Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladá rodina cestuje autom, otec však robí nebezpečný manéver a provokuje pomalého vodiča minivanu. Ten sa naštve a minivan ich začína prenasledovať. Obyčajný rodinný výlet sa mení na boj o život. (Jadro)

Recenze (38)

Master19 

všechny recenze uživatele

Asi už jsem dlouho neviděl žádný thriller, takže mi to nepřišlo tak špatné. Samozřejmě tu nechyběly obezličky, které jsou nutné aby se člověk dostal do podobné situace jako hlavní "hrdinové". Působivější mi přišla první část za volantem, hodně mě bavila útočná zbraň a výsledný psychedelický závěr. Už to nechci znovu vidět, což je možná v tomto případě pochvala. ()

Adramelech 

všechny recenze uživatele

Tento thriller s komediálními prvky staví na tom, že když jsou lidé retardi a chovají se k sobě jak dobytek, může se to leckdy dost dramaticky vyhrotit. Nic naplat, myšlenka je to nosná a navzdory tomu, že scénář místy pokulhává a děj vykazuje různé nelogičnosti, je to pořád docela koukatelný oddechový film, jenž obsahuje i morální poselství, a sice, že mladší osoby by se ke starším lidem neměly chovat hrubě. Ne každý „dědek“ je stejný. Některý se dokáže parádně nasrat a pak začne konat. ()

Reklama

septic odpad!

všechny recenze uživatele

Takhle příšernou sračku aby člověk pohledal. Stupidita z toho sálá, že jsem se pokoušel spáchat harakiri čokoládovou tyčinkou. Hrozně jsem si přál, aby tu dementní rodinu nasekal na malé kousky. A když už to vypadalo, že z těch uječených kreténů někdo zhebne, tak vyskočí závěrečné titulky. Jebat takový film ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Klasický thriller, kde psychicky labilného človeka vytočí jedna rodina (hlavne hlava rodiny), ktorá ide na návštevu k starým rodičom. Potom už nasleduje naháňačka, kde psychický (a fyzický) teror sa postupne zvyšuje. Z hľadiska celej koncepcii film je na strednej úrovni. Ten záver ma znepokojuje – čakal som iný smer a iné vyvrcholenie. Osobné hodnotenie: 71% (***) ()

kaposlav 

všechny recenze uživatele

Film dvoch tvári. Na jednej stránke  celkom dobrý výber hercov a hlavný záporák má čo si do seba a hrá to dobre. Nápad na scenár dobrý, ale ako tu v recenziách poniektorí spomenuli, tak logika má nedostatky a tie náhody, a zhody okolností s nízkou pravdepodobnosťou to kazia. Občas som počas sledovania filmu sa zamýšľal, že si to ten kretén aj vykoledoval a patrí mu to. Proste niekedy je dobré sa trošku vyhýbať konfrontácií a všetko ide pokojne ďalej. To avšak neznamená, že záporák nie je magor. Dvaja barani sa stretli a trpia všetci. V rámci žánru ide o dobrý film kde nejaké logické nedostatky v konaní treba odignorovať. Tých tunajších 51% (12.12.2022 hodnotilo 197 užívateľov) je dosť kriticky tvrdých. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama