Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čtveřice přátel popíjí v chatce a hraje při tom svlékací poker. Jejich zábava je přerušena trojicí mužů v maskách a smrtí jednoho z přátel. Normálně by měl nastat stupňující se teror a zoufalý boj o přežití, ale této noci dojde k něčemu jinému… (SOLOM.)

Recenze (3)

Trevor 

všechny recenze uživatele

Skupina mladých ľudí hrá na chate vyzliekací poker. K ich chatke prichádza iná skupina v maskách a rozohrá s nimi inú hru, o čosi vražednejšiu...a podstatnú časť minutáže jeden z nich rieši, že v maske prasaťa vyzerá ako blbec. A trochu ako blbec vyzerá aj režisér tohto filmu, pretože je to naozaj bieda. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

On věděl proč nechce masku prasete. Prasata totiž přijdou na porážku. Po hororové stránce je to slabota a komediální stránka na tom není o moc líp. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Začátek tohoto krátkometrážního snímku nevypadal zas až tak zle. Sice tuctově a pánové ostrouhají, protože tady se vyvlíkají pánové, ale po zapíchnutí první postavy by nejspíš všichni očekávali teror a postupnou vybíjenou. Místo toho se ovšem trojice cizinců v maskách začne hádat (což měla být zřejmě ta komická vložka – místo toho to však bylo trapné jak to „prase“ v názvu). Tohle byla vážně katastrofa a promrhaný počáteční potenciál. ()

Reklama

Reklama