Reklama

Reklama

Nan quan bei tui dou jin hu

  • Hongkong 南拳北腿鬥金狐 (více)

Obsahy(1)

Druhé pokračování vypráví o dvojčeti zesnulého Silver Foxe (Jang Lee Hwang), který se snaží pomstít bratrovu smrt a rovněž získat ukrytý poklad pomocí osmi diagramů. Zastavit se ho pokusí dva hrdinové Hsiao (John Liu) a Shen (Tino Wong Cheung). Budou však hrdinové rovnocennými protivníky nesmrtelného dvojčete Silvera Foxe? (Epistemolog)

(více)

Recenze (4)

Modiwish 

všechny recenze uživatele

Tenhle díl mě uchvátil víc než ten první, ale to bude asi tím, že v posledním souboji Jang Lee Hwang se víc blýsknul víc než v prvním dílu.., výborný film, který mě velmi zaujal,a choreografie soubojů je průměrná, ale posledný boj byl vynikající hlavně i trochu kaskaderské kousky tohle uchvátilo víc jak první díl, přesta dám 4* jako prvnímu, navíc protože mám pro tyhle filmy slabost..Jinak výborná klasika Hong Kongských filmů z 70. let, která každého potěší. ()

Reklama

PetrPan 

všechny recenze uživatele

I když Dona Wonga v roli Jižního boxera nahradil daleko méně charismatický Chiang Wang, tedy nepřímo, představoval jeho mladšího, ale údajně ještě schopnějšího, bratra, byl jsem s dvojkou Tajných soupeřů ještě spokojenější. Co do scénáře žádná velká změna, stále tu máme obvyklé návštěvy rozmanitých prostranství, nicméně soubojů podstatně přibylo a jejich choreografie má i díky stylově slušně definovaným bojovníkům ještě větší šmrnc než minule. Samotný závěr se skvělým fightem zakončeným antihappyendem mne pak jen utvrdil v nejvyšším žánrovém hodnocení. ()

Epistemolog 

všechny recenze uživatele

Hwang se ukáže až v závěru, kde používá zajímavé boxery s hroty. Ze zbraní uvidíte hůl s šavlí, kopí, železnou ruku a krátké meče. V závěru se v komparzu blýskne i Biao Yuen, jinak v téhle průměrné mlátičce zaujme i komorní hudba. Dějová linka o pomstě začíná tam, kde ve všech bodech zkopírovaný první díl končí. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama