Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

El Camino přímo navazuje na seriál Perníkový táta. Jesse Pinkman (Aaron Paul) je na útěku před policií. Jeho plán je utéct ze země a začít nový život. Na to potřebuje spoustu peněz, které nemá. Díky vzpomínkám na staré známé tváře si uvědomí, kde bude moci nějaké peníze najít. Jenomže to nebude tak snadné, jak se zdá. (HonzysKISS)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (332)

DragonnCZ 

všechny recenze uživatele

8/10. - El Camino je fajn, davám tomu 4/5 kdybych tomu dal 5 asi bych to nadhodnocoval. ten film není samo o sobě špatnej, ta tvůrčí vize Vince Giliagana je tam hrozně vidět a znát, film vás dobře obeznámí kde jste co se děje, vlastně vysvětluje a ukazuje co se dělo s Jessem po konci Br Ba, dobře zakončuje Jesseho story ale jinak to není nic z čeho bych si sedal na prdel, ani nevím co mi tam výslovně vadilo, možná beru v potaz to tempo nějaký sekvence se třeba až moc táhli mohli to udělat líp, třeba ten Todd mě tam absolutně nezajímal a mohli tam místo toho dát něco jinýho. Ale dobře ukazovali ty flasbacky Jesseho trauma. Líbí se mi jak je film zpracovaný po produkční stránce. Scénář a režie ne třeba, ale to již sem zmínil. Líbilo se mi, že jsou zde i postavy ze seriálu a to dávám filmu jako kredit. A taky Jesse je moje nejoblíbenější postava Breaking Bad 😅 ()

Nach 

všechny recenze uživatele

Skvělá koncovka Jesseho Pinkmana ze světa Braking Bad. Viděno krátce po seriálu a skvěle to vše na sebe navazuje. Ano, někteří herci výrazně zestárli či ztloustly. U jiných bych ta léta ani nehádal. Byl jsem nicméně tímto kouskem velice potěšen a nijak jsem se v těch časových sférách neztrácel, i když některé flashbacky by mohly být prostříhané. Přesto ale zvedám velký palec nahoru. 80% ()

Reklama

Rocky88 

všechny recenze uživatele

Výborně natočené, odkazy na seriálové dění překypující, přesto místy hluché. Přijde mi vhodné, že Jesseho osud byl vyřešen filmem, byť po šesti letech (vepř Todd), než v rámci seriálu. Felina byl totiž (jak jinak) vynikající závěrečný díl a nikoho by po TAKOVÉM konci moc nezajímalo, jak to Jesse dopinkmanuje do bezpečí. Kromě divokého západu ve svařovně tu moc akčního vzrůša není, druhá půlka je obecně lepší než ta první. Rád jsem se dozvěděl i tuto část příběhu, ale ze židle mě to nijak nezvedlo. ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Seriálový epilóg. Určite nedosahuje jeho úroveň, istá pasáž mi pripadala nedokončená a taktiež použili tvorcovia príliš veľa vaty... Pravdou je, že film ponúka aj zapamätania hodné scény, keď sa začne niečo diať, má to spád a veľmi dobre sa na to díva. Sledujeme mikro príbeh Jesseho Pinkmana a jeho snahu začať nový život, na ktorý potrebuje prachy a jeho predstaviteľ Aaron Paul bol opäť v dobrej forme. ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Trochu mě děsila představa, že El Camino bude stylem vyprávění připomínat spíše BCS (pomalé, nicneříkající scény, když už člověk čeká, že přijde vyvrcholení, nic se nestane)... Naštěstí je příběh Jesseho důstojným zakončením Breaking Bad, které si nehraje na nic víc. Je to takový fajn dezert po výborném hlavním jídle. Držel mě napjatou, potěšil nostalgií i SPOILER hořkosladkým happy endem, který si podle mě Jesse zasloužil. Jenom mě mrzí, že jsme se nedozvěděli, jestli dostal Junior svoje peníze... ()

Galerie (34)

Zajímavosti (25)

  • Ve filmu se objeví i postava ochranky (David Mattey) ze seriálu Volejte Saulovi (od r. 2015), která se během epizody Pimento (2015) ucházela o práci ozbrojeného doprovodu Daniela Wormalda (Mark Proksch). Ve filmu potom ztvární roli řidiče escortního servisu. (LucasAbelle)
  • Oproti jiným seriálovým tvorbám se režisér a scenárista Vince Gilligan rozhodl napsal filmový scénář zcela sám. (dan4815)

Související novinky

Zemřel herec Robert Forster

Zemřel herec Robert Forster

12.10.2019

Ve věku 78 let zemřel vážený herec Robert Forster. Ten byl známý především díky svým charakterovým rolím, včetně té ve snímku Jackie Brown, která mu vynesla dokonce i nominaci na Oscara. Herec… (více)

Reklama

Reklama