Reklama

Reklama

Battle at Big Rock

Celý film

Obsahy(1)

Rodinný výlet do přírody se pro pětičlennou rodinu změní v zoufalý boj o přežití. Jejich karavan se totiž ocitl přímo v místě, kde dojde k souboji dinosaurů a pláč nejmenšího z dětí přiláká nechtěnou pozornost. (SOLOM.)

Videa (1)

Celý film

Recenze (44)

yeniczek 

všechny recenze uživatele

Ten feeling prvních dvou dílů PARKŮ je až neskutečný a doufám, že se třetí díl SVĚTA ponese v podobném duchu. Trochu cheesy, trochu over the top, ale takovým tím správným způsobem. Konečně to, kam celá série směřuje už od roku 1997 :) 8/10 ILM válí i na poli krátkometrážních filmů a upravené známé záběry z youtube v titulcích jsou jen třešnička na dortu. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Bomba. Akorát je po letech trochu smutný, že Jurskej Park aktuálně nabízí to nejlepší ze svýho univerza v krátkometrážním akčním nátěru. Snad teď bude ve třetím filmu o hodně míň kecání a víc podobnejch vylomenin, tohle byl totiž skvělej návrat k adrenalinovým kořenům. Napětí od začátku do konce a výborný závěrečný titulky. ()

Reklama

Torgal 

všechny recenze uživatele

Esencia všetkého, s čím si spájam Jurský park. Rodina, roztomilí bylinožraví dinosauri, krvilační mäsožraví, napätie a záchrana na poslednú chvíľu. Je to klišé? Áno. Je to až prehnane politicky korektné? Samozrejme. Je to problém? Nepovedal by som. Tento kraťas v skutočnosti funguje oveľa lepšie ako celý Zánik ríše. 8-/10 PS: Záverečné titulky s dinosaurami zachytenými na domácom videu sú tiež mazec. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Beru to jako Trevorrowu omluvu, že se vykašlal na Zánik říše a po jeho obecném nepřijetí je mu pekelně líto, že druhý Jurassic World velkou část dinosauřích fanoušků přiměl zanevřít nad připravovanou trojkou, ke které se naštěstí vrací zase on. Kdyby se v tomto temném duchu objevil za dva roky ten již doslovný Jurský svět, byl bych u toho. Snad k tomu doopravdy dojde. ()

Zajímavosti (1)

  • Snímek obsahuje potitulkové scény. (Duoscop)

Reklama

Reklama