Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V pokračování filmu Pravá blondýnka se Elle (Reese Witherspoon) vrací v celé své růžové a načechrané kráse. Je vycházející hvězdou v advokátní kanceláři a plánuje svatbu s mužem svých snů. Když však zjistí, že její firma zastupuje společnost, která testuje kosmetiku na zvířatech (a dokonce i na rodinných příslušnících milované čivavy Bruisera), stane se odhodlanou bojovnicí za psí práva. A dostane padáka na hodinu. Elle se vydává na křížovou výpravu do Washingtonu, aby vzala věci do svých pečlivě upravených rukou. Do politické arény však není snadné proniknout - zvláště když z moře šedi, černi a námořnické modři vyčníváte jako růžový palec. S pomocí světáckého poslíčka se Elle nakonec podaří přesvědčit kongresmanku Ruddovou, aby ji přijala jako asistentku a umožnila jí prosadit své názory. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (262)

lift666 

všechny recenze uživatele

Páni. To jsem opravdu nečekal. Viděl jsem to podruhé (po hodně dlouhé době, byl jsem na tom v kině (takže někdy v srpnu 2003) a ted jsem to viděl podruhé v TV (5.5.2007) a stalo to, co se stalo s prvním dílem. Zase to bylo mnohem lepší než první podívání. Takže vím všem, co tomu dávate tak nízké hodnocení. Koukněte se znova. Ne nuceně... Až to zase budou dávat v televizi a vy budete mít volno, koukněte se znova a změňtě. Pak by určitě tento film neměl černou barvu, kterou si absolutně nezaslouží. (proto dávám 4*, jinak bych dal asi 3*)... Takže za 60% ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Nie je to až také peklo ako Miss Congeniality 2, ale v každom ohľade je to oveľa hlúpejšie ako jednotka. Zrazu všetci viac nepríjemne prehrávajú. Zápletka je menej zaujímavá a skôr hlúpa a kopa vecí, čo v jednotke fungovalo, už nefunguje. Ale vďaka Reese sa to raz dá prežiť. 5/10. Som zvedavý, či fakt raz vznikne trojka. ()

Reklama

gootchy 

všechny recenze uživatele

TOHLE je snad špatný vtip. Za TOHLE lidi platěj v kinech? Svět se zbláznil. Koukat se na TOHLE " politické tažení bárbí v pink šatech za rovnoprávnost podvraťáckých dvouchlebů" je horší než číst manuál k japonskému videu. Ultranuda, postavy jak zvratky. Jedině Reese stojí za vidění. Ale nedokoukal jsem to a musel si spravit chuť starým dobrým čtrpaslíkem. ()

eMeMko odpad!

všechny recenze uživatele

A je to tady, po dlouhé době jsem zhlédl něco, co můžu s klidem ohodnotit jako odpad. Pokud mi u předchozího dílu hodinka a půl utekla jako voda, tady to bylo naprosté utrpení. Děj se neuvěřitelně vlekl, herecké výkony byly strašné a hlavní zápletka s čivavou mě donutila k přemýšlení, na čem všem Kate Kondell jela, když psala tomuto “zázraku” scénář. Více k tomu asi nemám co dodat. Za vše mluví i to, že ačkoliv mě má žena první díl doporučovala, od tohoto druhého mě již odrazovala. ()

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Dávám větší hodnocení než drtivá většina, ale musím, nenechávám se nikdy ovlivnit, jinak bych byl sám proti sobě. Příběh je znovu stupidní jako u jedničky, ale to je jednak účelem a není až tak, aby mě to sralo. Občas jsem se i mírně pousmál, někdy i trochu víc. Vidět skvělou herečku Reese, jak si ze sebe umí dělat legraci je ale fajn. Je to spíše tak 2,5, ale i kvůli zdejším procentům zaokrouhluju matematicky nahoru. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (18)

  • Během úvodní scény jedna z dívek ukáže na fotku Elle (Reese Witherspoon) s kongresmankou Rudd (Sally Field) a pronese: "That's two kick-ass women. I like them. I really like them." Jde o odkaz na projev Sally Field, když v roce 1985 přebírala Oscara za nejlepší ženský herecký výkon ve filmu Místa v srdci (1984). (HappySmile)

Reklama

Reklama