Reklama

Reklama

Banda na výletě

  • Česko National Lampoon´s a výlet maturantů (více)

Maturanti Reggie a Dag přijedou pozdě do školy a srazí stožár na auto ředitele Mosse. Jdou do posluchárny, kde probíhá přednáška o škodlivosti drog. Dag a Reggie zmírají nudou, a tak pustí kazetu oblíbené skupiny. Škola se začne dobře bavit. Ředitel se rozzuří a nechá všechny po škole s tím, že musejí napsat dopis prezidentovi. Téma: Jak bych změnil školský systém. Jediná Lisa dopis napíše a jménem třídy ho odešle. Prezident se rozhodne studenty pozvat k sobě, aby promluvili na podporu jeho reformních zákonů. Pošle do školy senátora Lermana, aby studenty přivezl. Ten radostně souhlasí. Je totiž prezidentův rival a v setkání s maturanty vidí příležitost, jak hlavu státu znemožnit… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (60)

Torision 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle film mi chyběl ke štěstí. :) Jedna z nejlepší crazy komedií navíc s největší koncentrací freaků na metr čtvereční (výčet by trval asi nějakou chvilku, ale tlouštík Miosky to u mě vede) . A je to jednoduše nadupaný od začátku do konce, nebere si to servítky z ničeho a obsahuje to prostě všechno, u čeho by se mohl normální člověk pobavit. Dávám 5* s tím, že jsem se královsky pobavil. Pozn. 1 - Pro milovníky Prcířů nebo Zahulíme, uvidíme je tohle jako dělaný, pro milovníky poezie natočili v roce 1989 Společnost mrtvých básníků. Pozn. 2 - Myslím, že s nějakym obsahem THC v těle by to bylo ještě o pár stupňů lepší. Pozn. 3 - Pokud máte někdo ve filmotéce Forresta Humpse, rozhodně mě kontaktujte na mail. :)) ()

pytlik... 

všechny recenze uživatele

Chlastat, kouřit, brát drogy, co to jako má bejt za rebelství? Vždyť to dnes dělá už úplně každej, v posledním vydání Špačka se praví, že to patří k dobrému bontonu. Kdo chce bejt dnes rebelem a dostat se na plakátech do dívčích pokojíčků, musí číst minimálně Hégla v originále a hlavně ho chápat, páč v tom případě by byl jedinečnej, první, komu se to od půlky devatenáctýho století povedlo. ()

Reklama

Monyfik 

všechny recenze uživatele

Moc jsem se při této komedii nenasmála. Parta drzých, pubertálních a věčně opilých výrostků se snaží bojovat za školský systém v Americe. Ohrané scény se skupinou teenagerů, kteří se vydají za prezidentem. Obyčejní puberťáci, kteří jsou vždy opilí, zhulení, jednodužší, ... no, prostě nic nového, co se běžně neděje. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Další z bláznivých komedií, tentorát, je jedna třída vybraná, aby jela k prezidentovi. To že to není třída zrovna vzorná je jasný hned od začátku, je to jeden větší blb než druhý , neustále chlastaj, hulý a myslí na sex. K tomu mají děsnýho profesora a tak jedou na výlet, cesta je samo o sobě šílená až hrůza a v hlaním městě to rozjedou jak se patří. Mě spíš napadá jak takový tupci vůbec můžou studovat střední školu a připravovat se na maturitu. Jak už to v podobných komedií bývá, jsou zneužiti , ale včas to zjistí a napraví. Komedie je spíš pro otrlejšího diváka, kterýmu nevadí vulgarity a podobný humor. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Občas nuda, ale po většinu doby děsnej náklad. Hlavně když se na scéně objeví ředitel Moss nebo vyhulenej řidič busu Red, tak se film vytáčí do neskutečně brutálních otáček, ale ona i samotná třída je děsně cyber vostrá, všichni sou tam neustále vožralý jak hovada, demolujou hotel a ničej snobský večírky cestou do Washingtonu a to se radši ani nebudu zmiňovat o retardovi co si myslí, že je ve star treku a stíhá třídu, jelikož si myslí, že to jsou klingoni a on je musí zlikvidovat svým fázorem. No prostě strašně zábavná kokotina ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • Na cestě do Washingtonu zastaví rokenrolový řidič kouzelného autobusu Red (Tommy Chong) u samoobsluhy nazvané „Quickie Mart“, jež vlastní snědý muž jménem Ish (Marvin Ishmael), a ve které si prohlíží zboží frigidní Líza „Káča“ Perkinsová (Fiona Loewi). Tohle všechno jsou přímé odkazy na postavy a místo ze seriálu Simpsonovi (od r. 1989), a to na šprtku Lízu Simpsonovou, workoholika Apua, obchod zvaný „Kwik-E-Mart“ a věčně zhuleného Ottu. (Elbarto08)

Reklama

Reklama