Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ústřední postavou romantické komedie Casting na lásku je neúspěšná herečka Stela Nebeská, která s blížící se čtyřicítkou zjišťuje, že velkou díru do světa už asi neudělá. Ztrácí angažmá v divadle, kde stejně hrála jen nevýznamné role. Po kariérním neúspěchu přichází i osobní – manžel jí začne podvádět a ani se to nijak moc nesnaží skrývat. S porážkou od života se ale Stela nemíní smířit a rozhodně se nevzdá bez boje. Zapřisáhne se, že si stůj co stůj najde někoho, před kým její manžel zbledne závistí. Zahájí tedy velkolepý konkurz na novou lásku. Začne se seznamovat, ale co schůzka, to výstřední a nepoužitelný nápadník a každé rande končí fiaskem. Najde nakonec Stela toho pravého? Nebo všichni pořádní muži už vymřeli? (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (99)

Lukrecie 

všechny recenze uživatele

Prima oddychovka, bavila jsem se. Celý film provázela moc příjemná hudba. Svěží, neotřelý film, celkem příjemné, neokoukané tváře. Hlavní představitelka moc hezká, milá a šikovná. Já jsem si to užila. 👍🥰 Eva Toulová mě baví, jen tak dál! ❤️👍 Nenechte se odradit hulváty, hrubiány, sexisty a šovinisty. 😉😎 Odpad může dát pouze ten, kdo absolutně nerozumí ženám a ženskému principu, případně v sobě potlačuje ženskou stránku osobnosti. U režisérky oceňuji především lidský rozměr a solidní vyzrálost filmového rukopisu. 👍 PS Až na fakt, že  pán neměl jen "pár kilo navíc". To je dost nebezpečné, nevhodné a nemístné tvrzení v době rapidně narůstající extrémní obezity! ()

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

Nenáročný film, kde to vypadá, že se v podstatě nic neděje. Při troše snahy, ale vidíme hlavní hrdinku, která se ocitla v životní etapě, která se jí příliš nelíbí a kterou dříve či později bude muset řešit každý z nás. Jestli se v 36. letech má ještě pokoušet o kariéru herečky a chodit na ponižující castingy, nebo se raději usadit a dát prostor svému osobnímu životu. Někomu se to třeba povede a dokáže skloubit obě věci dohromady a je opravdu šťastný. Nečekejte herecké výkony, nebo bůhvíjak vtipné situace. Přesto si myslím, že to nebyla ztráta času a za takový průser bych to nepovažoval. ()

Reklama

xaver 

všechny recenze uživatele

Z posledních českých komedií jedna z nejslabších. Slušné obsazení ale ze strany režisérky velmi slabé využití nesporných hereckých kvalit hlavních hrdinů. Stejně tak slabý až bezduchý scénář. Samotní herci, byť sebelepší, dobrý film neudělají.  Romantika scvrklá na zbytečně dlouhé scény hlavní hrdinky ležící v květinách, komedii bych hledal hodně dlouho, žádný spád, takové vcelku odfláknuté.  Jedna * je až moc. ()

Necrotongue odpad!

všechny recenze uživatele

Týýýý jóóóó! Musím před Evou Toulovou smeknout; pokud dokázala napsat a zrežírovat něco takového, zaslouží si jedině hluboký obdiv. Ale teď vážně; Eva Toulová dokázala s tímto snímkem podlézt nejednu velmi nízko posazenou laťku, takže mi dala vzpomenout například na mé "oblíbené" Revizory. Stačilo úvodních deset minut a měl jsem jasno, jakým směrem se bude snímek a mé hodnocení ubírat. K filmu se už dále vyjadřovat nemusím, jen bych ještě rád dodal, že si u mě firma Bandi vydobyla první pozici v boji o nejzoufalejší snahu vnutit divákovi své jméno. Fuj, to byl zase zážitek. P. S. Dodatečně jsem zjistil, že Eva Toulová má na svědomí i ty Revizory, to ovšem všechno vysvětluje... ()

Louie odpad!

všechny recenze uživatele

Předpokládal sem, že i přes několik let trvající problémy jsou absolventi FAMU trochu jinde, umí pracovat s textem, umí vést herce a pracovat s jednotlivými částmi filmu tak, aby ve výsledku něco sdělili, nebo alespoň pobavili diváka. Ale asi to ještě chvilku potrvá. A Bontonfilm asi prochází taky nějakou vnitřní krizí... ()

Galerie (41)

Zajímavosti (9)

  • „Za mě jde o nejkrásnější natáčení. Nikdy se mi nestalo, že by šlo něco tak hladce a všechno nám vycházelo jako tady,“ podotkla režisérka Eva Toulová. (SONY_)

Reklama

Reklama