Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tajuplný ostrov obehnaný jemným předivem pavučiny. Čtyři páry tenkých nohou čekají na její záchvěv, signalizující kořist. Hmyzí oči, pozorující marné snažení budoucí potravy, vyprostit se. Pevná kusadla připravená vnořit se do pevných útrob oběti.Agónie bolesti smíšená s hrůzou. A pak ... nic. Smrt. Pavoučci prý přinášejí štěstí. Obrovský pavouk by měl přnést velké štěstí. Není tomu vždy tak. Tento přináší smrt. Bolestivou a zrůdnou smrt. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (114)

tron 

všechny recenze uživatele

"200 korún kámo, táto sračka ťa stála 200 korún." Toto som si neustále opakoval počas pozerania zázraku menom Arachnid, ktorý som si kúpil na originálnom DVD. No ale nekúpte to s menami ako Jack Sholder, Brian Yuzna a pehatá Alex Reidová! Alebo kúpte... a klepne vás smrtka. Vapet film vydal v edícii "Filmy pre každého" spolu napr. s Apokalypsou. Zvláštne, ale aspoň sa skutočne dá povedať, že na svoje si príde naozaj každý. Arachnid nie je nič, čo si predstavíme pod pojmom dobrý film, ale práve v tom drieme isté jeho (uznávam, zvrátené) čaro. Niektoré filmy sú natoľko takmer až úžasne béčkarské, že sa na ne nemôžete hnevať a kto môže, nech spadne do studne. Samozrejme, že je to blbosť, ale najstrašnejšie na nej je, že v porovnaní s niektorými EŠTE HORŠÍMI pavúčimi blbosťami je to vlastne celkom znesiteľné. A to je skutočný horor. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Arachnid“ není tak špatný film, jak se na databázích tváří. Jen je to prostě film, který je o pavoucích, není moc zapamatovatelný, dějově nijak nevyniká, ale jako béčko dle mého názoru neurazí. Viděl jsem o dost horších filmů, které neměly ani tu dobrou trikovou stránku, v které „Arachnid“ neexceluje v každém záběru, ale místy dovede hodně potěšit. Tohle ale odpad prostě není. ()

Reklama

Koly 

všechny recenze uživatele

Není to zase tak dlouho, co jsem se na ARACHNIDa snažil podívat, ale po patnácti minutách jsem to vzdal a film si zařadil do té nejhlubší horrorové žumpy. Jenže nějak ve mě pořád hlodalo svědomí, že to nebylo fér a tak jsem dal "Pavoukovi" druhou šanci. Ale tentokrát jsem se připravil. Litr Hradní svíce jsem smíchal s půl litrem kofoly (samozřejmě sem to nejdřív vypil) a navrch jsem si dal český dabing. A hned se na to dalo dívat. Je mi jasné, že lepší efekty měl Karel Zeman v Cestě do Pravěku, ale na to jsem vždycky sral. Zase takový průser to není, aspoň se u toho člověk zasměje. Viděl jsem už větší shity. ()

Daae odpad!

všechny recenze uživatele

Pamatuji, když jsem si Arachnida s kámoškou půjčila za dvacku v půjčovně. Kámoška se toho předem bála, ale z důvodu, že sama trpí arachnofobií. Nakonec jsme neřvaly strachy ale naopak smíchy. Arachnid je záležitost k popukání! Naprosto nevysvětlitelný děj, kulisy z vedlejšího obchodu, konec odfláknutý ... Scénu, ve které pavouk "přeletěl" obrazovku, jsme si se smíchem přetáčely pořád dokola a pouštěly zpomaleně, abychom indentifikovaly tu věc. Nakonec jsme se shodly na tom, že jde o "létající superfretku". No prostě úžasný film. Zpracování je tak smutné, až je to k smíchu. Už se těším, až to budou dávat v nočních hodinách na Nově! ()

Hejkal_03 odpad!

všechny recenze uživatele

Tento film jsem získal jako dárek k časopisu, tak jsem si od něj moc nesliboval. A ani jsem neměl. Byl to zatím nejhorší thriller// horor, co jsem kdy viděl. Stravitelný byl jen začátek. Jakmile tam začali běhal "pavoučci" bylo vše hezké pryč. I přes všechny absurdní scény jsem film dokoukal a buďte si jistí, že si tenhle film už nikdy nepustím. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (1)

  • Když pavouk hrdiny zažene do hangáru, říkají, že zadní dvířka jsou zamčená a že se jimi nikam nedostanou. Později je však otevřou rukou bez jakéhokoliv zásahu. (Pepy)

Reklama

Reklama