Reklama

Reklama

Půjčovna masa: Nové pouzdro

  • Japonsko Altered Carbon: Resleeved
Trailer
Japonsko, 2020, 74 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Takeshi Kovacs musí na planetě Latimer ochránit tatérku a zároveň vyšetřit smrt šéfa jakuzy spolu se seriózním členem KJRN. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (40)

HAL 

všechny recenze uživatele

Po mizerné druhé sérii Altered Carbon si tímto trochu zachraňují reputaci - příběh to nijak převratný nemá, ale je to cyberpunk a má i nějakou tu nápaditost, takže se to stylu parádní první řady drží mnohem víc (a odkazy na Ghost in the Shell vždycky potěší) - a na film dlouhý jako jedna prodloužená seriálová epizoda je to dostačující, zvlášť když hlavní je tu stejně ta špičkově natočená a řádně brutální akce. Dokázal bych si to představit jako celou sérii, i když ta animace je v dialogových scénách dost ohavná (vypadá to jak natočené v Borderlands), tak to díky ní ani nemusí být moc drahé a klidně by se dalo pokračovat - což tu i naznačují. A jak bylo vidět už v trailerech - anglický dabing je ohavnost, tohle je prostě anime, smysl to má jen v originále. 7/10 ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Výborné překvapení!! Hezky zpracované anime ze světa Altered Carbon. Za průměrnou druhou sérii je tohle příjemná náplast. Takeshi Kovacs proti Yakuze v Cyber punk hávu, s vynikajícími a vymazlenými souboji ( choreografie je místy fakt výborná) a samurajové-ninjové, to je moje. Potěší i slušná porce Gore, krve tu stříká požehnaně a o urvané končetiny taky není nouze. Příběhově to sice nestrhne, ale ta akční stránka to hravě vynahrazuje. Jízda! 8/10. ()

Reklama

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Anime a japonskou tvorbu k smrti nenávidím a radši bych byl brutálně k smrti mučen, než sledovat něco takového. Ale na tenhle film jsem se podívat chtěl... a ukázalo se, že tohle je jedna z těch výjimek, co potvrzujou pravidlo. Tenhle doplněk k seriálu jsem si zatraceně užil, bavil mně od začátku do konce, vizuálně i animačně je to zatraceně zajímavý a hlavně výrazný kousek. Děj sice není nijak převratný ani objevný, závěrečné odhalení ten bylo jen proto, aby tam bylo něco zajímavého, ale nakonec proč ne. Bavil jsem se a akce je v tom moc fajn. Univerzum to ale rozšiřuje naprosto nulově a Takeshi se chová úplně jinak, než v celém seriálu, včetně kouření. Fajn záležitost, která mně snad bavila víc, než celý seriál dohromady, a to se rozhodně počítá. 75%. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Videl som Altered Carbon obe série s titulkami a teraz sa chystám s dabingom, tak som si ako predkrm dal tento v podstate "kraťas", keďže je to na úrovni jednej dlhšej epizódy. Tam, kde to pokrivkáva v príbehu (keďže je to krátke), tam to snímok doháňa v brutálnosti (chodbová scéna fantastická). Jasné, že to viac menej len parazituje na značke, ale ide to snímku celkom dobre. Dokonca ani cellshadovaná animácia, ktorá niektorým nesadla, nebola u mňa problém, pretože mi pripomenula prvú časť Appleseedu, takže ja som bol spokojný a ďalšie dobrodružstvo by som si dal. ()

TomX2 

všechny recenze uživatele

Pôvodný seriál som nevidel a myslím, že to nie je veľký problém, keďže celému deju som porozumel a neunikli mi žiadne okolnosti. Zároveň ma to však ani nepresvedčilo, že by som sa mal na seriál pozrieť. Tento film síce bol celkom OK (animácia aj hudba bola fajn, príbeh tiež nebol zlý) no zároveň v ňom nebolo nič svetoborné ani nič, čo by bolo nejako extra kvalitné, originálne alebo hodnotné. Občas to stráca dobré tempo, občas tam sú blbé dialógy a design postáv sa mi veľmi nepáčil, ale vzhľadom k uspokojivej dĺžke a záverečnému rozuzleniu tomu dokážem odpustiť a nakoniec tak dať silnejšie dve hviezdy (pričom občas to malo aj na tri, no zároveň aj na odpad). ()

Galerie (41)

Reklama

Reklama