Reklama

Reklama

Nezvaný host

Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Pomocný montér sloužící na mezihvězdném korábu letícím vstříc nové Zemi bude zanedlouho otcem. Musí však nejdřív přelstít nemilosrdnou vesmírnou hrozbu, která chce kosmickou loď použít jako zbraň. (AMC Czech)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (70)

Martrix 

všechny recenze uživatele

Mnoho hororů a scifíček obsahuje scény, kde postavy na svou zvědavost škaredě doplatí. Díky tomuto skvostu se k nim teď můžu počítat taky. Přestože ještě vláda nevyhlásila jednoletý tvrdý lockdown, který by mě na 24 hodin denně přibil k TV, dobrovolně jsem si pustil béčkový film jen proto, abych se podíval kam až Willis upadl. A bylo to poučné. Tento zážitek ve mě totiž probudil několik otázek jako: Není protizákonné, aby dělalo kameramana desetileté dítě? Opravdu si někteří lidé pletou slova originální námět a orangutální nátěr? Kdo tohle platí? Nu, otázek by bylo mnoho, ale ty do recenzí nepatří. Takže abych to nějak stručně okomentoval. Bruce Willisovi neuškodí ani účinkování v takovéto neoriginální a diletantské zbytečnosti. Pořád je to Ten Bruce Willis. Ovšem na stranu druhou, je tato roztřepaná, ohavně nastříhaná a laciná vykrádačka Věci a Vetřelce tak špatná, že ji ani účast Bruce Willise a ostatních brigádníků nepomůže. Kolskaja sverchglubokaja, kterou jsem nedávno viděl, je oproti tomuto neskvostu oskarová pecka. Netuším kdo je cílovka takových filmů, ale někde jsem četl, že vkus a soudnost jsou v mnoha ohledech velmi přeceňované schopnosti. ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Neviem čo ma šokovalo viacej, či tie hračkárske zbrane ktoré občas blikali, efekty kde zombie mali frcnuté na sebe troška čiernej farby alebo elitná admirálova jednotka ktorá umrela za 20 sekúnd. Ale zas nebudem kritický, vedel som do čoho idem a že Brucík točí jednu blbosť za druhou. Koniec kde mega červa porazíš tak, že viacej zakričíš a budeš ešte viacej strieľať ma rozsekal už úplne. Ohromná blbosť ale za pár úsmevných momentov 2* dám. ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Béčková dokonalost... nebo spíš dokonalá béčkovost scénáře, jen škoda toho odfláknutého zpracování. Ve vyšším hodnocení mi brání: Skákající ruční kamera. Nevýrazný, necharismatický, huhňající, oteklý, zkrátka naprosto nemožný nekňuba v hlavní roli. Vizáž jeho buchty, která vlezla přímo z hroutícího se apo světa do lodního kryomrazáku s dokonalým makeupem, který jí vydržel až do probuzení, na tyhle debilní detaily jsem dost přecitlivělej. A ty digitální záblesky z hlavní při střelbě, no to snad... Celkově jde v průběhu filmu bohužel kvalita děje i záživnost pomalinku dolů. Ale jinak Willis si svou roli viditelně skvěle užívá a je radost se na něj dívat, vypadá o deset let mladší a má jiskru. Stejně tak vyzrálá kočka Nichols, nebo nerudný kapitán Jane. Interiéry lodi jsou fajn, tedy pokud jste spokojeně vyrostli na Alienech, nebo aspoň na Red Dwarfovi. A závěrečná, bizarní a neohrabaná obluda na lodi, plus nečekaný (a potěšující) závěr z Nové Země dává jasně na vědomí, že tvůrci filmu to celé točili nevážně, s nadsázkou, pro srandu svoji i divákovu, takže možná i ty digitální záblesky z hlavní k filmu nakonec patří. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Poslední kosmická loď s 300 000 pasažéry opouští Zemi a míří k Nové Zemi, planetě, která má nahradit lidstvu původní domov. Tu by mělo celkem osídlit okolo 50 milionů lidí. Jenže na většinu se logicky nedostalo, ba co víc, mnozí jsou přesvědčeni, že lidstvo si zaslouží vyhynout a ne kolonizovat další planety. Na loď tudíž pronikl sabotér, který s sebou přinesl smrt. Filmy, co mixují Vetřelce a Věc, mám rád, ale tentokrát jsem spokojený nebyl. Interiéry lodi sice připomínají filmy 80. let, to by mi nevadilo, kdyby je nesnímala mizerná TV kamera. Samotná loď je velmi odbytá a pár záběrů na to, jak letí vesmírem, se několikrát zopakuje. Kde je majestátní Nostromo, o SW nemluvě. A přitom by stačilo pár vynalézavých záběrů. Samotný příběh je přímočarý. Kdyby se hrálo více na napětí a film měl švih, bavil by více. Herecké výkony mizerné, jen Willis si to očividně užíval, což je však málo. Nemastný neslaný Cody Kearsley sympatiemi dvakrát nehýří. Přesto nakonec dám...2,5* ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Je to na urovni zapomenutelneho bakakarskeho studentskeho filmoveho cviceni, kterym kraci Bruce Willis a najednou film skonci.Nic originalniho s vlastni identitou. Vetsina obsazeni ma patinu starych casu. Nektere sceny jsou ale zabavne na urovni sci-fi akcniho hororu, nebo to u me vyvolavalo nezamysleny smich. ()

Galerie (33)

Související novinky

Bruce Willis a John Travolta v novém filmu

Bruce Willis a John Travolta v novém filmu

16.05.2021

Hvězdy kultovního snímku Pulp Fiction Bruce Willis a John Travolta si po necelých třech dekádách zopakují spolupráci. Oba se totiž objeví v novém akčním filmu Paradise City. Snímek chystá režisér… (více)

Reklama

Reklama