Reklama

Reklama

Ano, trenére!

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2015, 50 min

Účinkují:

František Straka

Obsahy(1)

Charismatický trenér František Straka přijíždí do severomoravské vesnice Holasovice zlepšit úroveň místního fotbalového klubu. Poznává tu nejen fotbalisty, ale i jejich rodiny a místní svérázné figurky. Zkrátka vesnický život takový, jaký je! (TV Prima)

Recenze (81)

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Mně ten koncept nepřijde zase tak špatnej - fotbal je v tuzemsku pořád nejoblíbenějším sportem, do mičudy kope kdejaká vesnická roštěnka a v hospodách je nekonečným tématem ke konverzaci pro každýho ostřílenýho štamgasta. Proč o tom tím pádem nenatočit nějakou tu bžundu. Nehledě na fakt, že tahle "nižší kopaná" má sportovnějšího ducha, než prvoligová promenáda brutálně přeplácených automatů na fingovaný bolístky. Výsledek nakonec připomíná takovou bizarní sondičku do duší venkovských čutálistů, kde je ovšem Franty Straky podezřele málo a nudy docela dost. Uvidíme, co přinesou další epizody. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Očekával jsem, že mě Franz s bíle poprášeným chřípím a trojzubcem od tataráku lehce povaří v kotli s olivovým olejem a bude přitom pomocí germanismů zapáleně mluvit o mančaftu a srdíčku. Místo toho jsem dostal sondu z venkovského vesmíru ala ČT2, jedenáctku chlastajících Kuželů a kouče, jehož taktické plány nepřekročily stín Hnátkova sešitu.. Znásilnění koncepce pořadu Ano, šéfe!, které svou zbytečností a dramaturgickým šlendriánstvím rychle směřuje k stažení ze hřiště. Pravděpodobnost, že bych protrpěl další díl, je asi stejná, jako že lovec švábů Berbr dostane Řád Tomáše Garrigua Masaryka za rozvoj demokracie, humanity a lidských práv.. ()

Reklama

Carlinhos odpad!

všechny recenze uživatele

Kdo neskáče, není Čech na ČT byla také slabota a v podstatě tam rovněž šlo jen o zviditelnění pár jednodušších lidí v televizi a získání pocitu velkých hvězd, aby jim pak kumpáni v hospodě s velkou slávou zaplatili rundu, ale aspoň to mělo nějaký vývoj a dalo se to sledovat. U Ano, trenére člověk pořádně neví, co je vlastně smyslem pořadu a Strakovým úkolem. Trapné parazitování na dobrém jménu Ano, šéfe. ()

Krasus 

všechny recenze uživatele

Příliš okaté parazitování na seriálu "Okresní přebor" a pořadu "Ano, šéfe". Ano, trenére je průser hlavně na poli vyprávění a rozvíjení příběhu, dramaturgicky se to prostě nikam nevyvíjí a Straka je v roli přísného trenéra jen smutným profesorem s fotbalovým slovníkem nižší sociální třídy. Což o to, jako sociální sonda je to více než uspokojivé, jako plnohodný pořad do televize hrůzně smutné. "Před zápasem se nesmí pít alkohol!" Jasně a proto jim před zápasem udělám tataráček:) Možná přijde i Zdenda Pohlreich. Měl by, protože František Straka v tomto pořádku nemá co dělat a je to až moc viditelně poznat až to bolí. ()

Ozzy2 

všechny recenze uživatele

Franz je velice zajímavá postava.kam přišel, tam se začalo vyhrávat, bohužel s ním vždy rychle zametli a já se ptám proč?Můj dojem je, že je svéráz, hodně svůj a agenty a majitelé klubů posílal do prdele.Stejně jako hráč Řepka, který kdysi vykopal Křeténa z kabiny, když začal hráčům říkat, jak mají hrát.Tenhle pořad měl dobře našlápnuto, ale je tak moc zaměřen na vesnický prales, že bylo jasné, že kromě této cílové skupiny to nebude nikoho moc zajímat, protože ty díly jsou si podobné jako vejce vejci a navíc je to naprosto stejné schéma, jako u Ano, šéfe a lidé už jsou toho přejedeni.Takže příště více vlastní kreativity a určitě to bude mít úspěch.Kdo pamatuje Frantu jako hráče a reprezentanta a má rád fotbal, ten po něm asi plivat nebude ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama