Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Rytíř ze 14. století se zázračně dostane do současnosti do amerického Ohia, kde se zamiluje do učitelky biologie na střední škole, která už nemá o lásce žádné iluze. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 3

Recenze (64)

Shitonit 

všechny recenze uživatele

Romantická prima pohádka, kde se princ bez koně zvrtne včase, a zjeví se tady u nás. Teda ne v ČR, to by se asi posral, ale v dokonalý Júesej. Pobíhá po ulicích s metrovou histerickou mačetou sem tam, to samo nomu neva.. ale vo tom to vlastně není... No a než si stačí vrznout do náhodně nalezený princezny, frnk, a šupajdí zase zpět do minulosti. Takže je to dost jiný, než např. Popelka, ale též velmi fajn podívaná. P.S: Ale jednou stačilo ! ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Námetovo síce žiadne terno, keďže takýchto "návštev" z iného storočia sme tu už mali viacero. Napriek tomu to stále nie je až také otrepané, a stále tu existuje obrovské množstvo potenciálu. Vianočných filmov sa produkuje v súčasnej dobe až prehnane veľa, takže o to ťažšie je, keď nejaký vynikne. A hoci The Knight Before Christmas nebolo nič prevratné, tak v tej klišo-trápnej konkurencii vianočných filmov bol minimálne o úroveň lepší ako bežný priemer. Bola to príjemná oddychovka, sympatické postavy, dialógy s milým dôvtipom (ktorý nespadal k otrepanej teatrálnosti), a dokonca aj pointa bola pekná. Takže za mňa OK, tie 3* plne zaslúžené! ()

Reklama

erpe 

všechny recenze uživatele

Hodně amerických vánoc, hodně cukrdlátek, kopec ťuťuňuňu, středověk jak z fungl novýho a naleštěnýho lega, žádný drama, žádný komplikace...jde se přímo k věci, chemie nefunguje. Potenciálně problematické situace se "vyřeší" úsměvem. Herci jinak fajn. Příběh proteče jak voda brčkem, úzkým pramínkem bez jakýchkoliv odbočení nebo narušení. Jako kulisa ke zdobení stromku, pečení cukroví nebo operaci mozku je to ale v pohodě. ()

kocik1 

všechny recenze uživatele

Jako vánoční pohádka to ještě ujde a je to celkem milé, pokud to ovšem má být film v žánru Komedie / Romantický / Fantasy / Dobrodružný, tak je to prostě jenom hloupé. I pokud vezmu na milost poměrně neoriginální nápad, tak se z námětu dala vytřískat spousta vtipu a nedirozumění. Jenže namísto toho vyniká jen sladkost a happy look. ()

Helisek2 

všechny recenze uživatele

Mě se to moc líbilo, je to příjemný film na zimní večery, na herce se pěkně kouká a láska lítá ve vzduchu :-))) Ideální film pro romantické duše. Když se chce někdo dívat na historické filmy, nebude koukat na americkou slaďárnu, jejíž pointou je diváka/ženu omámit princem na bílém koni jako z pohádky. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (3)

  • Natáčelo se v Kanadě (Bracebridge, Ontario) a Irsku (Tullamore). (BMW12)
  • Ve filmu byla použita úplně stejná vánoční ozdoba v podobě žaludu jako v dalším filmu z produkce Netflixu Vánoční princ (2017). Zároveň tím na něj i odkazuje. (Teres)

Reklama

Reklama