Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Torrente je nacionalista, rasista, egoista, alkoholik a ex-policajt, který po nocích poslouchá rumbu a jezdí ve svém starém Seatu. Žije se svým starým otcem, kterého nutí žebrat na živobytí. Torrente se zahledí do atraktivní Amparity a seznamuje se s jejím bratrancem, zkrachovalým prodavačem ryb. Může si vůbec Torrente získat přízeň Amparity? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (61)

Ratherfly 

všechny recenze uživatele

Hehe, Torrente je fakt zkurvysyn - o tom žádná:) ,ale tak neodolatelným způsobem, že jsem té jeho propocené, arogantní a vypočítavé postavě musel fandit. Škoda jen, že si snímek neudrží "kvalitu" z úvodu po celou délku filmu a taky toho, že Segura líp nenapsal postavu hlavního záporáka, který je dost o ničem (v porovnání třeba s jinými vedlejšími postavami) - respektive, že je to takový fádní pičus, co by možná u jiného filmu bohatě stačilo, ale na tuhle psychárnu je to trošku málo. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Bouřlivák je jedinej chlap na světě, kterýho nekonečně miluju. Když se ve tři ráno potácím zlitej jak dělo po chodbách Showparku a vykukujou tam na mě děvky všeho druhu, tak místo abych byl rajclej, tak si vzpomenu na Bouřliváka a začnu se chlámat jak hovado a exotická pindička s tangama tak malejma, že by se nedali ani krájet na mě jenom nechápavě zírá. Pak už stačí jen zařvat, "Atléééético, děvky moje milovaný" a má pocta Bouřlivákovi dokonána jest. ()

Reklama

Djoker 

všechny recenze uživatele

Stejně jako Češi mají Majsnera, tak Španělé mají Bouřliváka. Oba jsou totální dementi. Rozdíl je v tom, že my se za něho stydíme, ale oni ho hrdě prezentují světu. Torrente je totiž kultovní záležitost plná amorálností, buranství a urážek všeho možného, která je absolutně nevhodná pro diváky ze současné hysterické společnosti. ()

ivan_drago 

všechny recenze uživatele

Tak tohle mě minulo obloukem... i když uznávám, že zpocenější film jsem neviděl... Představte si všechny špatné vlastnosti, které může policista mít a vynásobte to nekonečnem a přiblížíte se charakteru Torrenteho... Náznaky jisté satiry zde jsou, ale většina vtipů moc tlačí na pilu a dle mého jsou neobratné a bez určité lehkosti. Uvidíme co druhý díl. Ze slušných vtipů si vzpomenu jen na ten s fanoušky Realu... ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Kvalitny spanielsky film- Torrente je nacionalista, rasista, homofob, xenofob, alkoholik a ex -policajt - ktory chce ziskat priazen jednej holky a vsetko preto robi potom ... sympaticka komedia, zasmiat sa da viackrat, humor je aspon spanielsky, europsky, ovela blizsi SK a CZ mentalite nez mnohe US umelotiny . 77 % ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama