Reklama

Reklama

Obří spár

(neoficiální název)
  • USA The Giant Claw
Trailer

Obsahy(1)

Gigantický sup z vnějšího vesmíru ohrožuje zeměkouli! Na počátku jeden pilot spatří cosi jako UFO, ale poté se ukáže, že to byl obrovský ošklivý pták. Tak se tým vědců spolu s armádou pokusí vyvinout zbraň, která by narušila příšerákův štít, který ho činí neviditelným vůči všem radarům - a zbavila nás ho jednou provždy. (ČSFD.cz)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (55)

kaylin 

všechny recenze uživatele

„The Giant Claw“ jednoznačně sází na to, že obrovské monstrum je tím největším tahákem. To je sice pravda, ale k tomu je potřeba udělat dobré efekty. Ty bohužel chybí a po trikové stránce je to až moc jednoduché. Místo toho se do popředí dostávají patetické proslovy a dialogy, které jednoduše nudí. Je to škoda, ale holt akci v té době dělají hlavně vojenské promluvy, nikoli sama akce. Trikově je film až příliš zjednodušovaný, a to je velká škoda. Ani v konkurenci svých účastníků tak nemůže uspět. ()

jonyyy 

všechny recenze uživatele

Objektivně je to jeden možná ze 3 nejhloupějších filmů, co jsem kdy viděl a je to jasný odpad, ale stejně jako všichni jsem se na to díval s jistým nadhledem. Nelogičnosti bych mohl klidně vypisovat půl hodiny a monstrum je opravdu to nejsměšnější, co jsem kdy viděl a nejspíš i kdy uvidím, už jen kvůli tomu této legendě nemůžu odpad dát. Bavil jsem se dobře. Takový naprosto typický zástupce 50 sci-fi let. ()

Reklama

zelvopyr 

všechny recenze uživatele

Sympatičtí herci, kteří bez uzardění hrají s vážnou tváří v neskutečné pitomince. Vědecká mlha musí být krajně nevěrohodná i pro laiky (a je to jediná část, kdy hercům dialogy neplynou z úst moc lehce, protože cítí, že to jsou nehoráznosti). Velmi svižná konverzačka, milá a celkem věrohodná ústřední dvojice, dobří přihrávači, rozsáhlá práce s modýlky a dobrá kamera. Samotná kapitola je ptáčátko, strká do kapsy velkou část monster, co znám (samozřejmě až na Mothru, Gameru, Godzillu a tak). ()

KasparekZabijak 

všechny recenze uživatele

Nemuzu se prestat smat 😂 jako vazne myslenej film samozrejme prisernost, ale ten sup nebo co to melo bejt byl fakt k posrani vtipnej. Obcas schramstnul papirovy letadlo, tu vydesil obyvatele NY, kdyz se usalasil na papundeklovy Empire State Building a zacal ji cupovat na kousky, pripadne proste jen tak poletuje zavesenej na snurkach a srandovne krakora. A konecne se dozvite, kde se inspirovali tvurci zaverecny sceny v Terminatorovi 2. ()

gumli 

všechny recenze uživatele

Vojsko testuje radar a jeden pilót zbadá niečo ako tieň.Ohlási to ako UFO,vyhlásia poplach.Vyšlu stíhačky,ale jeden zmizne.Ale keďže radar nič nezachytil,pilotovi nechcú uveriť.Vtom ohlásia stratu väčšieho lietadla a tak mu potom uveria.Zistia,že sa jedná o obrovského vtáka,veľkého ako vojnová loď.Nič nepomáha,ani rakety,ani guľomety,proste nič.Ale nakoniec ho samozrejme dostanú.Neviem čo to bolo za vtáka,niečo medzi supom a moriakom.Totálne smiešny film.Ale keďže ja sa pozerám na tento film inými očami,tak je to za tri.Ale hlúposť je to teda poriadna.. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (11)

  • Pracovný názov filmu bol "Mark of the Claw". (Mihail123)
  • Pilot v úvode filmu používa stíhačku Lockheed T-33 Shooting Star. (Jello Biafra)

Reklama

Reklama