Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Vyzbrojen trapnými dotazy a nulovou sebereflexí se Zach Galifianakis ve svojí show s minimálním rozpočtem vydá najít slavné lidí, se kterými by mohl natočit rozhovor. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (41)

Henry007 

všechny recenze uživatele

Nedokážu si vysvětlit, proč tento film vznikl. Kdyby autoři měli v hlavě nosnou příběhovou kostru, na kterou by nasadili řadu skečů/interview, tak by to na ploše 80 minut mohlo fungovat. Jenže tvůrci spíše měli spoustu nápadů na rozhovory a ty poté vsadili do road-movie mockument šablony, která nemá co nabídnout. Ze začátku mi to připomínalo The Office (neschopný šéf a představování jeho podřízených), jakmile se ale vydali na cestu, tak silné prvky mockumentu zmizely. Následný slaboučký příběh cesty do L.A. měl sérii nevýrazných momentů, zapomenutelných vedlejších postav, nikam negradoval a postrádal jakékoliv emoce. Dokonce ani tu trapnost, kterou jsou Zachovi krátké internetové skeče vyhlášené. Jedině pokud postupně Netflix vypustí sérii rozhovorů s celebritami, které tady měli cameo, tak si u mě obhájí existenci tohoto snímku. ()

Soweek 

všechny recenze uživatele

Between Two Ferns bývala skvělá youtubová záležitosat a fungovala jako skvělá 5ti minutová jednohubka s každým dílem, ale ve formátu filmu to prostě nefunguje. Hosté a jejich vtipy a urážky nejsou vůbec špatné, ale ta "příběhová" linka spojující rozhovory do sebe do něčeho, co se asi dá nazývat filmem, je naprosto ubohá. ()

Reklama

Ollie235 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že nejsem fandou ani internetových Galifianakisových skečů, ale když na mě na Netflixu vyskočila zfilmovaná verze, říkal jsem si, že tomu dám ještě šanci. Některé dílčí scénky jsou docela fajn, ale měly zůstat v původním formátu. Nefungující příběh působí naprosto zbytečným dojmem, vedlejší postavy nepřinášejí žádnou přidanou hodnotu. O všem vypovídá fakt, že nejpovedenější částí filmu jsou závěrečné titulky. ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Pořad "Between Two Ferns" patří k mým nejoblíbenějším pořadům. To, jak Zach Galifianakis pokaždé neuvěřitelně naloží různým celebritám se zkrátka neomrzí. Naprosto tedy nechápu, jak někoho vůbec napadlo, že tato látka, jejíž největší síla tkví v krátké stopáží snese přetavení do filmové podoby. Jistě, i zde je různá plejáda celebrit a některé gagy dopadnou na úrodnou půdu Vaší bránice, nicméně je to celé vyplněno nezajímavým příběhem, který po většinu času útrpně nudí. Tohle se moc nepovedlo, bohužel. (Netflix) „You have twelve million Instagram followers. How long did it take for you to apologize to each one of them for Bumblebee?“ ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Samotné rozhovory s celebritami jsou vesměs vtipné a v rámci kanálu Funny and Die by jako jednotlivá krátká videa fungovaly skvěle. Spojit je hodinovou vatou do jakéhosi filmu však nebyl úplně šťastný nápad, protože už po půlhodině začně být Galifianakis spíše otravný, protože opět hraje Galifianakise, který se mi v této komediálně-trapné poloze už začíná pomalu přejídat. ()

Galerie (60)

Reklama

Reklama