Reklama

Reklama

VOD (1)

Když začnou agenti Impéria představovat nové riziko, je Obi-Wan Kenobi nucen opustit svůj úkryt. (Disney+)

Recenze (103)

Hawaj 

všechny recenze uživatele

Trapný. Vodfláknutý. Zoufalej scénář, zoufalá režie, dialogy horší než Lukas. Celý je to statický a chce se po divákovi, aby věřil tomu že je zpátky v Jedi pohádce a že to má koule a atmoséru. Má to úplný prdlajz. Casting taky děs. Za tu těžce nezvládnutkou honičku s děckem bych režisérku vyhodil, ať si jde točit céčkový filmy i s tou Diznej produkcí, která tudle nepovedenost pustila na veřejnost. Navíc to děcko je nesympatický a šmajdá. To tam někdo protlačil svou dceru nebo co? Zbytek se utápěl v ochotnickým klišé nebo ve statickém nic nedělání. Uvedení do atmosféry nového příběhu se těžce nepovedlo. Na výpravě se dost šetřilo. Jedinej kdo mě trochu udělal radost byl Flea. | Teď koukám že ta režisérka natočila i ty ostatní epizody! No tak to je teda vopruz. ()

Welulu 

všechny recenze uživatele

Neoriginální (kdo tvrdí opak, prosím kde?), rozvleklé a zakládající si na tom, že zafunguje nostalgie. Jenže tu Star Wars neznásilňují poprvé a prostě přijde moment, kdy už to fakt nefunguje. Linka s nejmenovanou dívkou je vyloženě nastavovaná nezajímavá kaše, navíc dle mého názoru neodpovídá chováním své dospělé verzi. A co je ze všeho nejhorší - celé to byla zatím nuda. 3. hvězda jen za hudbu a Ewana, jinak prachprosté 2. ()

Reklama

Wallis3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obi-Wan Kenobi žije samotářský život. Dosti při tom i zapáchá. Téměř zapomněl, kým byl, nebo zapomenout chce. Trápí ho výčitky, že zklamal. Téměř to vypadá, že ho Síla opustila. Jediové jsou loveni. A pak za Obi-Wanem přichází starý známý s prosbou o pomoc. Nebyl to vůbec špatný nástin příběhu. Počátek byl vláhy, ale měl jakousi hloubku. No uvidíme, jak to bude dál. ()

Azurovydrak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nesdílím zdejší všeobecnou extázi. Jde o velmi zdlouhavý úvod, ve kterém se vlastně nic moc neděje. Obi-Wanův skrytý život v tomto období se skládal z každodenní rutiny, což se asi moc zajímavě natočit nedalo. Nicméně ani Malá Leia není tak zábavná, jak nejspíš tvůrci zamýšleli, a její komický útěk před eskadrou vycvičených lovců odměn naplňuje povinnou, pro Star Wars typickou, dávku klišé. Přesto i mě zahřálo u srdíčka, vidět Ewana McGregora po tolika letech v jeho milované roli, a navíc ta ikonická Star Wars atmosféra z toho prostě sálá, takže se nemohu příliš zlobit. 65% ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je vidno, ze rozpocet bol omnoho bohatsi a hlavne so scenarom sa adekvatne zaoberali. Uvod s odkazmi a kratkou rekapitulaciou bol viac nez vitany. Mala Leia je zlata. McGregor hra Obi-Wan-a slusne, hoci jeho MOJO tu po filmoch uplne vyprchalo, co sa zrejme v dalsich castiach zmeni. Snad tento serialovy pocin od LucasFilms bude najlepsi, pretoze tie predosle od Mandaloriana boli ozaj slabe. Ale reziserka sa i na zaklade tejto uvodnej epizody v mojich ociach zlepsila. :) Och, ako som sa len opovazil, ja, obycajny divak. :D ()

Galerie (9)

Zajímavosti (10)

  • Scéna, kdy se Owen (Joel Edgerton) dohaduje s Obi-Wanem (Ewan McGregor) o svém nevlastním bratrovi a Obi-Wanovém synovci, vychází z komiksové předlohy z roku 2016 „Star Wars Vol. 2“, číslo 15. I zde viní za smrt svého nevlastního bratra Obi-Wana. (Veskoslav)

Reklama

Reklama