Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Krimi

Recenze (1 773)

plakát

WWE SummerSlam (1990) (pořad) 

Nejlepší matche jsou tag team kvůli kterému jsem se na to díval a poslední steel cage match. Jinak mne to opravdu nebavilo, strašně nudný matche i ten s Hoganem, jak to u něj bývá zvykem, když nastupoval proti velkým soupeřům, ale show to byla, lidi ho žrali. Ale jinak tohle PPV nemá víc co nabídnout, ok možná ještě otvírák se dá. No nuda, stačí si jen pustit ty dva zmíněné matche.

plakát

WWE TLC: Tables, Ladders & Chairs (2015) (pořad) 

Jeden z nejlepších ladder tag teamů co jsem zatím viděl. To co tyhle teamy předvedly, to byl fakt masakr. Rozhodně doporučuju. A když se laťka postaví tak vysoko, blbě se na to navazuje avšak i další matche byly moc fajn. Hlavně KO vs Dean, taky řežba. A je škoda že Reings si nejlepší spoty vybral před jeho úřadováním dlouhé štace, tohle bylo moc fajn. Zase jedno parádní PPV.

plakát

WWE Elimination Chamber (2010) (pořad) 

Oba chamber zápasy byly moc fajn, ale úplný top to nebyl. Bohužel výplně mezi hlavními taháky za moc nestály, jen mladý Drew byl celkem fajn. Ale kupodivu nejvíc mne bavil Miz vs MVP. Ale jinak celkem fajn PPV.

plakát

WWE Money in the Bank (2014) (pořad) 

Otvírák je wow, Usos a Wyatt maj skvělou chemii a jde to znát po celej zápas. Fakt pecka. MITB je naprosto famózní, Ambrose, RVD a všichni předvádějí famózní podívanou a dlouhou plnou skvělých kousků. A druhej ladder match taky. Výplňový zápasy jsou ok až na ten ženskej rádoby match, ale jinak je to fakt povedené PPV díky skvělým hlavním tahákům, já byl spokojen.

plakát

WWE New Year's Revolution (2006) (pořad) 

Pouze ženskej zápas a Chamber match se mi líbili, zbytek je průměrný a podprůměrný. Chamber ale nabídne v tý době čerstvou krev v podobě Carlita a Masterse a je to fakt dobrej match i s překvapivým zvratem po něm. Ženskej match mne teda hodně překvapil, nečekal jsem to tak dobrý. Ale celkově tato PPV není úplně super, není divu že byly jen tři ročníky. Stačí si pustit tyto dva matche, ostatní ani člověk vidět nemusí.

plakát

WrestleMania IX (1993) (pořad) 

No nebyla to úplná hrůza, nové tváře v New Generation Era jsou super akorát tohle jsou ještě začátky. Každopádně Steiner brothers s mladým Rikishim byl fakt supr zápas, moc mne bavil. Jinak v této Wrestlemanii byli opravdu divný konce a moc mne to tím nebavilo. A Undertaker vs Giant je fakt divná záležitost a úsměvná, ale patří to do jeho streaku. Každopádně čekal jsem to horší a oproti minulému ročníku zlepšení akorát ten trapný konec s Hoganem mne nebavil, vůbec i jeho tag team nebylo bůhví co, ale jde vidět, že v tý době byl jeden z nejoblíbenějších, reakce publika je mazec. Za mne už je to trochu lepší průměr a akorát i Razor má lepší matche, ale dalo se to.

plakát

WWE Elimination Chamber (2022) (pořad) 

Pff no elemination chlapů bylo jasný, jak to dopadne. Dominance Brocka mi moc awesome nepřišla. Ženský elimination mne taky moc nebral, Biancu prostě nemám rád a Alexa byla skvělá, ale zbytek už moc ne. No jedinej zápas co za něco stál byl Drew vs Madcap, to fakt byla paráda až teda na ten hrůzostrašný pád, ale jinak paráda. A rád jsem viděl znovu Goldberga až teda na jasný konec z této éry.  Takový průměrný PPV s jedním fakt suprovým matchem.

plakát

WrestleMania VIII (1992) (pořad) 

Hrozná nuda, jediný co mne bavilo tak byl otvírák, který byl ok a nejlepší zápas večera předvedli Piper a Bret, to se mi fakt líbilo. Hoganovi zápasy ve WWE mne moc nebavily, sice Sid je fajn, ale tady mu to taky moc nesedlo. Sice další streak Undertakera, ale nic víc tahle PPV mne nenabídla. Ale musím si to odbýt, tak počítám i s takovými PPV.

plakát

WWE Elimination Chamber (2021) (pořad) 

2 chambery a oba dva jsem si hodně užil. Jen mne mrzí, že Cesaro nikdy nedostal velký push, byl fakt dříč. Drew naopak aspoň se v týto době dočkal. Oba dva jsou pěti hvězdy, jen hvězdu sráží zápas s Reignsem a woman tag team, tyhle zápasy mne nebavily. Thriple threat byl naopak super. Celkově rozhodně lepší PPV.

plakát

WWE Elimination Chamber (2024) (pořad) 

Ženský Elimination nezačal úplně z vostra, ale jakmile došlo na ostatní účastnice, tak skvělá podívaná mohla začít. Avšak já nejsem úplný fanda The Man, takže její výhra mne moc neuspokojila. Tag Team s Judgment Day byl fakt boží, ten mne hrozně bavil a borci mne překvapili. No a mužskej Elimination byl fakt boží. Vše bylo parádní a Logan dostal dobře naloženo. Ale parádní složení. A poslední match nebyl špatný, ale Rhea má lepší zápasy. Celkově jsem se bavil, ale spešl PPV to nebylo.