Reklama

Reklama

Bláznivé poslání

  • Česko Bláznivá mise 2 (více)

Obsahy(1)

Pokračování bláznivé komedie, ve které se opět setkáváme s hlavními hrdiny - Samem, Kodyžakem a Hatung. Tentokrát po nich půjde tajemný zabiják a místní gang, kteří chtějí získat zpět uloupené diamanty obrovské hodnoty a jsou připraveni zlikvidovat každého, kdo jim bude stát v cestě. Začíná tak opět film plný bláznivých kousků a zběsilých honiček. (Chupacabre)

(více)

Recenze (77)

Yeosol 

všechny recenze uživatele

Po letech jsem si tuhle neuvěřitelně šílenou záležitost zopakoval s uživatelem Falkem a musím říct, že to absolutně nic neztratilo ze svýho kouzla jako tenkrát, když jsem to viděl jako malý kluk v televizi. :-D Tolik fantastických robůtků, vychytávek, vynálezů, honiček a situačních vtípků se jen tak nevidí. Český dabing je absolutně parádní a je radost poslouchat, jak si s tím Češi pohráli. Jeden z nejpamátnějších filmů mýho dětsví. :-) ()

anderson 

všechny recenze uživatele

S týmto pokračovaním sa spájajú dosť veľké dabingové útrapy. Ako prvá z piatich častí sa objavila vo vysielaní ČST (pod názvom: BLÁZNIVÉ POSLÁNÍ) v období vianočných sviatkov (neviem či 1989/1990 alebo 1990/1991) aj s kvalitným českým dabingom z Prahy. Zároveň bola začiatkom 90 - tych rokov trilógia šírená formou VHS s nepríjemným rýchlodabingom z Barrandova (odtiaľ pochádza názov: Bláznivá mise díl druhý: Esa to dotáhnou daleko). A do tretice uviedol prvé 4 časti KABEL PLUS s úplne iným dabingom, ktorý neskôr prebrala tv NOVA. No skrátka chaos. :-) (26.4.2009) ()

Reklama

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

To je ono! Oproti minulému dielu tento naplno využíva svoj potenciál a hustí bláznivé scénky šialenou rýchlosťou. Súboje hračkárskych robotov, na ktoré som ako malý pozeral s otvorenou hubou ma ani po rokoch nesklamali, dokonca som sa bavil ešte viac. Dôjde aj na auto rozpolené počas jazdy o pouličnú lampu, skok motorkou z mosta na kolónu autobusov, šialeného agenta FBI, rozsiahlu demoláciu nočného klubu a Kodyžak sa takmer utopí v polievke. Dejovo to moc nedáva zmysel a niekedy my nebolo jasné prečo hrdinovia robia to čo robia, vlastne celé to vyšetrovanie je naozaj zmätené a kto sa pokúsi vyznať sa v tom nevyhnutne sa zblázni. Bavil som sa za štyri hviezdičky a tú piatu obstarala nostalgia. Naozaj bláznivá misia! ()

J.Connor 

všechny recenze uživatele

Přesně jak píše Fadko - silvestr 1989, rodina se vypařila na výlet se známými, já osmiletý usedám k dopolední televizi neočekávaje nic nestandardního a tam tohle - pro dětskou dušičku nevlastnící video a zvyklou pouze na produkci té doby a místa naprosto neuvěřitelný nářez plný akce, srandy, kung-fu, robotů a Kodyžaka. Píšíce tyto řádky jsem si vlastně uvědomil, že to byl pro mě osobně první velký záchvěv nástupu svobody ty voe... ! :) ()

Niktorius 

všechny recenze uživatele

Ne že by už jednička nebyla infantilní kravina, v níž příliš neohromovala ani nejproslulejší atrakce hongkongské kinematografie - tedy akce - na druhou stranu ovšem docela svižně ubíhala, občas se tam našlo i pár vypečených gagů a když člověk projevil trochu té mezikulturní tolerance, musel uznat, že šlo o víceméně akceptovatelnou formu nenáročné zábavy. Dvojka je na tom bohužel o dost hůře. Akce? Ano, je tam pár povedených kaskadérských kousků, žel jinak jsou honičky a bitky nudně inscenované a příliš z nich čouhají místa, kde si tvůrci pomáhali různými rampami a jinými udělátky. V závěru se režisér snaží vynahradit celkovou strnulost množstvím explozí, ale to jsem mu tedy nespolknul. Humor? Inu, někdo, kdo je docela zvyklý na komedie indické (v nichž má humor podobné kořeny, jako v těch hongkongských) se může zasmát vstupům bláznivé postavy, kterou tak rozkošnicky ztvárnil Hark Tsui, ale jinak jde o nevynalézavou nudu opírající se především o pitvoření takového kalibru, že by za něj styděla i strašidla z Troškova mlejna. Další díly této populární série už asi oželím... ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama