Reklama

Reklama

Ronaldo

  • Velká Británie Ronaldo (více)
Trailer
Velká Británie / Španělsko, 2015, 92 min

Obsahy(1)

14 měsíců pod drobnohledem kamer v soukromí i na fotbalovém trávníku v prvním oficiálním autorizovaném filmu o jedné z nejslavnějších postav fotbalu. Úplně poprvé fanoušci získávají jedinečnou příležitost v působivém a fascinujícím dokumentu nahlédnout do soukromí výjimečného fotbalisty, otce a přítele. Prostřednictvím rozhovorů, ukázek fotbalového mistrovství a dosud neuvedených archivních materiálů se seznámíte se sportovním i osobním životem trojnásobného držitele Zlatého míče Cristiana Ronalda na vrcholu jeho kariéry. Vydejte se s autory filmů 'Senna' a 'Amy' na výjimečnou a objevnou výpravu a poznejte, co všechno obnáší být sportovní hvězdou, která je pod stálou kontrolou veřejnosti. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (115)

HOCKEYKA odpad!

všechny recenze uživatele

Tento dokument som mala na svojom HDD disku bezmála dva roky.Neviem presne koľkokrát som mu dala šancu a pokúšala sa ho dopozerať,ale......žiaľbohu.V porovnaní s ,,The Boy that had a Dream",ktorý bol úprimný,čistý a priamočiary,tento Ronaldo je len zúfalo teatrálna a egocentrická pi....na,ktorou len nahral na pravačky svojim neprajníkom.Ja medzi nich nepatrím,to musím zdôrazniť,avšak radšej by som už žiadne ďaľšie dokumenty o Ronaldovi nevidela.Najviac ma znechutila scéna v jeho aute,v ktorej sa do kamery vysmieva z obdivu malého chlapca,ktorý sa mu prišiel pozdraviť.Takýchto scén,ktoré len potvrdzujú Ronaldovu aroganciu a nadradenosť,je vo filme podstatne viac.Jeho mamu kritizovať nebudem,pretože ak je na Ronaldovi niečo skutočne sympatické, je to jeho hlboká oddanosť vlastnej rodine,za ktorú sa nehanbí a hrdo ju vystavuje pred celým svetom.Ronalda som dnes nekompromisne vymazala,hoci zostal nedopozeraný.Ako milovníčka futbalu budem aj naďalej sledovať jeho športovú kariéru,naďalej zostáva mojej top 5-ke najobľúbenejších futbalistov a určite si želám,aby hral futbal čo najdlhšie.Len už žiadne dokumenty. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Některým lidem mohou vlastnosti Ronalda vadil, ale já jako amatérský fotbalista si ho vážím pro jeho vášeň pro fotbal a fotbalovou genialitu. Podívejme se třeba jak dopadl alkoholik Šimák s talentem možná větším než Nedvěd nebo Rosický že. Chtělo by to natočit pokračování, protože ty nejlepší Ronaldovi okamžiky teprve přišly- další dvě vítezství v Lize mistrů za Real Madrid , Portugalsko se pod jeho vedením stalo mistrem Evropy, i když se ve finále zranil. Pro nás by byla pikantní ukázka jak nás jeho hlavičkou v závěru zápasu s naším týmem vyřadilo Portugalsko v osmifinále mistrovství Evropy 1:0. ()

Reklama

ghatos 

všechny recenze uživatele

Přeslazený, jižanskou teatrálnosti nasáklý rodinný medailonek o druhém nejlepším fotbalistovi dekády na světě (fakta mluví jasně - vítězství v LM, Zlatý míč, reprezentace atd.). O fotbale to moc není. Spíše se řeší jeho vnitřní vztahy a pocity. Nejzajímavější je rovnice mezi ním, jeho synem a otcem alkoholikem. Za vším tím pozlátkem, komercí, narcismem a metrosexualismem se skrývá absolutní sportovní profesionál. To je třeba ocenit. Ronaldo ve srovnání s Messim nebyl tak talentovaný, o to více si musel vydřít svůj úspěch. Dokument byl jeho osobní zpovědí. Ví, že mu čas rychle utíká a chtěl po sobě zanechat věčný filmový odkaz. 60%. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Ronaldo je herečka na hřišti i před kamerou. Kdo viděl jeho chování při zápasech, tak si rychle domyslí, o jaký charakter se jedná a není potřeba to slyšet přímo od něho, i když je dobré, že to bez okolků přizná. Žádný prostor pro bývalé trenéry nebo spoluhráče. Ani zmínka o zástupech jeho známostí. Pokračující mlčení ohledně matky jeho jediného dítěte. Obsahově velmi prázdné. Škoda, protože tak dominantní hráč tady nemusí být další dekádu a zasloužil by si dokumentární poctu. Nejlepší pasáží je tak Ronaldo na featu s Rihannou, což asi čekal málokdo. ()

William_ 

všechny recenze uživatele

Má to i své světlé chvilky jako pasáž, když jsou s Messim na "bitevním poli", avšak nic co byste už o nejlepším fotbalistovi současnosti nevěděli. Škoda že s dokumentem nepočkali ještě  rok, kdy Portugalsko vyhrálo EURO 2016, hned by byl dokument o něco veselejší a napínavější. Ale i přes to zajímavá sonda do soukromí CR7. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • V tomto dokumentárním snímku lze spatřit partičku kluků, kteří hrají na playstationu známou a úspěšnou hru „Tekken 3“. (ČSFD)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno