Reklama

Reklama

The Gore Gore Girls

  • USA Blood Orgy (více)

Obsahy(1)

V jednom americkém městečku někdo vraždí prostitutky. Policie je neschopná odhalit vraha a tak si novinářka Nancy najme zdejšího proslaveného detektiva Abrahama Gentry, aby případ vyřešil s výjmkou, že bude mít exkluzivní práva na reportáž z vyšetřování. (Halloween9)

Recenze (15)

POMO 

všechny recenze uživatele

Herschellův love letter striptýzu a zapeklitým detektivkám. Tu jeho vede americký inspektor Clouseau, striptérkám jsou v ní vydlabávány oči, ustřihávány bradavky a vyvařívány obličeje ve friťáku s hranolkama. Striptérky nejspíš taky rámovali a zaostřovali záběry a stříhali final cut, zatímco se HerscHELL chlípně opájel jejích… tvůrčí kreativitou. Lehce vtipné trashsploitation pro otrlé. A trpělivé. ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Cynické soukromé očko společně s rajcovní novinářkou odhalují pozadí brutálních vražd mladých striptérek, za kterými možná stojí spiknutí katolických feministek. Horor je to jenom v náznacích, byť gore je opravdu působivý a zvláště takové naklepávání zadečku či žehlení tváře dává zabrat i po letech. Mnohem více je to však detektivka, která zoufale neví, zda má na noirovou školu odkazovat či ji parodovat. Hlavní hrdina oplývá cynismem, ale ten se míjí účinkem díky neplastičnosti zbytku postav. Celek se tak příšerně bije v mezižánrovém fightu, který nakonec končí nerozhodně. Pokud to však budete brát jako béčkový úlet, docela se pobavíte. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Vcelku banální příběh o vrahovi striptérek se z větší části odehrává právě ve vyhlášeném striptýzovém baru, co ale vypadá poněkud levně a zaplivaně. Taneční čísla jsou naopak dobrá, byť děvečky končí v kalhotkách. Nu a pak je zde vraždění s opravdu povedeným gore, které je někde mezi italskou školou a německým undergroundem. Obličejem roztřískané zrcadlo, až létají cucky a kusy z obojího, rozmašírovaná hlava sekáčkem na maso, kdy vrah se přehrabuje v mozku a cvrnká do vyrvaných očí, tvář popálená žehličkou či vaření hlavy zaživa. Jen to podřezávání je trochu krotké. Ovšem zadek rozsekaný paličkou na maso na kaši se jen tak nevidí! O nejvtipnější vložku se postará novinářka Nancy, která chce v opilosti dokázat detektivu A. Gentrymu, kterého si najala, že s přehledem může vyhrát amatérskou soutěž striptérek o 1000 dolarů. A samozřejmě jí o ty peníze nejde... Policejní detektiv je ovšem trouba, co sám nevyšetří nic. Poněkud obskurní snímek lze dnes doporučit snad jen sběratelům. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Tak mám za sebou další z kousků Herschella Gordona Lewise. The Gore Gore Girls je takovým hybridním ale fungujícím žánrovým mixem. „Komediální krimi horor". Film mimo na svou dobu povedený gore nabídne snímek i kriminální linku. Kde sympatický soukromý očko(detektiv) s celkem fešnou novinářkou vyšetřujou vraždy striptérek protože fízl je naprostý vemeno. O humor se tu stará především detektiv(soukromý očko) a vše ve finále dorazí novinářka svým strip výstupem z kterýho ale divák jak na sviňu neuvidí nic. 3hvězdy ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Ano, Hershell Gordon Lewis si natočil ten nejbrakovější brak všech braků, kde náhodné gore a samoúčelná nahota hrají prim daleko před technickým provedením, kriminální zápletkou i pokusy o humor, ale je to podívaná tak béčkově čistá a bezelstná, až by se nad tím člověk skoro chtěl rozplývat. Má to zkrátka a dobře „srdíčko“ a zároveň asi i nejbizarnější nápad pro vraždu, jaký jsem za posledních pár let v hororech viděl. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně tupá Lewisova podívaná. těšil jsem se na jeho další gore majrstešik a dostal jsem průměrnou sračku. Hlavním problémem filmu je samotný hlavní hrdina který je ubohej, nevtipnej a děsně otravenj. To jak ví všechno lépe než policie nebo jak je u všeho nad věcí mě děsně sralo. A herec který ho hrál byl odpornej ostatní herci a herečky taky nebyly zrovna 2x dobří ale co čekat od ženských ve filmu který mají za účelem se jen svléknout? :-) Gore je tu kupodivu poměrně slabé. 2000 maniaků, Blood feast, jsou parádní gorefesty, tohle je ale takové nedodělaná a scéna s žehličkou je tupá a další scéna s uřízlýma ceckama je spíše k smíchu. Celkově nic moc, ale na jedno podívání to přeci jenom jde. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

