Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Laura a Massimo se vrací na scénu v ještě lepší formě. Situaci ale milencům komplikují Massimova rodina a záhadný muž, který se uchází o Lauru. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (89)

Arkagas1989 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle vážně ne. Ne, ne, ne a ne! pustila jsem si to do pozadí k žehlení, člověk čeká tak nějak cokoliv, ostatně vypnout to můžete vždycky, ale až takovouhle stupiditu asi čekal fakt málokdo. Film jsem dala celých 8 minut, víc jsem vážně psychicky nevydržela, protože na to je můj život příliš krátký. v prvních dvou minutách mě dostala scéna, kdy nevěsta ve svatebních šatech pronese: „ neměl bys tu být, nemám kalhotky."Co bude následovat asi není potřeba říkat. Tohle nefunguje ani jako komedie, fakt ne, protože se u toho nepobavíte, ale spíš naserete. ()

Amalberga odpad!

všechny recenze uživatele

"Film" vypadá, jako kdyby někdo filmařům zadal natočit velkorozpočtovou reklamu a porno. A na pozadí této reklamy (snad v každé scéně jsou jiné sluneční brýle, mafiáni nosí drahé značkové hodinky, detailní záběry na značku Ferrari atd.) se v náznaku odehrává cosi jako děj ve schématu: sex - postavy řeknou pár vět - montáž - sex a pořád dokola. Jediná pozitivní věc jsou krásné záběry okolní krajiny, až se mi zachtělo jet do Sicílie. ()

Reklama

holka218 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo tak špatný, že to snad ani není možný. První díl taky nebyl žádný zázrak, ale to bych ani nečekala. Čekala jsem, že tohle bude aspoň na podobné úrovni. Ale jako co tohle bylo? Přemýšlím, jestli ve filmu zazněla aspoň jedna normální smysluplná věta. A ten děj? Tady o ději snad nemůže být ani řeč. Navíc nechápu, proč to nějak plynule nenavázalo na první díl. Navíc byli všichni děsně otravní a celý film byl neskutečně nudný. ()

neoBlast odpad!

všechny recenze uživatele

Až vám bude někdo tvrdit, že Rocky IV je jenom nekonečná montáž, tak se prosím jenom trochu nenápadně usmějte, bez jediného slova zapněte na Hellflixu 365 Days sequel a tiše odejděte z místnosti. Rozhodně se na film nedívejte bez studijních důvodů, protože toto je "filmové" peklo. Prvních 14 minut obsahuje asi 4 věty dialogů, 3 intimní scény a zhruba 56 minut podmanivého soundtracku, který vás má naladit na jízdu vašeho života. Já rozhodně nezapomenu. Mimochodem film obsahuje tolik licencované hudby, že budete přemýšlet, jestli tohle produkoval Netflix nebo Spotify.   10 % ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Tak jak jsem jedničku kritizoval, tak dvojka byla úplný opak. Erotické scény bomba, kdo zažil pochopy jak je to dobře udělané, tomuhle se říká pravá chuť sexu. Oba dva herci už se mi podobaly mnohém víc jak minule, příběh o dost lepší jak jeho předchůdce. Všechno se změnilo a zlepšilo. Spousta skvělé hudby, místo na natáčení bylo skvělé, jediné co bych fakt vytknul je obrovské nechutné brýle při každé příležitosti, nevím co je to za modu čím větší ti odpornější ale to byl jediný hnus na který se nedal koukat. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (4)

  • Pláž, na kterou vezme Nacho (Simone Susinna) Lauru (Anna-Maria Sieklucka), je Cala Luna na východě Sardinie. Když říká, že se tam dá dostat jen po moři, nemá úplně pravdu. Na pláž vede stará turistická stezka. Dá se projít jen v obdobích sucha a cesta trvá asi 6 hodin. (Ficik)
  • Natáčalo sa vo Varšave a na viacerých miestach v Taliansku. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama