Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zlodějka aut Francesca, novinář Jack a kufr plný peněz s matricemi na tisk falešných dolarů, to je ústřední motiv téhle kriminálky u které se nudit určitě nebudete. Uprchlíkům jsou v patách nejenom mafiáni, ale i zkorumpovaný poručík Diego. Ti všichni pracují pro bosse Stewarta, kterému zmíněný kufřík patří. Hon za kořistí začíná. (Rakosnicek77)

(více)

Recenze (4)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Klasicke becko v ktorom nesurodu ustrednu dvojku cely cas nahanaju nejaki grazli. Zabavnost filmu sa odvija od toho ako vas sadne ustedna dvojka. Yancy Butler je sexy ako vzdy a je skoda, ze sa v postelovej scene neobnazi. Zato Matt McCoy je uz od cias, ked nahradil Guttenberga v Policajnych akademiach rovnako nevyrazny. O trochu zabavy sa preto postara aspon John Ashton ako jeden z grazlov. Akcnych scen je slusne mnozstvo. Prestrelky su dost tuctove a prilis ma nezaujali. Co ma ale nadchlo su pôsobive autonahanacky v ktorych auta lietaju vzduchom a predvadzaju rôzne sialene kotrmelce. Az sa divim, ze tento tupy vyplach neprodukovalo duo Pepin/Merhi. Vysledkom je slusna jednohubka, ktora nenadchne ale ani neurazi. 5/10. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Pro mne tezce zabavny akcni becko ktery od zacatku jede na linii nelogicnosti znicenych aut prestrelek a nekorektnich hlasek jo a taky mne potesila pritomnost Trevora Goddarda ()

5150 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem to cca 10 dní nazpět a už ani nevím o čem to bylo. Prostě další průměrná oddechovka, která se rychle vykouří z hlavy.. ()

Rakosnicek77 

všechny recenze uživatele

Béčko jako vyšité, zato fakt zábava a akce. V úvodu jsem si myslel, že jde o demoliční derby, tak do toho film vlítnul. Pokud přehlédnete takové ty klasické klišé 80' akčňáků, jako bezdůvodně vybuchující auta atd. tak se budete opravdu bavit. ()

Reklama

Reklama