Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Vyzbrojen trapnými dotazy a nulovou sebereflexí se Zach Galifianakis ve svojí show s minimálním rozpočtem vydá najít slavné lidí, se kterými by mohl natočit rozhovor. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (41)

JamesSi 

všechny recenze uživatele

Není to dobré, ale dá se to čekat. Film na motivy Mezi dvěma kapradinami byl od počátku strašný nápad a to říkám jako fanda původního pořadu. Do tohodle námětu prostě nesedí příběh, to je jak udělat film o Eric André Show. Jak očekávané příběh, je fakt standardní a vtipy mimo "show" jsou strašný. Trošku jsem byl překvapený, jak pojali postavu Zacha Galifianakise. Z původního pořadu by člověk řekl, že je to prostě urážlivý blbec, co si nevidí do pusy, ale zde je braný jako starý naiva. Část s Farrellem a zapojením Funny or Die je prostě trapná. Takže scény s show jsou fajn, ale zbytek je fakt nic moc. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Tohle lze brát jako film ale jako vážně těžko. Sice jakous takous dějovou kostru to má, tedy minimální, ale má, nicméně celé jeto tak vyšinutý, že vlastně doposud ani nevím, jaký k tomu mám zaujmout postoj. Upřímně jsem tedy ani nevěděl, že tento film vychází ze série skutečných, existujících pořadů, a celý tento projekt tak vznikl nejspíš právě především jen pro jeho fanoušky, každopádně ty samostatné díly musí být asi taky pěkná divočina, a jsem si jistý, že i u nich bych se rozhodoval, jestli je to vážně skvělá a zábavná show, nebo ultra trapná, umělá šaškárna. Nicméně, překvapilo mě, kolik zvučných jmen se tu prostřídalo, podstatné ale je, že nikdo z nich tady nedostal téměř žádný prostor jakkoliv se projevit, či zaujmout, veškerou pozornost zde na sebe strhával pouze Zach a o něm si všeobecně myslím to, že není zábavný komik, jeho úmyslně trapné vystupování mě nebaví a zde se takto projevuje dvojnásob, takže už jen z tohoto pohledu jsem se spíš šklebil, než abych se upřímně smál. Jeto zkrátka taková taškařice, ale i přesto, že se tu jak tvůrci, tak sám Galifianais s ničím a nikým příliš neserou, a jde o dost nekorektní podívanou, což by mi jinak vyhovovalo, tak můj výsledný dojem by se dal shrnout jako rozpačitý úlet, kterému ovšem chybí to nejpodstatnější, opravdu fungující vtipnost. ()

Reklama

Axident 

všechny recenze uživatele

Neviděl jsem ani díl původní nekorektní talk show, které je tenhle film nástavbou. Má světlé opravdu vtipné okamžiky, ale smíchy jsem slzel jen při sestřihaných zaběrech u závěrečných titulků, protože na formátu filmu nefunguje zcela spolehlivě to, co v krátkých dílech a nezbavíte se pocitu nudy a nastavované kaše, ačkoliv kdo má hodně rád tenhle švihlý humor trapnosti asi si užije. (Navíc se tu vícekráte opakuje narážka na Zachovu tloušťku, přičemž ta už ale neexistuje.) ()

Ollie235 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že nejsem fandou ani internetových Galifianakisových skečů, ale když na mě na Netflixu vyskočila zfilmovaná verze, říkal jsem si, že tomu dám ještě šanci. Některé dílčí scénky jsou docela fajn, ale měly zůstat v původním formátu. Nefungující příběh působí naprosto zbytečným dojmem, vedlejší postavy nepřinášejí žádnou přidanou hodnotu. O všem vypovídá fakt, že nejpovedenější částí filmu jsou závěrečné titulky. ()

Soweek 

všechny recenze uživatele

Between Two Ferns bývala skvělá youtubová záležitosat a fungovala jako skvělá 5ti minutová jednohubka s každým dílem, ale ve formátu filmu to prostě nefunguje. Hosté a jejich vtipy a urážky nejsou vůbec špatné, ale ta "příběhová" linka spojující rozhovory do sebe do něčeho, co se asi dá nazývat filmem, je naprosto ubohá. ()

Galerie (60)

Reklama

Reklama