Reklama

Reklama

Spy Kids 2: Ostrov ztracených snů

  • USA Spy Kids 2: The Island of Lost Dreams (více)
Trailer

Obsahy(1)

Když se dcera amerického prezidenta dostane v zábavním parku do úzkých a když navíc vyjde najevo, že z otcovy kanceláře ukradla prototyp nebezpečného maskovače, do akce musí být povoláni ti nejspolehlivější. Jsou povolány dva týmy malých agentů. Carmen a Juni Cortezovi a Gary a Gerti Gigglesovi. Tyto sourozenecké dvojice spolu neustále soupeří, ostatně podobný souboj se odehrává i mezi jejich rodiči. Otec Carmen a Juniho, Gregorio Cortez, má být zvolen novým ředitelem OSS, školícího centra pro agenty. Na slavnostním ceremoniálu je ale do této funkce jmenován otec Garyho a Gerti, Donnagon Giggles. Během slavnostní večeře jsou uspáni všichni dospělí a podivní číšníci ukradnou prototyp maskovače i přes veškerou snahu dětských agentů jim v tom zabránit. Maskovač je zbraň, která dokáže vyřadit z provozu veškerou elektroniku široko daleko. K odcizení přispěla i rvačka mezi Junim a Garym a proto je Juni vyloučen z OSS. Jeho sestra Carmen se však dostane do centrálního počítače OSS a znovu Juniho zaregistruje jako agenta a také změní plán pro následující akci. Garyho a Gerti pošle do pouště a jejich velkolepou akci poblíž Madagaskaru přidělí sobě a svému bratrovi... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (166)

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Šílený film! Šílený výplach mozku v negativním slova smyslu, ač plný neuvěřitelných vynálezů, technických vymožeností, trikové fantazie, vizuální rozmanitosti, zmatečných situací, ale i pseudohumoru. Tak tenhle druh filmů, něco jako "James Bond" pro děti, mi, bohužel, vůbec nic neříká..Z malých dětí bych předčasně zralé dospělácké hrdiny opravdu nedělal, všechno to bylo značně přehnané a přitažené za vlasy..Od Rodrigueze to byl po všech těch předtím vynikajících věcech značný úlet od svého žánru...První díl jsem neviděl, tak, bohužel, nemám s čím srovnávat, ale to mi nebrání v tom dát jen za jedna.. ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Jednička měla rozpočet 35 milionů dolarů a celosvětové tržby činili téměř neuvěřitelných 148 milionů dolarů, takže bylo celkem jasné, že pokračování musí vzniknout, aby se z toho vytřískali další peníze. Ale sakra, jestli už jednička byla taková kravinka, tak dvojka je už ultra mega volovina. Zatímco předchozí díl byla vážně taková dětská bondovka, tak Ostrov ztracených snů je přeprštěná fantasy pohádka, kde jsou různá monstra a to je právě to, co mi vadilo. Líbíl se mi začátek v zábavném parku, ale potom to šlo rapidně dolů, co se týče tempa .Ale musím zase uznat, že je to zábavnější!!! Za velkou část zábavy může Antonio Banderas. Děti se do svých rolích více vžili a jako agenti jsou vážně dobří. Opět se mi líbili všechny jejich možné vynálezy. Tentokrát měli i protivníka v podobě dvou dalších dětských agentů. Přibyli nějaké další herecké hvězdy. Výborný Steve Buscemi a nebo Bill Paxton. Když to všechno sečtu, tak dvojka je o hvězdičku horší, možná nebýt těch příšer, tak bych dal i ty tři! ()

Reklama

Melios 

všechny recenze uživatele

Spy kids ma nikdy nesklamú. Je to skrátka ten typ bizarného béčka, pri ktorom radi vypnete mozog a aspoň nachvíľu nebudete riešit hovadiny, ktoré nedávaju zmysel a prosto si užijete skvelú atmosféru s kruhom ľudí, ktorí to s vami budú vstrebávať. Ak sa na to, ale budete pozerať sami a nemáte zmysel pre sebazáchovu, potom držím palce. Toto sa jednoducho nedá hodonotiť. Buď patríte k ľuďom, ktorí Rodriguezové hovadiny vynášajú do nebies, alebo ich nenávidíte... ()

cross 

všechny recenze uživatele

Jedničku jsem zatím naštěstí neviděl, ale dvojka je pro dospělého diváka neuvěřitelná! Být mi kolem deseti, je to přesně to, po čem bych šílel, ale když se sejde nějaký ten rok navíc, z filmu se rázem stává věc, u které není těžké zešílet... Jedna hvězdička za různé příjemné drobnosti a jasně viditelnou cílovou skupinu diváků, ke které již bohužel nikdy patřit nebudu. Bez srandy, nedokáži pochopit, jak se vám to může líbit... ()

cinema_cz 

všechny recenze uživatele

Čirá, nakažlivá radost z filmařiny prýští z každého políčka a kinofilovo srdce plesá. Výsledkem je ale přehuštěnost, respektive "maglajz", ze kterého nápady srší zleva zprava, ovšem je jich tolik, že než mohou být rozehrány do uspokojivé podoby, jsou přebity dvaceti dalšími. 80 % (Ondřej Vosmík, Ci 12/2002, str. 68) ()

Galerie (30)

Zajímavosti (9)

  • V závěrečných titulcích běží písnička zpívaná Carmen (Alexa Vega ), za ní následují nepovedené záběry a poslední scéna zahrnuje vlastníka zábavního parku (Bill Paxton) a Romera (Steve Buscemi ). (HappySmile)
  • Když se na scéně objeví Dinky Winks, můžete za ním vidět horskou dráhu. Je to Titan - nejvyšší a nejrychlejší horská dráha v celém Texasu. (HappySmile)
  • Juniho celé jméno zní Juni Rocket Racer Rebel Cortez. Rocket, Racer a Rebel jsou jména 3 synů Roberta Rodrigueze. (HappySmile)

Reklama

Reklama