Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jsou chlupaté, odporné a vlezou všude. A je jich víc než nás.  V New Yorku připadá na jednoho obyvatele devět krys. Když jedna z nich pokouše mladou ženu v obchodním domě Garsons, je to jen začátek invaze, která se v tomto americkém městě chystá. Operační manažerka obchodního domu Susan Costellová zanedlouho najde jednoho hlodavce i za oknem svého bytu. A protože se stará o malou dcerku Amy, není jí situace ve městě lhostejná. Zavolá na pomoc sympatického deratizátora Jacka Carvera a ten se svým pomocníkem Tyem obhlédne škody. Teprve teď se všem zatají dech. Město zaplavil nový druh krys, který se přemnožil v bývalé výzkumné laboratoři. Krysy se počítají na statisíce a podzemními tunely se dostanou prakticky všude. A navíc šíří nebezpečnou nákazu... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (25)

jondzavid 

všechny recenze uživatele

No s týmto som spokojný - očakával som rutinné béčko na odpočinok a to som dostal v plnej miere. Ak porovnám s dvomi nemeckými kúskami na túto tému (Ratten 1,2), tak tento kúsok je vizuálne pôsobivejší (triky sú videoidné, ale dobre nakrútené, práca s krysami efektnejšia) a príbeh stupídnejší (čo je u mňa v prípade béčka plus - a zopár záchvatov smiechu stálo zato - napr. úžasná detonácia :))). No a nato, že som film videl v prime-timeovom nasadení som spokojný aj s úvodnou scénou (nice :))). P.s. Pre tých, čo nemajú radi béčko, čistý odpad. ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Další z filmů, který si své špatné hodnocení ani trochu nezaslouží. Děj je jednoduchý, ale svižně odsýpá, postavy sympatické a dobře zahrané a to hlavní, tedy krysí efekty, velmi dobře udělané. Tvůrci chytře nespoléhají hlavně na počítačové afekty a všechno co jde, točí se živými zvířaty. A nakonec i ty velké davové scény, které jsou udělané počítačem, jsou na TV film provedené zdařile. Když se k tomu ještě připočtou scény z bazénu, zábavně přepálené finále nebo vlak metra obalený tisíci krys, neexistuje v podstatě důvod, proč by neměl být hororový fanoušek spokojený. ()

Reklama

djbarrel 

všechny recenze uživatele

Řemeslně dobře zpracované, charaktery i herecké výkony jsou v pohodě, ale co na tom když se jedná jen o tentýž námět co tu už 100x byl. To je asi jediná větší slabina, že divákovi je hned jasné jakým směrem se příběh bude ubírat a jak skončí. A vzhledem k tomu, že se žádné oživení nekoná, tak je to jen průměr. 38 % ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Řekla bych, že ze všech béčkovitých filmů o krysách, mi přišel tento asi nejlepší. I když ve filmu o zmutovaných laboratorních krysách bych čekala, že budou mnohem více agresivnější, kousavější a že to bude celé trochu víc krvavější, jak je u většiny těchto filmů zvykem. Ale scéna s bazénem, naplněným až po okraj krysami byla dokonalá, a stejně tak "krysí fontánková atrakce" v bazénu:) Naprosto na špičce pro mě zůstává kniha od Jamese Herberta Krysy. Skvělý, apokalyptický příběh. ()

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

Nejaký ten brak raz za čas neuškodí, a čo je lepšie ako nejaký ten premnožený živočích, ktorého ľudia nemajú radi ani v menej početnom vydaní ? Tuctové, ale videl som už aj horšie a celkom by mi to ani nevadilo, nebyť tej lovestory, ktorá tam pasovala ako päsť do zubov a minimálne tak tam bola nasilu zatlačená. Pohľadná manažérka a štýlový deratizér . . bože ! ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama