Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

El Camino přímo navazuje na seriál Perníkový táta. Jesse Pinkman (Aaron Paul) je na útěku před policií. Jeho plán je utéct ze země a začít nový život. Na to potřebuje spoustu peněz, které nemá. Díky vzpomínkám na staré známé tváře si uvědomí, kde bude moci nějaké peníze najít. Jenomže to nebude tak snadné, jak se zdá. (HonzysKISS)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (333)

BrooksW.Here 

všechny recenze uživatele

"Not many of us get a chance to start fresh." "El Camino" vytvára perfektnú, pomyselnú bodku za celým BREAKING BAD, po dopozeraní som dokonca váhal, či dať štyri alebo päť hviezd, pretože ja som si tento film naozaj vychutnal. Ani raz sa to nevlečie, celý príbeh pekne plynie a pomalšie tempo rozprávania mi vôbec nevadilo, veď naozaj sa nebolo kam ponáhľať. Niektorí môžu tvrdiť, že je toto voľné pokračovanie zbytočné (a z veľkej časti je to aj pravda 😀), ale podľa mňa je pravdou to, že pre tých pravých fanúšikov pôvodného seriálu bude toto veľmi uspokojujúci snímok, pretože minimálne pre mňa ním aj bol – dozvedel som sa, čo sa stalo s Jessim po piatej sérii BREAKING BAD, potešilo ma znovu vidieť staré známe tváre, medzi ktorými chýbal už len Saul Goodman (aj keď netuším, ako by ho tam mohol Mr. Gilligan zakomponovať 🙂) a dokonca to miestami bolo aj naozaj napínavé (scéna s hľadaním peňazí v Toddovom byte, westernová prestrelka...). Priznávam, že mi neprekážali ani flashbacky, ktorých tu teda bolo naozaj bohato, jediné, čo ma bodalo do oka bol Todd, ktorý je zrazu dvakrát väčší ako bol v piatej sérii, a tým pádom som si flashbacky, v ktorých bol často mýlil s halucináciami 😄. Okrem toho bolo všetko ostatné do bodky vyladené, takýto minimalistický štýl sa mi strašne páčil. No, a keď si to tak pospájam, vyjde mi z toho solídna štvorhviezdičková záležitosť, aj keď možno to je iba tou nostalgiou, záver v zasneženej krajine bol bezchybný... "You’re really lucky you know that? You didn’t have to wait your whole life to do something special." ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Není to špatné, ale tak nějak si říkám, jestli BB vůbec takové zakončení potřebovalo. Objevuje se tu mnoho starých postav a flashbacků. Je tam pár dobrých scén, ale nakonec se tam toho až tak moc nestalo. Určitě je to zajímavé sledovat Jessieho útěk a jeho cestu za svobodou. "Odkud máš tu dvaadvacítku?" ()

Reklama

vurhor 

všechny recenze uživatele

Epilog deuteragonisty jednoho z nejlepších příběhových seriálů všech dob, který nikdy neztratil pevnou půdu pod nohama a s každou další sérií stoupal do stále větších úrovní skvělosti. Ovšem epilog poněkud zbytečný. El Camino strašně moc zachraňuje brilantní režie a scénář, který si opět vzal pod palec talentovaný Vince Gilligan. Ten film má pěknou atmosféru a styl. Ale pokud nejste opravdu super velikánský fanda a milovník původního seriálu, příliš to s vámi nehne. Breaking Bad považuju za jeden z nejlepších seriálů, co jsem kdy viděl, ale nemám k němu zas tak blízký vztah. El Camino je totiž jednou velkou nostalgií - vizuální odkazy na ikonické scény, flashbacky do minulosti, výskyt starých známých postav... celý to vlastně působí tak trochu dojmem ve stylu: "Ach, pamatujete?" Jesse jako charakter furt výborný, ale člověk by si klidně i vystačil s koncem, který mu byl dán na konci seriálu. Vidět to nutnost není. Ale to pomalé tempo tomu dodává ono podmanivé kouzlo. A musím přiznat, že bylo zase fajn toho ňoumu po letech vidět. Lepší 3* ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Seriálový epilóg. Určite nedosahuje jeho úroveň, istá pasáž mi pripadala nedokončená a taktiež použili tvorcovia príliš veľa vaty... Pravdou je, že film ponúka aj zapamätania hodné scény, keď sa začne niečo diať, má to spád a veľmi dobre sa na to díva. Sledujeme mikro príbeh Jesseho Pinkmana a jeho snahu začať nový život, na ktorý potrebuje prachy a jeho predstaviteľ Aaron Paul bol opäť v dobrej forme. ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele

Za mě důstojné zakončení, které jsem si užil. Film, který je jako seriál Breaking Bad výborně napsaný a zrežírovaný. Vince Gilligan to završil nejlíp jak mohl. Ale jedna věc je, že dvě hodiny to trvat nemuselo. I tak ty dvě hodiny nenudí, to rozhodně ne, je to pohoda. Každopádně, vždycky když dokoukám seriál Breaking bad, moc rád si pustím El Camino. Top scény: Ed a jeho scéna s Jessem, Jesse a "policisté", úvod se Skinnym a Badgerem, a to nejlepší - Walter White! Skvělý. Každému, kterému se líbil seriál bude spokojen, tady se není totiž na co zlobit. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (25)

  • Ve scéně, kde je Skinny Pete (Charles Baker) vyslýchán policií, můžeme na zdi policejní kanceláře vidět fotky vyetřovatelů Hanka Schradera a Stevena Gomeze z původní série Perníkový táta (od r. 2008).. (Punisher)
  • První verze filmu měla tři hodiny. (LUKICKK)

Související novinky

Zemřel herec Robert Forster

Zemřel herec Robert Forster

12.10.2019

Ve věku 78 let zemřel vážený herec Robert Forster. Ten byl známý především díky svým charakterovým rolím, včetně té ve snímku Jackie Brown, která mu vynesla dokonce i nominaci na Oscara. Herec… (více)

Reklama

Reklama