Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavním hrdinou je místní šerif Cass Silver, kterého pronásledují dva přízraky z jeho minulosti. Prvním je mladý Anderson, syn muže, kterého zastřelil v městě, kde dělal šerifa naposledy. A druhým je podnikatel, který ho to samé město, pod nátlakem a výhružkami, donutil opustit. Cass musí Andersonovi dokázat, že není obyčejný vrah a jeho otce zastřelil v sebeobraně a zároveň se podruhé postavit zákeřnému podnikateli, který je schopný jít přes mrtvoly, jen aby se Casse opět zbavil. (jonyyy)

(více)

Recenze (5)

Mol 

všechny recenze uživatele

WELL, DO YOU MIND TELLING ME WHY YOU'RE ARRESTING ME? FOR MURDER!!! Perfektní vyvážení mladistvé nerozvážnosti a zkušeností stáří. Ryan hraje jako o život a jeho Cass je fakt extra třída. Jsem rád, že sympaťák Thad, byl takový jaký byl a i když už to párkrát vypadalo, že se přikloní ke zloduchům, vždy mu nakonec Cass otevřel oči. Střílení a zabíjení nechybí a nejsem si jistý jestli film s takovým příběhem šel vůbec lépe natočit. K dokonalosti mu snad chybí jen nějaká brutálně emocionální scéna. Možná by se za ní dala označit ta, kde Cass celý rozčílený pošle Chicovu zbraň po baru a roztříští ní láhve před zloduchem Barrettem. ()

Reklama

Martin741 

všechny recenze uživatele

Serif v podani Roberta Ryana /Dirty Dozen, Wild Bunch 1969/ v roli serifa, ktory si musi poriesit dost problematicku minulost. Namet je originalny, asponze sa nekona kradez dobytka alebo koni. Reziser Robert D. Webb je v nasich koncinach neznamy, o to viac sa opalti sledovat a objavovat tvorbu neznamych reziserov. Lepie ako stale pozerat Forresta žumpa. Maketa westernoveho mestecka an urovni, kulisy a dialogy su namakane. Slusny western, ktory si pravom zasluzi vysoke hodnotenie : 80 % ()

jonyyy 

všechny recenze uživatele

Docela povedený, chvílema i napínavý a dobře hudebně podkreslený western, který zápletkou dost připomíná V pravé poledne. Taky je zde šerif, kterému ať všichni pro jeho dobro radí opustit město, zůstane a vykoná spravedlnost za každou cenu. Co se mě týká, mělo to všechno, co to mít mělo. Navíc se mi líbily i postavy včetně místního kořaly a hlavně starý pomocník šerifa a je škoda, že tento film není známější. 75% ()

Galerie (4)

Zajímavosti (5)

  • Priemerná dĺžka záberu = 12,2 sekundy a stredná dĺžka záberu = 10,4 sekundy. (westerns)
  • Miesta natáčania: Tucson (Arizona), Old Tucson, a Malibu Creek State Park (Kalifornia). (westerns)

Reklama

Reklama