Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vypravěčem spletitého příběhu, točícího se kolem ukradeného velkého diamantu, je neúspěšný boxerský promotér zvaný Turek, který se k divokému kolotoči událostí připletl se svým komplicem Tommym vlastně náhodou. Ukradený diamant má předat kurýr Franky Čtyřprsťák americkému šéfovi Avimu. O drahokam však mají zájem další gangsteři a zlodějíčci, mezi nimi především bezohledný ruský zabiják Boris Břitva, černošští provozovatelé zastavárny Vincent a Solomon a nakonec i nemilosrdný gangster a organizátor nelegálních boxerských zápasů Kruťák. V nepřehledné hře o drahocenný lup sehraje významnou roli také irsko-cikánský boxerský šampion Mickey, jehož podivnému dialektu jen málokdo rozumí. Není divu, že při tomto počtu účastníků v pomyslném ringu v tomhle zápase brzy nejde o vítězství, ale o holé přežití... Autorská gangsterská komedie Guye Ritchieho s českým názvem Podfu(c)k nesporně těží z úspěchu tvůrcova předchozího snímku stejného žánru Sbal prachy a vypadni (1998). Scénář údajně vznikal již v průběhu natáčení zmíněného titulu a vychází z podobné zápletky a jejího rozvíjení. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (1 235)

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Podfuck je skvělý film. Plný vyšperkovaných situací a perfektních dialogů. Co postava to klenot. Zřejmě životní film Guye Ritchieho, bez problémů překonal velmi vysokou laťku nasazenou Sbal prachy a vypadni a jak je jistě známo všem, režisér se vzápětí vrhl zcela jiným, velmi špatným směrem. Teď se vrátil (2009) s Rocknrollou, která je sice výborná a typická, ale geniálnímu Podfucku nesahá ani po kotníky, fakt! ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Guy Ritchie natocil neskutecne stylovej film. Sbal prachy a vypadni jsou dobry, ale presto mi tam neco chybelo a to neco ma prave film Podfu(c)k. Jednak trochu znamejsi herce, precejen i kdyz neni Ritchie nejak zvlast zkusenej reziser tak svym debutem predved, ze fakt umi a dostal lepsi obsazeni a hlavne vynikajicim scenarem, dialogama, hudbou a kamerou. K hercum neni co dodat, vsichni vyborny a kazdej ma neco do sebe, vyjmenovavat cim me kazdej zaujal by bylo nadlouho takze jen par co me zaujali asi nejvic. Bradd Pitt s vynikajicim prizvukem, spravne kruty Rade Serbedzija (Boris) a Vinnie Jones, Alan Ford a Dennis Farina se svoji hlaskou "Sit down and shut up". Navic kazdej herec ma vynikajici hlasky a dilalogy a i kdyz scenar neni nejak strasne slozitej je hezky propletenej. K tomu vsemu navic vyborna hudba a spravne cool kamera. Proste vynikajici krimi komedie a nejlepsi film Guye Ritchieho. ()

Reklama

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Co si představujete pod názvem tohoto filmu? Podle prvního významu slova Poduk asi nepůjde o nějakou akci chapaců se zrovna nejčistšími úmysly. Podle druhého významu si tam asi pár lidí bude nadávat. Když spojíte oba dostanete cikána Brada Pitta, který rozmlátí rukama i tramvaj, Benicia Del Tora co má rád casina, Jasona Stathama, který nerozumí cikánům ani písmenko a v neposlední řadě Guye Ritchiho, který celou tuhle partičku lidí řídí. Výsledek? Podfuck roku a skvělá černá komedie =o) skvělá záležitost. Nejlepší černá komedie za poslední roky! ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Navždy prosím velebit Guye Ritchieho, dal nám Podfu(c)k. Je to ten film, ve kterém se dozvíme, že slovíčko panna z bible je vlastně trošku omyl, že do Anglie je lepší nejezdit, že od cigánů je lepší si nekupovat přívěs, že diamant je lepší nevytahovat, pokud je na blízku pes, že Rusové jsou nezranitelní, že nosit kravatu může být i nebezpečné a tak bych mohl pokračovat do nekonečna. Skvělý, skvělý, skvělý! 100% tentokráte nestačí. Jeden určitě z mých TOP 20. ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Britská stylová bomba jedoucí na amfetaminu. O story prakticky vůbec nejde, ostatně po nášlehovém začátku má divák tendence ho poněkud vypouštět. Snatch jsou hlavně hlášky a scénky, kterým kraluje "million dollar gypsy" Brad Pitt a trojice neschopných "niggaz" s pískajícím psem. Když se do toho ještě přimotá Vinnie Jones se svým Desert Eaglem, k dokonalé zábavě už moc nechybí... ()

Galerie (89)

Zajímavosti (55)

  • Když chce Mickey (Brad Pitt) karavan pro svojí mámu, řekne, že chce, aby byl "barvínkově modrý". Norman Bates (Anthony Perkins) v Psychu vybral pro svou matku šaty v téže barvě. (Ai.ma)
  • Při uvádění postav na začátku filmu má Franky Čtyřprsťák (Benicio Del Toro) při pokeru na kartách trojici (křížového, pikového a srdcového kluka). Při telefonátu s Avim (Dennis Farina) má zase srdcovou sedmičku, osmičku a devítku. (AntiasKing)

Související novinky

Guy Ritchie chystá válečný thriller

Guy Ritchie chystá válečný thriller

22.02.2021

Režisér Podfu(c)ku či Gentlemanů Guy Ritchie si zdá se vyhlídl svůj příští projekt. Britský filmař se čerstvě upsal režii snímku Ministry of Ungentlemanly Warfare pro studio Paramount. Kromě režie se… (více)

Ze Skryté identity bude seriál

Ze Skryté identity bude seriál

24.08.2016

Zrovna včera jsme tu řešili, jak se streamovací služba Crackle ujala Ritchieho Podfu(c)ku a (po vzoru Farga) z něj udělá samostatně fungující seriál. A víte co? Přesně to samé teď potkalo i Skrytou… (více)

Ron a Chuck chystají Podfu(c)k

Ron a Chuck chystají Podfu(c)k

23.08.2016

Pamatujete si, jak seriálové Fargo znělo jako špatný nápad a vyklubala se z něj uznávaná pecka? Tak to samé se teď plánuje s Podfu(c)kem. Streamovací služba Crackle, která je zodpovědná třeba za talk… (více)

Šerbedžija podusí Neesona

Šerbedžija podusí Neesona

17.10.2011

Pár záporáků a psychopatů si už Chorvat Rade Šerbedžija zahrál – kdo by zapomněl třeba na Borise Břitvu z Podfu(c)ku? Teď se bude mstít za smrt svého syna, kterého agent Bryan Mills alias Liam Neeson… (více)

Reklama

Reklama