Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lotus Cat Food Company, spoločnosť s finančnými problémami, vidí riešenie svojich ťažkostí v získavaní mäsa z nového zdroja, ktorým je mestský cintorín. Zvrátené reakcie organizmov mačiek na seba nenechajú dlho čakať...
The Corpse Grinders je film produktívneho tvorcu lacných béčkových horrorov, Teda V. Mikelsa, pôsobiaceho od prvej polovice 60. rokov do súčasnosti. (ancientone)

(více)

Recenze (4)

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Ultra-levné 70's grindhouse béčko od proslulého schlock ředitele Teda V. Mikelse (Astro-Zombies). Velmi bláznivý příběh, mlýnek na lidské maso, kočky měnící se po lahodné lidské stravě ve smrtonosné bestie. Filmu chybí více sražené krve, spolu s lepšími speciálními efekty, atmosféra také nic moc, pár vražd tu sice bylo ale spíše mimo záběr. Výrobní hodnoty filmu jsou téměř nulové, jednoduché spiknutí, bez nějaké větší akce, hraní velmi chudé, napětí a nějaké to vzrušení se diváku téměř nedostává, většina sekvencí navíc nudných, film lze opravdu brát spíše jako nepovedenou komedii, než jako nějaký film hrůzy. Ještě že to mělo v uvozovkách pouhopouhých 72. minut, tak se to dalo celkem bez problémů vydržet:-) 1,5/5*. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Mikels udělal za svůj život plno béček at už špatných nebo dobrých, Corpse Grinders zůstal ale někde na půli cesty. Je to sice slušná historka ale chabě udělaná. Kočičky útočí, krve je poměrně dost, ale je to takové nezajímavé. Navíc padouši vypadaly fakt děsně. Přiště se poohlédnu jinde. ()

Reklama

Reklama