Reklama

Reklama

První krok

(seriál)
Česko, 2009, 13 h 21 min (Minutáž: 57–74 min)

Kamera:

Petr Adámek

Hudba:

Jan P. Muchow

Hrají:

Klára Issová, Dominik Turza, Pavel Kříž, Veronika Žilková, Filip Cíl, Oldřich Navrátil, Jan Cina, Linda Fernandez Saez, Oldřich Vlach, Světlana Nálepková (více)
(další profese)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Seriál je nabitý hudbou, tancom, vášňou a emóciami pretavenými do všetkých tanečných štýlov od klasického baletu až po hip hop. Ponúka vzťahy, intrigy a lásku v prostredí vyššej tanečnej školy a tanečných súborov. Večný boj profesorov a študentov, tanečníkov a choreografov mu dodávajú to správne napätie a spád... (oficiální text distributora)

Recenze (233)

mira007 

všechny recenze uživatele

Herecké výkony jsou mizerné, což jsem omlouval tím, že hlavní hrdinové jsou profi tanečníci a něco ukážou. Tak to jsem se šeredně spletl, protože ani ukázky špičkových tanečních čísel jsem tam nepostřehl. Jediná dějová linka, která mne zaujala, tak byl učitel herectví Pavel Kříž a alkoholička Issová. Přes mizerné herecké výkony jsem se i párkrát nasmál a jako jediný ze současných seriálů mne zaujal. Charlotte Doubravová je za dvě hvězdy!!! Nějak jsem nepochopil, že premiéru tenhle seriál měl už v roce 2009 na Slovensku. ()

topi odpad!

všechny recenze uživatele

Ten Vejdělek už mě pěkně sere!!! Ty jeho filmy mě moc neberou, no a co se v tomhle seriálu snaží dokázat na režisérské stoličce je humus a klišovitá trapárna!! Tohle prostě nebudu dál komentovat! Nechutnej výplod televizní tvorby!! Všem, včetně herců (to je kapitola sama pro sebe) zpřerážet hnáty a nakopat do prdele!! Fuck off!!!!! Odpad všech odpadů!! ()

Reklama

triatlet odpad!

všechny recenze uživatele

Tak nejvtipnější a nejoriginálnější je to, jak Nova rychle podpořila kampaň Hlasu Č-S, a místo rozreprízovaného Druhého dechu (který uklidila na víkendový čas), nasadila barevné křepčení s exsuperstáristy Rudou z Ostravy (!), nebo s příbuzenstvem hlasistů (Pavlovčinová). Zlatý Druhý dech. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

První krok byl sice laciný a příběh za těch tehdy pouhých (dneska je tento počet na seriál víc než dost) 13 dílů se nestačil příliš rozvinout, ale minimálně dostal do podvědomí pár mladých hereckých tváří, z nichž některé vídáme dodnes. Až na přítomnost Michala Kavalčíka je tento výtvor Novy z těch, na které vzpomínám v dobrém. ()

MTHRFCKR odpad!

všechny recenze uživatele

Že je Jiří Vejdělek komerčním režisérem jsem věděl už od první chvíle, co se ke mě dostal film Ženy v pokušení. Jeho komerčnost však působila tak nějak elegantně, nenásilně a s čechovitostí ve smyslu humoru. Tento seriál je ale jedním velkým obrovským krokem vedle. A o to víc mě zklamala plejáda výborných českých herců jako jsou 2O - Oldřich Navrátil a Oldřich Vlach nebo Pavel Kříž. Seriál na mě působil dojmem reklamy pro mladé lidi toužících po showbyznysu a neustálé snahy amerikanizace komerčních televizí v Česku. Dost bylo nových talentů v umělých reality-show, a nechci to vidět ani v seriálovém pojetí. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (5)

  • Seriál se natáčel v ateliérech budovy Hall Office v pražských Holešovických, kde se také v minulosti natáčel seriál Horákovi (od r. 2006) z produkce České televize. (cinemag)
  • Po dokončení filmování musel být téměř celý seriál natočen znovu, protože TV Markíza nebyla s výsledkem spokojená. (Dlee)
  • V druhém díle v klubové scéně učinkoval jako komparzista Radim Šrahůlek, známý ze soutěže VyVolení (od r. 2005). Kvůli přepracování seriálu se však jeho postava již neobjeví. (Dlee)

Reklama

Reklama