Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Do voleb zbývá pár posledních týdnů a Washington zoufale shání presidentského kandidáta. Někoho, kdo s určitostí prohraje. Volba padne na Mayse Gilliama (Chris Rock), neznámého politika okrskového formátu. Mays záhy zjistí, že je jen nastrčenou figurkou a rozhodne se, že si kampaň pořádně užije. Z bratra Mitche (Bernie Mac) udělá kanditáta na vicepresidenta a rodinný tandem si začne získávat přízeň Ameriky. Scénáře, režie i hlavní role se ujal populární komik Chris Rock. Povedená komedie o tom, jak obyčejný kluk k presidentování přišel, se stala nečekaným hitem a potvrdila, že vysoká politika je vlastně veliká legrace. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (86)

Mauric 

všechny recenze uživatele

Chris Rock´s one man show by Chris Rock.Je to téměř neuvěřitelné,ale komedialní herec nevytvořil svou režií monumentální sra*ku,jak se to povedlo mému oblíbenějšímu Ediemu Murphymu,ale zdařilou černou(resp. černošskou) komedii.Rap a hiphop sem určitě patří,chtěl bych vidět nějakýho černouška,jak sjíždí techno(pro Fill16,Malarkey,apod.).Brrrr.... Trapných scén tu nebylo mnoho a více vydařených vtípků spolu s krásným vykreslením politiků jako samolibých žvanilů u mě vyneslo tento film na 3*.Jediná škoda u tohoto filmu je,že místo Nicka Searcyho nehrál Jirka Paroubek =) ()

reqiuem 

všechny recenze uživatele

přesně jak tady někdo řekl, spusta hodně ftipnejch postřehů: "když je Vám 18, tak můžete jít do války, ale panáka si můžete dát až od 21"(ten se mi líbil nejvíc :) a proslov o amaterech v závěru byl taky docela chytrej(i když to nechci nijak snižovat, tak každá blbost se dá říct chytře) ale na druhou stranu je to v zápětí kompenzováno tunama kravin, i když je fakt, že některý věci jinak, než polopatě do těch americkejch palic nenalijete ()

Reklama

Trifi 

všechny recenze uživatele

Neříkám, že je tohle zázračný film, ale v rámci žánru je to silný nadprůměr. Když si člověk vzpomene na všechny ty rádoby zábavné prcičky a jiné sračky (pardon, jiný výraz fakt nemůžu najít...), tak si opravdu nezaslouží takové hodnocení jaké tu má. Pro mě je třeba brilantním vtipem to, jak mu jeden chlápek vnucuje svou demonahrávku se slovy "Dejte to někomu, komukoliv". To je přece perfektní... ------ Plus: odlehčená atmosféra, jedinečné vtípky a opravdu docela hlubokomyslý závěrečný proslov -- Mínus: příliš odlehčená atmosféra, příliš jedinečné vtípky, příliš hlubokomyslný závěrečný proslov :D ------ Recept: 60% humor á la prezidentství a kampaň, 40% Chris Rock ------ Hodnocení: 75% ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Má to šťavu, má to dobrý konverzačný humor, aj silné zameranie na menšiny. Ale ak vám nevadí, že aj černosi si nakrúcajú filmy pre seba, nevidím dôvod, prečo by to malo tomuto filmu ublížiť. Hrajú tu aj belosi a dokonca hrajú aj kladné postavy. A Maysova snúbenica Kim je proste skvelá :-) Smiala som sa na výborných hláškach (ktoré prirodzene vyplývali z konverzácie a neboli silené, aké som videla už aj v známejších filmoch), smiala som sa na drsnom Bernie Macovi, na postavách okolo Maysa aj na parodovaní politikov, vlády, pretvárky a politických kecov. Možno mal tento film okrem pobavenia na území USA aj iné ambície - ale nás to vôbec nemusí rušiť a im je to už aj tak jedno (aspoň na ďalšie 4 roky;-). Až na drobné zakolísania ma obrovsky potešilo, že scenár nepodlieha klišé, nie je celkom predvídateľný a nenecháva sa unášať pátosom ani grcoidným vlastnenectvom. Super zábava na večer. (kom. 2005) ()

mala_kea 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem klasickou černošskou komedii, ovšem už od prvních minut jsem zjistil, že to bude možná trochu jiný kousek. Také byl, ale později zase trochu upadl na zem, od které se rázem odrazil do vysoké výšky, ve které se chvíli držel, za chvíli však spadl těsně nad zem, kde se držel až do konce filmu. Tím mě film docela zklamal, ale zároveň mě i potěšil, že se nejednalo o kupu nesmyslných patlanin, které se rády objevují ve filmech. Zkrátka co si budeme vyprávět, Chris Rock je stvořený pro komedie.45% ()

Galerie (21)

Zajímavosti (4)

  • V časti filmu, keď Chris Rock utekal so starou ženou z budovy, ktorá mala vybuchnúť, sme mohli vidieť, že v ruke mal namiesto skutočnej mačky len plyšovú hračku. (ČSFD)

Reklama

Reklama