H.G. Lewis si nakúpil potrebné suroviny na gore gore zábery a pri ceste domov vymyslel príbeh. Určite mu to netrvalo dlhšie, ako cesta z obchoďáku k autu. Prečo by to aj malo byť niečo komplikované, že? Pozveme nejaké tie gogo girls, ktoré sa pred čočkou kamery budú chcieť určite zviditeľniť takže do toho dajú maximum, potom im prejdeme po krkoch s mäsiarským nožom, zo zadočku spravíme dva šťavnaté rezne, žehličkou facelifting, poprípade dehonestujeme tvár iným spôsobom. A to všetko nám bude vyšetrovať trápna dvojka, ktorých predstavitelia určite hrať nevedie. ()

topi 

všechny recenze uživatele

Tohle je přesně ta pokleslá zábava, čili BRAK! Nahota, neherecké výkony, šíleně ujetý humor, bizarní gore scény, obskurní hudba. Dále imbecilní policajt, banda katolických feministek, týpek, kterej rozmačkává rajčata a dýně skrz svoje postižení z Vietnamu, atd. atd. atd.... Já jsem se bavil přímo výsostně! Cynický soukromý detektiv, kterého si najme redaktorka jednoho časopisu, aby objasnil vraždy prostitutek mě v mnohém připomínal Sarduse z Bloodfucking freaks. Celková undergroundová atmosféra sedmdesátých let je docela podobná a snímek se rozhodně nebere vážně. Klidně by mohl mít nálepku TROMA. Naklepávání zadku paličkou na maso a potom její osolení a opepření se jen tak ve filmu nevidí :D. Žehlení obličeje, fritování hlavy nebo přiťuknutí si mlékem z prsu jsou taky mega úlety! H.G.Lewis byl kulťák a určitě hodně veselý člověk, srovnatelný s Lloydem Kaufmanem. ()

gumli 

všechny recenze uživatele

Súkromný detektív Abraham a reportérka Nancy,snoria po striptízových baroch,chcú prísť na to,kto zabíja mestské radodajky.Skoro celý film sa odohráva v nočných kluboch a striptízových baroch.Celý film pôsobí smiešne a netreba ho vôbec brať vážne.Kopa krvi,brutálne vraždy,na dobu vzniku filmu dosť odvážne.Ale to všetko pôsobí síce nechutne ale zároveň až komický.Striptérky a klubové tanečnice nie sú pekné,niektoré až svalnaté,kopa nahoty,ale nie moc peknej.Ale vraždy sú dosť vynaliezavé,niekedy až bizarné.Jednej žene napríklad s tĺčkom na mäso naklepe zadok až do krvi a potom ho ešte nasolí a pokorení.Tak toto som ešte teda nevidel,ani vo sne mi také niečo nenapadlo,že takéto niečo niekto vôbec môže vymyslieť.Nechutný film,detektív je šašo a reportérka síce celkom ujde,ale je to taká naivka. ()

destroy83 

všechny recenze uživatele

Průkopník filmového gore Herschell Gordon Lewis servíruje divákovi opět mix krásných žen a lahůdkového gore s neotřelými nápady. Snímek diváka přivádí do prostředí striptýzových klubů, kde může být svědkem několika zajímavých vystoupení, které tvůrce střídá s brutálním gore páchaném právě na striptýzových tanečnicích zabijákem, jehož totožnost zůstane divákovi utajena až do samotného finále. Po stopách nelítostného zabijáka se vydává atraktivní novinářka Nancy, která si za tímto účelem najímá místní špičku mezi soukromými detektivy, Abrahama Gentry. Cynický detektiv a hloupá novinářka tvoří nesourodou dvojici, skrze kterou tvůrce vkládá do dílka jistou dávku humoru, jež vystupňuje zobrazením feministické skupiny. Herci za mnoho nestojí, ovšem gore je vskutku vymazlené a kamera bere vše. Provedení brutálních mordů je vskutku, jak je již výše zmíněno, neotřelé. Lewis servíruje například smažené hranolky s částmi obličeje či pořádně naklepanou prdelku s porcí soli a pepře. Děj je vlastně taková krvavější detektivka proložená nahotou, gore a samozřejmě jistou dávkou ujetosti, jež k tvůrci samotnému prostě patří. V rámci žánru dávám čtyři hvězdy. ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Gore slasher na hranici braku a amatérčiny s kopou toporných 'hereckých' výkonov a nevtipným humorom. Gore efekty ala rozrezanie parochne, plastového čohosi a pod. je výsmech. Čo do pekla mal znamenať ten kreténsky vyšetrovateľ? Ani nahota hore bez za veľa nestojí. Brak. 1 hviezda akurát za súkromné očko, ktorý mal svoj štýl. ()

Wade 

všechny recenze uživatele

Celkem dost nahoty a nějaké to gore i když docela úsměvné. Dát 2* mě nakonec donutili jak už tu někdo psal tyto scény a to výprask na holou, práce žehličkou a dochucení smažících se hranolek. Jinak je pro mě film zklamání čekal jsem gore zábavu a tu jsem nedostal. 35% --- 3/10 IMDb ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Filmový brak,který obsahuje naprosto příšerné(či lépe řečeno amaterské) herce,a čtyři opravdové gore scény.Víc k tomu nemám co dodat. ()

davidpa 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to vypadá jako báječná béčková ujetá jízda, parádní tip na půlnoční promítání, libující si tak moc v přehnaných gore efektech, že se člověk musí smát, na co to sakra kouká. Hlavní detektiv je rovněž taky něco nevídaného, chytrák, kníratý slizák, kterého ve filmu chce téměř každá z ženských postav (přičemž v reálném světě by o něj jakákoliv žena stěží kolo postavila). Po první dvě vraždy parádní jízda, pak film začne být repetitivní a člověk se smát přestává. Zároveň si člověk těžce užívá onu pokleslost, když klíčuje, jak protiženský film je (ženské hrdinky ve filmu jsou hloupé, slabé, podléhající mužskému šarmu, většina z nich končí rozmlácená, vykuchaná, rozflákaná, prostě hnus velebnosti; feminismus je zobrazen jako téměř nezdravá mánie ošklivých žen). To co díky své pokleslosti na začátku vypadá jako báječná jízda končí jako velká nuda, jejíž shlédnutí téměř nic divákovi nedá. ()

Reklama

Reklama