Reklama

Reklama

The Deep House

Trailer 2

Obsahy(1)

Ben a jeho přítelkyně Tina milují potápění. Jejich další cíl se ovšem vymyká běžným výpravám: chtějí se ponořit se do hlubin v místech, kde byla před 50 lety při stavbě přehrady evakuována a zatopena vesnice. Tato utajovaná lokalita na jihozápadě Francie je pro rekreaci jinak velmi neuspokojivá. Místní obyvatel však Benovi prozradí, že zná cestu k místu hluboko v lese, které „nemá jméno a není na žádné mapě“ a kde se budou moci potopit a najít dům v neporušeném stavu 50 metrů pod vodou. Ben a Tina mají k dispozici 60 minut kyslíku a čeká je ještě spousta odhalení... (mac000)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (157)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Deep House zkraje vypadá jako další zbytečný found footage,ale když dojde na potápění,stane se z něj v průběhu času solidní malý horůrek,který těží z podvodního nápadu maximum.Trochu sem se bál,že domeček pod vodou bude velké omezení,ale tvůrci z toho opravdu vymačkali co šlo a poslední cca půl hodinka by si zasloužila čtvrtou hvězdu...70% ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele

Očekával jsem jeden z nejlepších hororů roku... nakonec jsem dostal jedno z největších zklamání roku. Od francouzské dvojice Bustillo a Maury jsem nic neviděl, ale trailery na mě dělali dojem, že dostaneme kvalitní horor. Jenže je to někdy pitomě sestříhaný, kamera je mnohdy nepřehledná a celý ten děj okolo domu a toho co tam na hlavní postavy čeká je po scenáristické stránce hodně odbytý. Několik věcí vlastně ani nedává smysl a není ani naznačený, jestli tvůrci chtějí duchařinu, nějaké nadpřirozeno, ne nic tam není nebo já to tam neviděl. Atmosféru se někdy daří vybudovat, ale je toho málo. Co ale musím vypíchnout, tak to je jedna lekačka s rybou, která se hodně povedla, dostalo mě to. Celkové vyústění filmu je za mě hodně neuspokojivé a potitulková scéna zbytečná. A to nemluvím o úvodní scéně, která je ve zbytku filmu naprosto nesouvisející. Pro mě hodně promarněný potenciál. Z tohohle mohl být skvělý horor. Škoda 4/10 ()

Reklama

HonzysKISS 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla překvapivá pecka! Velmi originální. Zajímalo by mě, jak se to točilo. Místy to bylo opravdu creepy. I když musím říct, že postavy byly trochu nesympatické a potenciál to mělo větší. Mohlo by tu být více lekaček a ještě nějaké místnosti navíc. Určitě bych si přál pokračování. Takový horor se moc nevidí. 80/100 ()

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Natočeno je to hezky, bohužel pod originálním konceptem se skrývá podprůměrná duchařina která selhává v moment kdy se konečně něco začne dít. Že je to předvídatelný by mi ani tolik nevadilo, ale posledních 30 minut prostě vyznívá skoro až amatérsky a z rodinky vodníků už moc strach nejde. Moc tomu nepomáhá ani to že hlavní dvě postavy nejsou zrovna sympatický. ()

Lencha 

všechny recenze uživatele

Bylo to lekací, klasutrofobický, hnusný... Tohle už znovu vidět nechci. Kdyby to bylo na souši, bylo by to taky hnusný, ale pod vodou? Fuj. Normálně jsem si chvílema držela před očima ruce a koukala se jen malou škvírou mezi prsty. Nebylo to pěkný. Oceňuju nápad s domem pod vodou, a že mě to udrželo v napětí a strachu. Slabší 3 hvězdy. ()

Galerie (79)

Zajímavosti (3)

  • Po závěrečných titulcích následuje ještě krátká scéna. (Trilobajt)
  • Po záverečných titulkoch nasleduje ešte jedna scéna. (Game90)
  • Natáčení probíhalo u jezera Saint-Peyres v Okcitánii (Francie). Scéna, kdy si hlavní protagonisté dávají krátkou přestávku v „umírající“ vesničce před dopravením se na místo, je skutečná vesnice poblíž jezera nazývající se Anglés. (Rolando69)

Reklama

Reklama