Reklama

Reklama

Půjčovna masa: Nové pouzdro

  • Japonsko Altered Carbon: Resleeved
Trailer
Japonsko, 2020, 74 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Takeshi Kovacs musí na planetě Latimer ochránit tatérku a zároveň vyšetřit smrt šéfa jakuzy spolu se seriózním členem KJRN. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (40)

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Anime a japonskou tvorbu k smrti nenávidím a radši bych byl brutálně k smrti mučen, než sledovat něco takového. Ale na tenhle film jsem se podívat chtěl... a ukázalo se, že tohle je jedna z těch výjimek, co potvrzujou pravidlo. Tenhle doplněk k seriálu jsem si zatraceně užil, bavil mně od začátku do konce, vizuálně i animačně je to zatraceně zajímavý a hlavně výrazný kousek. Děj sice není nijak převratný ani objevný, závěrečné odhalení ten bylo jen proto, aby tam bylo něco zajímavého, ale nakonec proč ne. Bavil jsem se a akce je v tom moc fajn. Univerzum to ale rozšiřuje naprosto nulově a Takeshi se chová úplně jinak, než v celém seriálu, včetně kouření. Fajn záležitost, která mně snad bavila víc, než celý seriál dohromady, a to se rozhodně počítá. 75%. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele

Se světem Altered Carbon jsem se poprvé setkal až díky seriálu. První řada mě nadchla, druhá už o dost méně. Nové pouzdro bych nejspíš zařadil někam mezi. Vynikající animace, spousta detailů, dynamická akce plná brutality a postavy, které je snadné si oblíbit. Jen ta zápletka s yakuzou...je pro mě trochu nezáživná. Nebýt toho vizuálu a zajímavého světa, asi bych se místy nudil. Přesto bych si hned dal nášup v podobě hraného filmu, nebo ještě líp série. ()

Reklama

HAL 

všechny recenze uživatele

Po mizerné druhé sérii Altered Carbon si tímto trochu zachraňují reputaci - příběh to nijak převratný nemá, ale je to cyberpunk a má i nějakou tu nápaditost, takže se to stylu parádní první řady drží mnohem víc (a odkazy na Ghost in the Shell vždycky potěší) - a na film dlouhý jako jedna prodloužená seriálová epizoda je to dostačující, zvlášť když hlavní je tu stejně ta špičkově natočená a řádně brutální akce. Dokázal bych si to představit jako celou sérii, i když ta animace je v dialogových scénách dost ohavná (vypadá to jak natočené v Borderlands), tak to díky ní ani nemusí být moc drahé a klidně by se dalo pokračovat - což tu i naznačují. A jak bylo vidět už v trailerech - anglický dabing je ohavnost, tohle je prostě anime, smysl to má jen v originále. 7/10 ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Fajn animák od Netflixu, který fanoušky první hrané série Altered Carbon asi mírně potěší, ale na druhou stranu se nejedná o nějakou průlomovou podívanou. Českou lokalizaci jsem uvítal, Filip Švarc dabující Takeshiho mi nejdříve přišel přinejmenším podivný, ale s postupem času mi to přestalo vadit. A na konci se mi to vlastně už líbilo :) Zápletka nepřináší nic nového, tady se tvůrci moc nepřetrhli (což zamrzí). S čím snímek boduje na plné čáře, tak to je animace (nestandardní, ale okouzlující styl) plus akční scény, kde se s krví rozhodně nešetří. A hlavně to má jen něco málo přes 70 minut, takže to rychle uteče. Prostě slušná jednohubka. Za mě 6/10 ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Videl som Altered Carbon obe série s titulkami a teraz sa chystám s dabingom, tak som si ako predkrm dal tento v podstate "kraťas", keďže je to na úrovni jednej dlhšej epizódy. Tam, kde to pokrivkáva v príbehu (keďže je to krátke), tam to snímok doháňa v brutálnosti (chodbová scéna fantastická). Jasné, že to viac menej len parazituje na značke, ale ide to snímku celkom dobre. Dokonca ani cellshadovaná animácia, ktorá niektorým nesadla, nebola u mňa problém, pretože mi pripomenula prvú časť Appleseedu, takže ja som bol spokojný a ďalšie dobrodružstvo by som si dal. ()

Galerie (41)

Reklama

Reklama