Reklama

Reklama

Ve službě

  • Velká Británie Line of Duty (více)
Trailer 1

VOD (1)

Aaron Eckhart svádí neúprosný závod s časem v hlavní roli tohoto výbušného akčního thrilleru. Aby dosáhl svého vykoupení, vydává se zdiskreditovaný policista Frank Penny (Aaron Eckhart) na nebezpečnou misi s cílem vypátrat unesenou dceru náčelníka policie (Giancarlo Esposito). Její už tak mizivé šance na přežití rázem vezmou za své, když Penny udělá fatální chybu a zabije zvráceného únosce, jediné vodítko k odhalení místa, kde se dívka nachází. Poté, co se k němu připojí ambiciózní reportérka Ava (Courtney Eatonová), která zajišťuje živý přenos z pátrání, se rozpoutá hotové peklo, neboť na scénu přichází bratr mrtvého únosce (Ben McKenzie), lačnící po krvavé pomstě. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (91)

Flipnic-RE 

všechny recenze uživatele

Teda nevím... Na jednu stranu je to fakt slušný akční béčko s parádní (!!!) akcí. A na druhé straně je to nehorázná infantilní kravina pro mileniány (asi od mileniánů) ... Jako kolikrát mi hlava nebrala, jestli je to míněno vážně nebo je to všechno jedna velká prdel. Fakt wtf film, na kterej se dobře dívá, fakt ten film doporučuju ho vidět, ale na druhou stranu se budete válet smíchy nad jeho trapností a "postmoderní" ujetostí jako u mých YouTube z dvapatnáct... 😂 Možná byli tvůrci do jednoho tak vyndaní jako já tenkrát, jinak si to nedovedu vůbec vysvětlit... ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Nevím jestli je kariéra režiséra Millera u konce, ale ukazuje se, že když i babrák jako on dostane ke zpracování solidní materiál, tak se i se zjevně omezeným rozpočtem dá natočit solidní akční film s celkem originálním námětem. Ano nezapomeňte, že velký bratr nás vidí a je všude a tady se krásně ukazuje jakou moc mají v dnešní době média kdy je nadšenej lovec senzací s kamerou na každým rohu všechno se to propojí a jde to hned do éteru a pak může celá země sledovat v přímém přenosu svižnou jízdu jednoho vysloužilýho, ale pořád dostatečně akčního policajta až k celkem uspokojivýmu finále, který jsem pravda odhadnul nějaký ten čas dopředu, ale to nevadí. Samozřejmě, že výtky se najdou, jak je celý ten koncept filmu svěží a neokoukaný tak občas z toho vycházejí trochu dějové lapsy pár scén je přehnaných a uznávám, že někteří ti policajti co se nechají střílet jako zajíci se občas chovají extra idiotsky, ale čert to vem. Eckhart je dostatečně sympatický aby celý film v pohodě utáhnul. Jeho partnerka je taky celkem v pohodě a hlavně se mi líbila ta scéna kdy je slečna reportérka nekompromisně konfrontována se skutečnou realitou která vypadá trochu jinak než v televizi. Díky zběsilému tempu se pak od začátku do konce pořád něco děje a tak není prostor se nudit. Takže já dám spokojený lepší průměr, protože přeci jenom mám už to tak nastavené, že v dnešní době už mě těžce uchvátí jenom málo co, ale souhlasím, že ve své třídě je to rozhodně nadstandartní záležitost. Škoda, že se Miller a spol takhle nesnažili, když točili druhý Plán útěku.65% ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Pokud jednotlivé akční scény rozpitváte, tak je shledáte idiotskými, ale mají neskutečný říz a zběsilé tempo, takže i na první pohled viditelné neduhy se tu ztrácejí. Totéž platí i o chování postav, které místy působí směšně a nelogicky, ale na druhou stranu film nepostrádá ani záměrný vtip, takže i tady je jaká si rovnováha. A líbilo se mi cosi jako zastřešení, kdy amatérská reportérka vše snímá v přímém přenosu, což se ukáže do jisté míry jako zásadní. Herecky je vše oukej a Eckhartovi role řízného policajta sedla jak p*del na hrnec. Béčko jak má být. 65% ()

Nix 

všechny recenze uživatele

Víceméně od začátku začne honička a pak začne být film zajímavý. Mezitím proběhne i přestavení postav a zábava může začít. Akce je tu fakt povedená a má skvělou kameru i provedení. CGI u ní mne nijak nepohoršovalo a co mne fakt bavilo, tak pocta starým drsným thrillerům. Aaron je tu fakt perfektní a čím dál mne víc baví. A komisař Gordon jako záporák je taky moc fajn. Jediná postava reportérky mne reda irituje, ale postupem času jak film houstne tak ona začne být lepší. Jasně, některé věci jsou trochu přestřel ale atmosféra a vše se vyvedlo. Já s tím nemám problém a opravdu se bavil i na ryze americký konec. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Jediný důvod, proč jsem tuhle béčkovou, televizní srajdu dokoukal, je slušné tempo od samého začátku. Jinak vše ve filmu jsem viděl už tisíckrát, akce průměrná, kdy se prostě vystřílí tuna zásobníků, ale ne a ne se trefit, na to už jsem prostě alergický. Aaron samozřejmě nejsilnější článek celé této show. Dvě * ať nežeru, ale už to nechci víckrát vidět. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (1)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v najväčšom alabamskom meste Birmingham. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama