Reklama

Reklama

Je konec sedmdesátých let a čtyři teenageři se vydávají na koncert skupiny Kiss. Jako správní vášniví fanoušci se nenechají ničím odradit a nezastaví je ani fakt, že koncert je beznadějně vyprodaný.
V Detroit Rock City, příběhu o dospívání, se čtyři američtí středoškoláci snaží za každou cenu sehnat lístky na koncert své oblíbené skupiny Kiss. V průběhu jedné neobyčejné noci každý z nich prožije trýznivé i veselé momenty, jak je jejich urputná touha vidět své favority, staví proti autoritám, rodičům a neodbytnému vlivu disko hudby. Co začne jako nadšená honba za fantastickým rockovým zážitkem, se mění v sérii zašmodrchaných a komických nehod, s jediným hlavním cílem - získat možnost svobodně si splnit svůj sen. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (100)

Icefist 

všechny recenze uživatele

Průměrná jeden a půl hodinová reklama na rockovou kapelu. Scénář je dost střelenej, což určitě ne každému sedne. I já se chvílema bavil, ale občas mi to zas přišlo trapný. Chci pochválit casting a to konkrétně výběr těch čtyř bab, který se zapletou s hlavníma hrdinama. Já bych si dal říct, ať už by šlo o kteroukoliv z nich. :-) A docela se mi líbilo taky vyústění, jak že se borci dostanou na koncert. 60 % Oblíbená část- kněží při zpovědi ()

SpaceOdyseus 

všechny recenze uživatele

Detroit Rock City je primarne urcene lidem, kteri si nekdy prosli fazi die hard fanouska KISS. Ja jsem si to uzil jako nostalgickou jizdu se vzpominkami na leta na zakladce se sesity popsanymi Kiss logem a podobiznami vsech clenu na lavici a myslenkami na to, jak bych asi prozil neco podobneho, kdyby Kiss prijeli v te dobe do CR. Pro lidi Kiss nepolibenymi zbyde asi jen nadprumerna komedie s rockovou hudbou. ()

Reklama

Katarine 

všechny recenze uživatele

Tohle je přesně ten typ filmů, na který se ne jen dá dívat, ale taky se u něj parádně pobavíte. Herci hráli nezkušené puberťáky velice přesvědčivě a k tomu doprovodná skvělá hudba skupiny Kiss a dalších rockových pecek. Klidně bych si troufla dát i ty 4*, ale když tohle porovnám s jinými čtyřhvězdičkovými filmy, takových kvalit zas komedie nedosahuje, tudíž zůstanu ještě trochu při zemi. ()

Mr.Jackass 

všechny recenze uživatele

Film sám o sobě je neskutečná hovadina, ale jako určitá recese a totálně vyumělkovaný příběh prostě k nejkomerčnější kapele světa patří a poměrně dobře jsem se bavil. Samozřejmě jsem z hlavy musel dostat jakékoli racionálno, které se ve filmu rozhodně nevyskytuje a je to jedna absurdita za druhou, doplněna výbornými písničkami= ano skupina Kiss mně nevadí, pro nefanoušky této kapeli, nemá smysl na tento počin koukat. ()

Attta 

všechny recenze uživatele

Pro mě jeden z nejlepších rockerských filmů a navíc se u toho člověk dost pobaví a ta hudba nemá chybu.....♪♫ Apartně dobový příběh. takže dávám 5 hvězd! PS: Kdo si u tohodle filmu nezavzpomínal na své první zábavy/ koncerty/ fesťáky a jak se poprvé zchlastal jako prase u pořádný rockový hudby tak ho lituju, protože to jsou jedny z mých nejlepších vzpomínek! ;-) ()

Galerie (36)

Zajímavosti (26)

  • Skupina Kiss pro natáčení filmu odehrála jeden z koncertů jako v 70. letech, s pouze 8000 fanoušky v publiku. (liquido26)
  • Kromě toho, že se Kiss objevili na konci filmu na jevišti, měl ještě každý z členů hrát menší cameo, ale k tomu nakonec nedošlo, protože Kiss přerušili turné kvůli závěrečné scéně z koncertu na jeden den a tyto scény se točily v jiný den. (liquido26)
  • Na začátku skupina Mystery zkouší píseň "Rock´n´Roll All Night". Píseň hráli a zpívali skutečně čtyři hlavní představitelé. (liquido26)

Reklama

Reklama