Reklama

Reklama

Psí vojáci

  • Velká Británie Dog Soldiers (více)
Trailer

Obsahy(1)

Na Skotskou vrchovinu přilétá jednotka seržanta Wellse, aby tu strávila několik dní cvičením. Po cestě objeví tábor a v něm jenom krev a zbraně, ze kterých nikdo nestihl vystřelit. Zároveň tu najdou kapitána Ryana, který jako jediný přežil. Ryanovým pomateným řečem o tom, že měl být jenom jeden, jednotka nevěnuje pozornost do té doby, než uslyší první hrůzostrašné zavytí. Začne zběsilý útěk a po něm nejdelší noc v boji proti tajemnému nepříteli, který si z obyčejných kulek moc nedělá. (Isherwood)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (336)

Phobia 

všechny recenze uživatele

Copak se nám to plíží po Sherwoodu - není to snad Robin Hood? Kdepak, není, je to speciální britské kokomando, decimované plyšovými kokodlaky. Jó, mít kluci z British Army stříbrné kulky, nemuseli si hrát v lese na 10 malých černoušků, mohli Homo Canislupus spráskat jako prašivé psy hned ze startu a jít si v klidu vysrkat čaj o páté... Atraktivní námět, sympatické prostředí, ucházející atmosféra, solidní Pertwee a McKidd... a to je asi tak všechno - po ohlasech na Studna.net jsem čekala přece jen lepší nářez. Souhlasím se zdejším hodnocením 57%. ()

Brennos 

všechny recenze uživatele

Béčko... bezpochyby... často vtipné tam, kde by nemělo, ale občas i tam, kde by mělo... neskutečně předvídatelné... příliš brzké odhalení "nepřítele"... Nicméně já se bavil, ikdyž občas na úkor tvůrců... a prostě tomuhle kousku nemůžu uškodit ;o) Největším kladem filmu bezpochyby charismatický Sean Pertwee alias seržant Wells. ()

Reklama

flanker.27 

všechny recenze uživatele

Pěkný akční horor, kde lidi nezastupuje parta pitomých vřeštících teenagerů, ale družstvo paragánů, kteří uvažují celkem logicky, používají všechny dostupné prostředky a neprodají kůži lacino. Když jde co tuhého, dochází na prolamování z místnosti do místnosti nebo dokonce boj na férovku. Musím řict, že jsem vojákům opravdu fandil. Co dál filmu pomáhá je velký nadhled a některé pěkně černé hlášky ("seru na folklór", "aport", "Co uděláme? - Schováme se do skříně."). Dál nebývá obvyklé, - spoiler - aby se jediná ženská hrdinka ukázala jako zrádce. Celý film jsem se dobře bavil a těšil jsem se, čím mě tvůrci překvapí v další scéně. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Poměrně zdařilý a chvílemi děsivý snímek o skupince vojáků, která čelí o dost větší skupině vlkodlaků. Film si po celou dobu drží rychlé tempo, herci hrají docela dobře, masky vlkodlaků jsou také celkem povedené ale u akčních scén je vidět, že má film skromný rozpočet. Ale jelikož je kvalitních vlkodlačích hororů jako šafránu buďme za tento vděčný. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Základ přežití není v utíkání a skrývání se, ale v likvidaci schopností nepřítele vedoucí k vašemu dopadení..... Dům v lese, málo munice a venku něco mezi člověkem a vlkem. Žádná paranoia středověku, žádní blázni, ale ORGANIZOVANÁ JEDNOTKA OBROVSKÝCH VYJÍCÍCH HNUSŮ. N.Marshall natočil (jak je jeho zvykem) zajímavý film – no, ehm - jedná se spíš o takovou blbost, která má za cíl víc pobavit než vystrašit, ale já přemýšlím, proč nemám Marshalla mezi oblíbenými režiséry…. Počkám na Centuriona! Několik důvodů, proč má smysl film vidět: 1.) Vyrážím s rodinou do hlubokých skotských hvozdů. 2.) Chci vidět K.McKidda než ,,ovládl“ Řím. 3.) Jsem fanda snímků N.Marshalla. 4.) Zítra jdu na houby. 5.) Tenhle Vlkodlak mi připadal trochu nudnej. PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE *** NAPĚTÍ * ()

Galerie (72)

Zajímavosti (16)

  • Jason Statham bol pôvodne plánovaný do role Coopera, ale v poslednej chvíli vycúval z projektu, aby mohol hrať vo filme Ghosts of Mars režiséra Johna Carpentera. (Nekrofil)
  • Děj je zasazen do Skotska, ale filmovalo se v Lucembursku. (Chatterer)
  • Film měl být původně prvním dílem trilogie. Žádná další pokračování ale nikdy nevznikla. (SONY_)

Reklama

Reklama