Reklama

Reklama

Žít se sebou

(seriál)
  • USA Living with Yourself (více)
Trailer

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Citově vyprahlý Miles podstoupí v lázních v obchodním centru podivný rituál. Když se probudí, zjistí, že je nahrazen lepší verzí sebe sama. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (42)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

ne zrovna originální nápad,ovšem poměrně originálně zpracovaný.Ještě snad v žádném filmu/seriálu který se dotýkal klonování u mě nevyvstávalo tolik otázek.Je nevěra když se váš partner vyspí s vaším klonem?Co kdy zabiju svůj klon?a další a další...Rudd je dobrý herec a tady zvládnul obě polohy velmi dobře.Hlavně "originálního" Milese,kterého jsem střídavě litoval a nenáviděl.Snad jen ten konec byl takový prdelní a mohli si ho tvůrci odpustit...70% ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Paul Rudd je super. Ale to je taky jediná super věc na celém seriálu. Já pro něj mám slovo nuda. Od začátku do konce jsem se v podstatě nudila, a přitom jsem se na seriál docela těšila. Celý nápad s klonem a jak spolu soužijí mi přišel hodně dobrý. Ale tohle vracení se v čase z pohledu druhé postavy funguje jen tehdy, když se tam opravdu něco děje. Takže za mě herecký výkon Paula 1 i Paula 2 paráda, každý si zaslouží hvězdu, čili dokupy 2*. ()

Reklama

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Paul Rudd? Toho chlapa já prostě žeru! Ať už jeho horší, nebo lepší verzi, peckovní jsou oba. Vždy, když to začne trošku sklouzávat, přijde s nějakým gestem, nebo hláškou a mně se zase líp dýchá. Ideální, pohodová a hlavně inteligentní oddychovka, kterou nelze jinak, než vřele doporučit. Konec, nekonec. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Sympatická oddechovka s klonovacím námětem, ala Jako vejce vejci. Rudd si neskutečně dává obě herecké polohy. Jeho zničený a nudný Miles je nečekaně realistický a uvěřitelný. Zatímco sledovat šťastného Milese nořit se do deprese je prostě legrace s geniálním finále před zrcadlem. Závěr to malinko shodí do bezpečné polohy, ale v zásadě s tím nemám problém. Není to žádná superpyschologická sci-fi sonda, ale kvalitní zábava na půl hodiny k obědu nebo před spaním. ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

O seriálu jsem v podstatě nic nevěděl až do této doby, kdy mi ho začal podsouvat Netflix. A nakonec proč mu vlastně nedat šanci, když tam hraje sympaťák jako Paul Rudd a má to neotřelý námět. Původní nápad má rozhodně něco do sebe, a i když se pak vydává jiným směrem, než bych čekal, tak stojí za pozornost. Navíc klade otázky, které mě nenapadlo pokládat. Zvláštní, jak člověk dokáže žárlit sám na sebe. Vcelku mě to pobavilo, jen ten úplný závěr s oznámením trochu zklamal, protože necítím potřebu k další sérii. Body dolů za pobočku FBI, ta byla úplně mimo. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (1)

  • Miles Elliot v seriáli niekoľko krát spomenie, že sa narodil v New Jersey, rovnako ako jeho predstaviteľ Paul Rudd. (belinko)

Reklama

Reklama