Reklama

Reklama

Jak vycvičit draka: Návrat

(TV film)
  • USA How to Train Your Dragon: Homecoming (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Blíží se to nejkrásnější období roku – vikinské Žránoce a Škyťák s Bezzubkou mají jedno velké žránoční přání... Uběhlo deset let od doby, co draci a lidé žijí odděleně. Bývalí nerozluční parťáci Škyťák a Bezzubka si mezitím pořídili vlastní ratolesti, jejichž povědomí o vztahu mezi draky a lidmi je velmi mlhavé. Škyťák se proto rozhodne navázat na tradici žránočního divadla a připomenout svým dětem minulost divadelní hrou o přátelství mezi Vikingy a draky. Škyťák má Bezzubku stále hluboko v srdci a často si ho připomíná, i když jsou daleko od sebe. Nastává ale to nejkouzelnější období roku, které přináší magické chvíle a splněná přání. (Česká televize)

(více)

Recenze (28)

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Dvacetiminutová vánoční jednohubka, která podle mě pouze parazituje na veleúspěšné jedničce a a jen o něco méně úspěšnější dvojce. Vznikla ještě trojka a už s celou touto trojicí mám pocit, že je předrakováno. Tak proč ještě tyto dvacetiminutové bonusy? Vždyť tento je doslova o ničem. Je to takové rýpání se v něčem, co tu již bylo, prostřednictvím malého Škyťákova dítěte, který najde hrůzostrašné knihy o dracích. Tím se dostáváme na úplný začátek celé série celovečerních filmů a jaký je výsledek? Nebýt třech roztomilých Bezzubčiných dráčků, tak bych na tomto nenašel nic zajímavého. [431. hodnocení, 20. komentář, 79%] ()

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Mali dracikovia su milucki a Hiccupova dcera s tymi jej pastami je celkom vesela. Paci sa mi aj napad riesit, aby buduce generacie hned nezabudli. Napad s divadlom by som ale uplne vyskrtla a miesto toho si pozrela, ako sa prvy krat znovu navzajom dostali na dosah ruky / laby, nejaka srdceryvna scenka mi tu chybala. ()

Reklama

GejmronCZ 

všechny recenze uživatele

Nechtějte abych zase bulel, to bylo tak krásný a dojemný. Možná jsem čekal, že vlítne na představení a představí se pořádně, ale tohle bylo taaaak náádherný. Úplně vpohodě bych přivítal čtvrtý díl, nebo rovnou další trilogii a klidně bych na to koukal furt i kdyby to nebylo nějak extra super nápaditý, hlavní je příběh a ten se jim povede vždycky. Miluju sérii Jak vycvičit draka. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Je to docela populární tvořit k slavným seriálům nebo filmům kraťasy. Není náhodou, že vesměs stejný tým dělal i Kung Fu Panda slaví svátky a podobné vznikly jak u Shreka tak třeba s Ledovým královstvím a dalšími. V tomto filmu můžeme jasně vidět, jak se vzpomínky pamětníků leckdy mohou lišit a to přitom my máme tu výhodu, že existují záznamová zařízení. A stejně každý danou vzpomínku bude vyprávět rozdílně. Nejinak je tomu i zde a tak je třeba, aby zasáhli ti, kteří tzv. byli u toho. A zdánlivé nepřátelství se změní v přátelství. Škoda, že to jde jen ve filmu. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Vánoční resuscitace animáků bývají docela pekelné záležitosti. V případě Draků tomu tak naštěstí není;) Bylo by ale dobré zdůraznit, že děj Homecoming se odehrává někdy před úplným koncem třetího dílu, protože to je pro děj dost zásadní:) Zamotali ten příběh pěkně, kluci scénárističtí, jen co je pravda. A je kolem toho spousta srandy a tetelení srdcí dětí i dospělých, takže jelikož ani z vizuální stránky nemám pocit, že by to byl nějaký komerční kalkul ála Disney, spokojených 80%. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (3)

  • V tomto filmu jsou děti Škyťáka a Astrid, Zephyr a Nuffink, poprvé osloveny nebo zmíněny jménem, ať už jejich rodiči nebo jinou postavou. (LUKICKK)
  • Ruffnut nemá v tomto filmu žádný dialog. (LUKICKK)

Reklama

Reklama