém brát vážně novou inquisitorku Revu, tak moc se snaží být děsivá, až z ní vlastně vůbec nejde strach. Jinak ale nemám moc co vytknout, atmosféra i vizuály jsou super, hlavně hodně oceňuji kontrast mezi Tatooine a Alderaanem. Velmi dobrý rozjezd. 8/10. ()

Reklama

Caszidy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poněkud rozvláčný úvod, nicméně zřejmě vlastně ani nebylo možné začít jinak, než ukázat beznaděj a rezignaci v galaxii a zlomeného Obi-Wana. Nedá se však ubránit určitému zklamání. Autoři jedou v "zajetých a bezpečných" kolejích, kde ví, že nic zásadního nezkazí, jenže to zároveň znamená, že ani nic pořádného nepředvedou. Prostě pokračují přesně ve stylu Manda a Boby. Jenže já jsem prostě čekal víc. Zatím seriál zachraňuje tradičně dokonalý McGregor. Trochu mě šokoval "cringe" moment honičky Leii v lese při jejím únosu. Scéna kvalitou odpovídala nějaké generické nízkorozpočtové vánoční pohádce z produkce České televize a ne vysokorozpočtové produkci od Disneyho. Jak už jsem uváděl - ještě, že to má McGregora! (plus samozřejmě hudba a známé prostředí, jenže to je prostě málo!) PS: strýček Owen je MENACE! ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

No ... no ... no ... konečně seriál ze světa Star Wars, který mě od začátku upřímně baví a donutil být v napětí a spokojenosti každou minutu ... jako bonus dva mí oblíbení herci - McGregor a Edgerton ... - excelentní herci, ta holka jako malá Leia je taky skvělá ... dobrá zápletka, časově to sedí a já jen čekám netrpělivě na další díl ... Mandalorian - vlastně celkem nudné a zbytečné ... Book of Buba Fett - vůbec mě nezajímá ... Klonové války a jim podobné počítačem dělané hovadinky pro menší diváky je jen ze zoufalství pro mě jako infantilního dospěláka jen zabití času a všech očekávání a "ambicí" ... konečně tento seriál začal nabušeně se správným tempem, atmosférou a emocemi ... bravo !!! - já jen doufám, že se to opět nepodělá ... ()

blackJag 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začátek se nese ve znamení rozpaků, tempo dost připomíná Epizodu I., některé scény působí shodně amatérsky (lesní naháněčka malé Leii je FAKT hrozná), ovšem úmysl to asi nebude. To, že se vracíme ke starým postavám, které dokonce představují původní herci, je samozřejmě fajn, nicméně upřímně doufám, že dál to bude trošku (HODNĚ) lepší. Příslib byl enormní, tohle je zklamání :-/ ()

Galerie (9)

Zajímavosti (10)

  • Epizoda měla premiéru 2 dny od uplynutí 45. výročí premiéry prvního Star Wars filmu v roce 1977. (NiWi)
  • Merson pirates, tzv mersonští piráti, se poprvé představili v komiksu od Marvelu z roku 1977. Jsou propojeni se strážci ze sektoru Aquilian, protože zejména jejich nájezdy na civilní a vojenské cíle jim „přidávali“ nejvíce práce. (Veskoslav)

Reklama

Reklama