Reklama

Reklama

V objetí temnoty 2

  • USA Embrace the Darkness II
Horor / Pornografický
USA, 2001, 89 min

Obsahy(1)

Jennifer si nedokáže poradit s novým životem upírky. Naštěstí se objeví sympatický upír Jack, který slíbí, že ji vše naučí, což se ovšem nezamlouvá jeho žárlivé milence Lizzie. Dalším problémem je přítel Peter, který si dělá starosti s jejím náhlým zmizením a snaží se ji najít. Spojí se s lovcem upírů Van Helsingem a společně proniknou do klubu, kde Jennifer zahlédl. Lizzie je však připravena a rozehrává smrtící hru, v níž se chce vypořádat nejen s lovci, ale také s Jackem. I Van Helsing však má v záloze jeden překvapivý trik a do bitvy nečekaně zasáhne také Jennifer. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (7)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Po třech letech vzniklo další pokračování této eroticko-hororové série. S novým režisérem přišlo i jiné herecké obsazení, takže fandové prvního dílu budou jistě zklamáni. Příznivci těchto erotických filmů však již nikoliv, protože se zde výrazně přitvrdilo. Některé scény jsou dost odvážné na klasické televizní erotické filmy, což jistě diváci přijmou s povděkem. Musím ovšem zdůraznit, že i zde jde hororová podstata stranou a prim zde hraje ta erotická. Na rozdíl od minulého dílu se zde však dočkáme i několika akčních momentů, které přece jenom dokázali navodit i poněkud odlišnější atmosféru. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Hola... Dvojka není vůbec špatná. Razantně přitvrdila co se týče nahoty a erotiky, natolik, že v erotických scénách skoro stírá nálepku soft porna (tedy to soft v tomto slovním spojení). Stejně razantně zredukovala přítomnost silikonu, až na stravitelnou úroveň. Kromě toho je herecky mnohem hezčí, celkově je hodně živější a akčnější a i ta upírská linie je upírštější a v tom fetiš/akčním smyslu sympatičtější. Je až s podivem, že první a tento film dělí jen pouhé dva roky. Negativem pak je naprosto zbytečný a v závěru až trapný lovec upírů a zcela nesympatický a jako dement se chovající expřítel hlavní hrdinky. 2,5* ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Erotický horor, který vyčnívá z řady nezvykle odvážnými záběry, které se většinou v takových filmech neobjevují. Jinak je to o ničem, tak už to holt bývá. 2,5/5 ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Upíří sága zabalená do nováckého popůlnočního erotického filmu ? V rámci žánru se dalo, děj mírně bohatší a scény odvážnější než je v dané kategorii standartem, ale krom hezkých děvčat to moc filmový zážitek nebyl. ()

molcan2 

všechny recenze uživatele

Inšpirácia lite pokračovanie, ktoré neuveriteľne prináša dvoch scenáristov (Edward Gorsuch a April White), aby zopakovali presný dej z prvého filmu. Máme tu teda Jennifer (Renee Rea nahradila Madison Clark) ako začínajúcu upírku, ktorú si osvoja dvaja skúsení krvilačníci: Lizzie (Catalina Larranaga) a Jack (Tristen Coeur D'Alene). Jack sa do Jennifer zaľúbi, čo však neurobí dojem na Lizzie, ktorá rýchlo prejde do režimu pomsty, kým na scénu nepríde lovec upírov Van Helsing (John Maryland), aby všetko vyriešil. Film v pomalej réžii Roberta Kubilosa, ktorý nemá príliš veľký štýl, sa pohybuje od scény k scéne povrchným spôsobom. Produkčné hodnoty a efekty sú biedne a ničomu z toho nepomáhajú žalostné hlavné postavy, najmä Tristen Coeur D'Alene, ktorý nemá zmysel pre skloňovanie a zdá sa, že v niektorých momentoch má problém dostať svoje repliky von. Aby sme boli spravodliví, je tu pár polo-slušných upírskych/gotických klubových sekvencií a sexuálne scény nesú v sebe trochu viac tepla a vášne ako v prvom filme, ale ani tieto drobné pozitíva to nemôžu povýšiť na úroveň podpriemeru. ()

Marrakech86 

všechny recenze uživatele

Myslel jsem si, že tady bude trochu smysluplná dějová linka a ono ne, ten příběh byl "na hlavu" postavený. Pár scének dobrých , jinak nic moc. ()

Reklama

Reklama