Reklama

Reklama

Vánoce u našich

(seriál)
Trailer 2
Norsko, (2019–2020), 5 h 54 min (Minutáž: 25–35 min)

Hrají:

Ida Elise Broch, Gabrielle Leithaug, Dennis Storhøi, Hege Schøyen, Felix Sandman, Sajid Malik Hussain, Oddgeir Thune, Kingsford Siayor, Arthur Hakalahti (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(12)

Obsahy(1)

Johanne už nebaví poslouchat neustálé narážky na to, že nikoho nemá, a tak se rozhodne, že rodině o Vánocích představí nového přítele. Má 24 dnů na to, aby ho našla. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (62)

JenYu 

všechny recenze uživatele

Viděna 1. série: Můj první norský seriál. Zpočátku to vypadalo slibně, ale asi od 3. dílu se začala objevovat známá a provařená klišé (excentrická kamarádka, mnoho nápadníků, kárající šéfová atd.), která už mi tak trochu lezou krkem. Přidávání rodinných problémů (rodiče), malá rozmanitost prostředí a neuzavřený konec na dojmu (bohužel) nepřidaly. Super však byla chemie mezi hl. hrdinkou a Jonasem a celkem roztomilá vánoční atmosféra. *** Viděna 2. série: Slabší vývar z předešlých dílů s nenaplněným potenciálem. Hlavní hrdinka místy otravná. Pozn. Měla jsem radost, že jsem uhodla, od koho byly růže :) ** ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Jelikož tento seriál disponuje poměrně krátkými, půlhodinovými, epizodami, dal se zvládnout na jeden zátah. Hlavní roli tu hraje sympatická Norka, která se tak kolem těch třiceti potýká se skutečností, že moc neví, co se životem. Chlapa nemá, život je jednotvárný, taková trošku Bridget Jones na norský způsob. Mně se ale docela dost líbilo to pěkné norské prostředí, kde exteriéry si tvůrci použili z krásného městečka Roros, fakt, že jezdí v bílé Fábii a navíc ta skvělá vánoční atmosféra. U první série to bylo vysloveně zábavné a u druhé, která se odehrává o rok později, pro změnu už trošku zbytečné. ()

Reklama

neo93 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Milá, svižná a oddechová norská záležitost, která potěší ve vánočním čase. Hezká a sympatická zdravotní sestra Johanne, má milující rodinu i práci, která ji baví. Jediné, co ji schází, je přítel. A proto se v adventu rozhodne, najít si nového přítele, a to nejen kvůli tomu, aby nebyla už sama, ale hlavně proto, aby uspokojila celou svou rodinu. Jenže nebude to mít vůbec snadné. Na to, že jsem se k tomu dostal jen tak náhodou, jsem se u všech 6 epizod moc dobře bavil. Má to velmi příjemnou hlavní hrdinku, další zajímavé postavy, především v podobě nápadníků Johanny, přívětivý humor, báječnou atmosféru vánočního Norska i podařený soundtrack. ()

klukluka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá sérka norské Bridget Jones už byla o poznání slabší- aby taky ne- znovu jedeme od 1. do 24. prosince, ale pořád je to parádní biják pro (nás) všechny, kdo se u sledování televize rádi dojímáme. Tenhle seriál, včetně svého následovníka- Veselých Vánic- se mi postaral o mnohem lepší Vánoce 2022, které jsem kompletně proležel kvůli nemoci v posteli. A potěšilo mě i to, že se tady do tolika záběrů připletla fábka, a že tady coby jedinou vánoční televizní klasiku zmínili naši Popelku, byť ji sundali kvůli tomu, že z ní moc dýchá východní Evropa. (Proto si ji asi museli přetočit.) Vánoce u našich jsou pro mě osobně vrcholem letošních Vánoc. Tohle mi fakt sedlo. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

1.série : milá,vtipná a i když nejsem holka,neznám tyhle rodinné tlaky a nikdy sem nebyl na speeddatingu,přišla mi životná a věřím,že se v ní dokáže spousta lidí najít.Johanna je sympatická,stejně jako zbytek postav (kupodivu tu není žádný vyložený debil - snad až na instalatéra) a těch šest dílů je akorát na to aby se divák nenudil...70% 2.série - tady už je to trochu horší.Vtipné je to méně a ta sympatická smolařka Johanna se začíná chovat chvílemi jako blbka a divák si začíná říkat,že si nejspíš za část smůly může sama.Nejednou mi dost štvala,ale naštěstí pak vždycky přišel moment,který to částečně vyžehlil...60%¨ jako celku tomu každopádně ty čtyři dám,protože narozdíl od jiných vánočních věcí se tohle celkem zdařile vyhýbá přehnanému vánočnímu patosu a i se základními klišé to operuje hodně opatrně. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (11)

  • V epizóde 1.02 sa dozvedáme pri stretnutí Johanne (Ida Elise Broch) a Jonasa (Felix Sandman), že Jonas je znamením Škorpión. V epizóde 1.05 sa Johanne dozvie, že Jonas má narodeniny (pravdepodobne 17.12.), čo však značí, že je Strelec. (nirvana91)

Reklama

Reklama