Reklama

Reklama

Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revenge

  • Velká Británie Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revenge
Trailer

Obsahy(1)

V Japonsku je velmistr Hanzo Hasashi na cestě domů, když ho přepadnou v modrém oblečení ninjové. Do jednoho zemřou, když Hanzo zjistí, že tito bojovníci, náležející ke kultu Lin Kuei, zavraždili jeho žáky a ženu. Žalem zkroušený muž se vydává na krvavou cestu odplaty, která skončí až u velmistra Sub-Zera, který Hanza zabije. Čaroděj Quan Chi však dává mrtvému Hanzovi druhou šanci, který vzápětí přijímá novou identitu – stává se z něj Scorpion. (C0r0ner)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (88)

Shakers 

všechny recenze uživatele

"Get Over Here" Nič iné ako plné hodnotenie dať nemôžem. Warneráci animáky vedia a v Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revenge dali fanúšikom všetko to čo chcú vidieť. Príbeh je klasika, ktorá každý fanúšik alebo aj nefanušik, ktorý hral nejakú hru alebo videl film pozná. Všetky známe postavy ako - Liu Kang, Johny Cage, Sonya Blade, Jax, Raiden, Kitana sú späť a nechýbajú ani tie menej známe a záporné - Shang Sung, Qua Chi, Reptile, Baraka, Goro, Kano, no najviac ma prekvapilo, že je film postavený na pomste jedného s najštylovejších postav celého Mortal Kombatu - Scorpionovi. Jeho príbeh je skutočne vynikajúci a súboj zo Sub-Zerom tiež vydarený. Brutalitou ani krvou sa nešetrilo a Fatality tiež nechýbajú. Tak isto aj akcia je veľmi pekne natočené. S veľkým nadšením očakávam dvojku, kde príde Shao Kan a kde Jax dostane svoje staré známe robotický ruky. K dokonalosti chýba už iba dlhšia stopáž a známy song. "Hanzo is Dead. My Name is Scorpion" 90% - 5* ()

husokachna 

všechny recenze uživatele

Jednoduchý, přímočarý, nijak chytrý, brutální, zábavný, krvavý, díky Johnnymu chvílema vtipný, docela dobře animovaný, prostě asi zatím nejlepší Mortal Kombat na "plátně", kterej jsem viděl. Užil jsem si to, bavil se a nepochopím, proč v tom není žádný MORTAL KOMBÁÁÁÁT tududududuuu tududududuuuu techno, který by mě donutilo si souhlasně podupávat společně s jatkami, který se na plátně odehrávají. Za závěrečný Get over here! jsem to vytáhl na slabší čtyři končetiny oddělené od těla. ()

Reklama

Israha 

všechny recenze uživatele

Název by sváděl k myšlence, že Hanzo Hasashi snad bude hlavní postavou tohoto Rkového animáku, ale pravda je taková, že je spíše jednou ze čtyř hlavních. Scorpion's Revenge je více, než sólovým filmem Scorpiona, nepřiznaný poloremake Andersonova prvního hraného MK, jen k Liu Kangovi, Johnny Cageovi (který svými hlody krade show pro sebe) a Sonye Blade přidává čtvrtého protagonistu a jeho úhel pohledu. A fanservis. Toho je tu přidáno opravdu houšť, i se svými poměrně dílčími znalosti MK franšízy jsem si pošmákl, co pak teprve ti zažranější fanoušci? Jenže fanservis, záměrná béčkovost, brutalita a skvělá akce přeci jen nakonec nezvládají dotáhnout Scorpion's Revenge ke zcela uspokojivému konci, protože vyprávění začíná být v druhé půlce filmu čím dál víc zbrklé a zkratkovité, a to i ve srovnání se zmiňovaným Andersonovým filmem (a že ten tedy nebyl definicí výpravnosti a epiky). Což po začátku, který trefil balanc mezi akcí a rozvíjením dějového oblouku dokonale, zamrzí. Škoda, 20 minut navíc a větší zaměření se na samotný turnaj, a mohlo to být za pět. ()

Mouchal 

všechny recenze uživatele

Slušná porce dětské nostalgie, která se zkombinovala s brutální krvavou řežbou a vznikl z toho dost zajímavý a zábavný mix. Béčkové Mortal Kombaty z devadesátek jsem jako malý škvrně zbožňoval a něco málo jsem samozřejmě i odehrál, takže tento animák byl pro mě návrat do dětských let. Škoda, že jsme se nedočkali více soubojů, protože o nich Mortal Kombat je a ikdyž zde byla fajn cesta za pomstou, sledovat různá kola tohoto turnaje má prostě něco do sebe. Nicméně díkybohu za to eRko, protože Mortal Kombat bez eRka je jako upéct dort bez cukru. Je to blivajz. 75% ()

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

Brutality, fatality... k tomu hromada krve, spousta legendárních hlášek - zkrátka přesně to, co si člověk od Mortal Kombatu přeje. Za mě jednoznačně (zatím) nejlepší adaptace z této herní série, která si bere vše důležité, je správně brutální a krvavá, včetně lámání a drcení kostí, porcování na kousky, urvání hlavy i s páteří... Navíc většina těch "brutalit" a "fatalit" je tak krásně ikonicky provedená, že si to fanoušek téhle herní série opravdu užívá. Animace také hodně povedená, jediné co mi tu chybí k dokonalosti, je nějaký ikonický song... Ale i tak za mě paráda! "Finish him" 8,8/10 ()

Galerie (34)

Zajímavosti (11)

  • Prvý animovaný a aj celkovo prvý film zo série Mortal Kombat, ktorý získal hodnotenie R. (MikaelSVK)
  • Vo filme sa objavia postavy z hernej série ako Kitana, Reptile a Baraka. (toi-toi)

Související novinky

NEJ filmy a seriály roku dle ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle ČSFD

31.12.2020

Úbytek filmů v kinech v uplynulém roce šel bohužel ruku v ruce s nižším množstvím kvalitních celovečerních filmů obecně, především těch hollywoodských. Z prvních deseti nejlepších filmů roku dle ČSFD… (více)

Reklama

Reklama