Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Torrente je nacionalista, rasista, egoista, alkoholik a ex-policajt, který po nocích poslouchá rumbu a jezdí ve svém starém Seatu. Žije se svým starým otcem, kterého nutí žebrat na živobytí. Torrente se zahledí do atraktivní Amparity a seznamuje se s jejím bratrancem, zkrachovalým prodavačem ryb. Může si vůbec Torrente získat přízeň Amparity? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (62)

BuchtiCZ 

všechny recenze uživatele

Nechutný, drze sebevědomý, debilní a mastný zpuchloň v akci. Musím říct, že podle některých komentů jsem čekal trochu větší porci nechutností a legrace, ale i tak některé scénky jsou nezapomenutelné, jako když Torrente "učí" Rafiho střílet nebo sex na stole v jeho nádherném brlohu jsou velký nářez. Bohužel jsem to viděl v originále s anglickými titulky, takže všechny hlášky tak nějak nevyzněly. ()

Torision 

všechny recenze uživatele

Tak tohle jsem si nemohl nechat ujít a musel jsem ho zkouknout i když ho dávali celkem pozdě v noci. Musím říct, že Segura je mega svině a překonal u mě na sviňákometru i Byllyho Boba Thortona v Santovi . Tenhle film má fakt koule a drsným a syrovým humorem se tu nešetří ani v nejmenším a často jsem si říkal, že tohle je fakt asi jedna z nejlepších komedií, co jsem kdy viděl. Jo a Santi Segura je v mejch očích naprostej král, protože napsat, natočit a ještě ztvárnit Jose Luise, na to člověk musí bejt buď geniální, nebo jet pěkně dlouho na kokainu. Naprosto nechápu, jak tadyto může mít tak nízký hodnocení. ()

Reklama

eagle-eye 

všechny recenze uživatele

Měl jsem to štěstí vidět třetí díl, který mě nadchl, ale starší bratříček je přece jen o chlup lepší, i přes nižší rozpočet. Bouřlivák se evidentně vyžívá v mazlení se s kolegama v autě, za Atletico Madrid je schopen položit život, pokud v zápětí kolem nejdou fanoušci Realu, to hned uklízí šálu do kanálu. Nejlepší sex v jeho životě trval asi jednu minutu a v čínské restauraci odmítá jíst hůlkama a uráží ho bambusový salát, jelikož prý nevypadá jako panda. Segura se pro mě stává nejlepším španělským filmařem všech dob. :-) ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Bouřlivák je jedinej chlap na světě, kterýho nekonečně miluju. Když se ve tři ráno potácím zlitej jak dělo po chodbách Showparku a vykukujou tam na mě děvky všeho druhu, tak místo abych byl rajclej, tak si vzpomenu na Bouřliváka a začnu se chlámat jak hovado a exotická pindička s tangama tak malejma, že by se nedali ani krájet na mě jenom nechápavě zírá. Pak už stačí jen zařvat, "Atléééético, děvky moje milovaný" a má pocta Bouřlivákovi dokonána jest. ()

ivan_drago 

všechny recenze uživatele

Tak tohle mě minulo obloukem... i když uznávám, že zpocenější film jsem neviděl... Představte si všechny špatné vlastnosti, které může policista mít a vynásobte to nekonečnem a přiblížíte se charakteru Torrenteho... Náznaky jisté satiry zde jsou, ale většina vtipů moc tlačí na pilu a dle mého jsou neobratné a bez určité lehkosti. Uvidíme co druhý díl. Ze slušných vtipů si vzpomenu jen na ten s fanoušky Realu... ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama