Reklama

Reklama

Spy Kids 2: Ostrov ztracených snů

  • USA Spy Kids 2: The Island of Lost Dreams (více)
Trailer

Obsahy(1)

Když se dcera amerického prezidenta dostane v zábavním parku do úzkých a když navíc vyjde najevo, že z otcovy kanceláře ukradla prototyp nebezpečného maskovače, do akce musí být povoláni ti nejspolehlivější. Jsou povolány dva týmy malých agentů. Carmen a Juni Cortezovi a Gary a Gerti Gigglesovi. Tyto sourozenecké dvojice spolu neustále soupeří, ostatně podobný souboj se odehrává i mezi jejich rodiči. Otec Carmen a Juniho, Gregorio Cortez, má být zvolen novým ředitelem OSS, školícího centra pro agenty. Na slavnostním ceremoniálu je ale do této funkce jmenován otec Garyho a Gerti, Donnagon Giggles. Během slavnostní večeře jsou uspáni všichni dospělí a podivní číšníci ukradnou prototyp maskovače i přes veškerou snahu dětských agentů jim v tom zabránit. Maskovač je zbraň, která dokáže vyřadit z provozu veškerou elektroniku široko daleko. K odcizení přispěla i rvačka mezi Junim a Garym a proto je Juni vyloučen z OSS. Jeho sestra Carmen se však dostane do centrálního počítače OSS a znovu Juniho zaregistruje jako agenta a také změní plán pro následující akci. Garyho a Gerti pošle do pouště a jejich velkolepou akci poblíž Madagaskaru přidělí sobě a svému bratrovi... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (166)

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Šílený film! Šílený výplach mozku v negativním slova smyslu, ač plný neuvěřitelných vynálezů, technických vymožeností, trikové fantazie, vizuální rozmanitosti, zmatečných situací, ale i pseudohumoru. Tak tenhle druh filmů, něco jako "James Bond" pro děti, mi, bohužel, vůbec nic neříká..Z malých dětí bych předčasně zralé dospělácké hrdiny opravdu nedělal, všechno to bylo značně přehnané a přitažené za vlasy..Od Rodrigueze to byl po všech těch předtím vynikajících věcech značný úlet od svého žánru...První díl jsem neviděl, tak, bohužel, nemám s čím srovnávat, ale to mi nebrání v tom dát jen za jedna.. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Barvičkově přeplácaná, ale povětšinou čerstvě nápaditá, úsměvná a ve výsledku nezávadná dět(in)ská špiónská akční blbina disponuje přehledným rodinným příběhem a po přicestování na titulní ostrov se více přiklání k staromilskému, fantastickému dobrodružství (viz trikové odkazy na Raye Harryhausena). Přestože minimálně vyrovnává první díl, na nadprůměrné hodnocení by potřebovala odsýpat ještě o chloupek svěžeji a koherentněji. ()

Reklama

draggo 

všechny recenze uživatele

Jednička patří mezi mé velice oblíbené filmy, a dvojka skvěle pokračuje v tradici nastolené jedničkou. Opět spousta šílených vynálezů a skvělého humoru. Ústřední duo z minulého filmu je zpět, tentokrát je ale doprovází další sourozenecká dvojice, která je taky skvělá. Do toho tu máme ostrov plný šílených zvířecích mutantů, kostlivců střežících dávné poklady a dalších šíleností. Děj jde opět rychle kupředu, u filmu se ani na minutu nenudíte. Verdikt? Absolutní spokojenost a jen tak dál! /viděno na DVD: 90% a 5*/ ()

mirec88 

všechny recenze uživatele

Nemenej zábavné ako prvý diel, je tu trochu viac digitálnych efektov a zvláštnych príšeriek - mne osobne sa najviac páčilo lietajúce prasa :) Jednoducho mne tí malí špióni prirástli k srdcu a zabaviť sa pri tom dá perfektne. Potešili hodinky, ktoré neukazujú čas, lietajúce vrkoče a ďalšie šialené nápady. Rodriguez ukazuje, že tak ako vie natočiť zábavný film pre dospelých (Od súmraku do úsvitu), takisto dokáže aj pre deti. Inak musím pochváliť výbavu DVD, kde je výnimočne aj slovenský dabing, ktorý je mimochodom perfektný. ()

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Tak jsem konečně viděla druhý díl Spy Kids. Jednička mě sice nenadchla, ale docela překvapila. U dvojky se celkem dalo čekat, co přijde. Pohodová podívaná, u které se nepřemýšlí, protože je to celé mimo logiku, není to ani jinak dějově vymakané, prostě žádné drama, maximálně sled scén, někdy vtipnějších, jindy méně, někdy povedenějších... To všechno okořeněno okouzlujícím Antoniem Banderasem a hezkými obrazy. Nic převratného, ale taková nenucená zábava. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (9)

  • V závěrečných titulcích běží písnička zpívaná Carmen (Alexa Vega ), za ní následují nepovedené záběry a poslední scéna zahrnuje vlastníka zábavního parku (Bill Paxton) a Romera (Steve Buscemi ). (HappySmile)
  • Při vstupu výtržníka do zábavního parku můžete vidět maskota psa z loga na cereáliích v krátkometrážním Rodriguezově filmu Bedhead. (HappySmile)
  • Když se na scéně objeví Dinky Winks, můžete za ním vidět horskou dráhu. Je to Titan - nejvyšší a nejrychlejší horská dráha v celém Texasu. (HappySmile)

Reklama

Reklama