Reklama

Reklama

Zástupce šerifa Joe "Deke" Deacon (Denzel Washington) je z Kern County v Kalifornii vyslán do Los Angeles na rutinní práci sběru důkazů. Místo toho se spolu se svým novým parťákem Jimem Baxterem (Rami Malek) přímo zapojí do pátrání po sériovém vrahovi, který terorizuje celé město. V průběhu sledování a vyšetřování podezřelého (Leto) se začínají odkrývat znepokojující tajemství z Dekeovy minulosti, která by mohla ohrozit nejen tento případ. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (271)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Nielenže sa nové Sedem nekoná, ale ono sa to o to ani nepokúša. Sedmičku tam akurát sparodujú v scéne s lampami na mieste činu, ktoré predstavte si, že niekoho napadne zapnúť. Prístupom to má bližšie k Zodiacovi v tom zmysle, že nie je ani tak podstatné, kto je vrah, ale ako vyšetrovanie a ich konanie ovplyvňuje detektívov. No a pointa aj keď nie je nezmyselná, tak ma rozosmiala na plnú hubu. Tento štýl detektívky by ma príliš nebavil ani keby sa vydarila, ako v prípade Zodiaca. Lenže čo mi na tomto filme nonstop vadilo a úplne to zlikvidovalo akúkoľvek štipku atmosféry v každej scéne, je strih. Uponáhľaný strih v dialógových scénach nedovolí vyniknúť žiadnemu hercovi. Napätie vôbec nefunguje. Vyzerá to jak keby sa strihač snažil zostrihať dvojnásobne dlhý film na požadovanú stopáž za každú cenu a nič ho nezaujíma. Rytmus strihu je behom celého filmu rovnako neprirodzený a nepríjemný ako vo filmoch Megatona. Takže za mňa veľké sklamanie. 3/10. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

(10%) Mé hodnocení je velmi kruté, ale na to já z vysoka seru. Dle traileru a celkového dojmu před zapnutím tohoto filmu, jsem si říkal, že to bude max průměr. Nevím, mám rád spoustu chytře dialogově zpracovaných filmů, nevyhledávám jen akci. U Washingtona jsem viděl dost ukecaných záležitostí, které mě nadchly, viz Let, Ploty apod. Tohle se nedá zařadit absolutně nikam. A nechci slyšet, že má tahle nudná zrůdnost jistou podobnost k filmům SEDM apod. Vraždy, celkový look na ně je bezvýrazný, chladný, nudný. Příběh tu snad ani není, včetně pořádné zápletky. Dvě hodiny čiré nudy včetně divného závěru, který snad nebral konce. Washington se tu též moc nepředvede, věčně čumí do prázdna, ale nejsem jím nijak znechucen, to bych si nedovolil, mám ho opravdu rád. Rami Malek – jeho role mi zde nepasovala a vidět jeho hnusnou hubu mi taky na náladě nijak nepřidalo – sorry jako. A Jared Leto? To jsou z něj všichni tak posraný? Zde hrál divného, vlasatého magora a co z toho? Hudba od Newmana – nějaké známy tóny jsem poznával, ale nic extra, nevím, proč lezl do tak nudné sračky. V mých očích je to na odpad, ale kvůli Denzelovi je mi to opravdu líto, tak se slituji. Nikomu tohle nedoporučuji. ()

Reklama

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

The little things je přímočará, zneklidňující a atmosferická thrillerová 2-men show v podání Denzela a Maleka, kteří jsou ať už herecky, tak charakterově solidní a tohle vlastně ke spokojenosti celkem stačí. První polovina je výborná, kdy se detektivové dostávají na scénu a každý krok vyšetřování je zábava sledovat, ale časem film ubere z plynu a divák už jen čeká, s čím přijdou v závěrečném zakončení. A tady nastává trochu problém, protože vlastně nepřijdou vůbec s ničím, a tak konec filmu jen tak “uplyne” do prázdna. Herecky i filmařsky je to slušná detektivka, kterou mám rád a poslední dobou je jich málo a ačkoliv mohl být závěr údernější, pořád mám z filmu pozitivní pocity a určitě stojí za to. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Byl jsem varován, ale stejně se dal zlákat na Jareda, který zde uplatnil svoji ježíšovskou image celkem s noblesou (podezřelý umaštěný divňák). Jinak bez výraznějšího rukopisu, málo akce a vzrušení, prospělo by temnější, až moc strojených dialogů a neuspokojivý finále, tj. v součtu tvrdý průměr, žádný serial-killer nářez se nekoná. ()

dyfur 

všechny recenze uživatele

.....dobré herecké výkony....(žiaľ Denzel Washington má síce 66 rokov,ale vyzerá na 76 - zostarol a dosť...)....scenár nie extra objavný:sériový vrah mladých dievčat,zabudnutý prípad,parťáci zo začiatku s antipatiami - to všetko tu už bolo...ale.ok - malo to atmosféru,bolo to napínavé čakal som...... - ako na dobrej hostine čakáte sacherovu tortu a....dostanete BB puding.....mohlo to byť ozaj super,ale ten koniec....... :( ()

Galerie (20)

Zajímavosti (16)

  • Film si dokázal zarobiť len 31 miliónov, čo oproti rozpočtu 30 mil. dolárov z neho robí kasový prepadák. (Arsenal83)
  • Film se odehrává na začátku devadesátých let, ale v několika scénách se najdou auta, která v té době ještě neexistovala, například BMW i3, které se začalo vyrábět až v roce 2013. (TomiiK_)

Související novinky

Streamovací služby platí hercům obří částky

Streamovací služby platí hercům obří částky

21.08.2021

Filmové i televizní odvětví před časem začalo ve velkém migrovat na streamovací služby, důvodů pro to je pak spousta, jeden z nejzásadnějších jsou ale definitivně peníze. Právě těmi totiž služby jako… (více)

Reklama

Reklama